Aga supermoto64 ise güle güle kullansın Şaka maka bende Drz400sm peşinde koşmaya meyilleniyorum. Neyseki MT-25 yeni de kıyamıyorum. Yoksa MT-07 patlatmamak için kendimi zor tutuyorum. Drz400sm bulsam temizinden, direk saklarım. Eve vinç ile çıkartıp, bir odayı ona ayırırım...
Hocam bu makineler pek hafif, maximum torkuda 5bin devirde veriyor ki 60nm tork var. Mt07 de 68nm tork var ama 6500 devirde veriyor maximum torku. Ayrıca 50kg ye yakın fark var arada. Mt07 ile arasında top speed hariç fark yok bence, hatta biraz daha agrasif.
Vfr a gelirsek o apayrı bi segment. Tamamen uzun yol için üretilmiş makina, senede 20bin km ve bu kmyi uzun yolda yapan biri düşünmeden alabilir.
Ben hiç biriyle uzun uzadıya beraber olmadım. Naked tarzıma en yakın olanı açıkçası rüzgar yemeyi seviyorum. Vfrla 250km/h da aldığınız hazzı mt de 170de felan alıyorsunuz mesela çünki rüzgar yiyosunuz 😊
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Süper moto elhamdülillah 😀 Valla sende benim gibisin ama işe motorla gidip geldiğin için pek eşleşemiyosun sanırım, ben garaja atıyorum daha binemeden başka bişey denk geliyor 😀
Allahıma gurban...
Kaza bela uzak olsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
Madem Mt25 e km yaptirmada,sezon başı noterde ateşle,direk yürü 7 ye..başkada motor bakmazsin..yanlaya yanlaya gezersin..
2015-2016 max 30bin km de temiz bir mt7 seni memnun eder.
Cık MT-07 güncellenmiş ön arka amortisörüyle 2018 ve üstü alınmalı bence. Ha uygun temiz bir <2018 bulunursa bir ön-arka Hyperpro sete bakar o ayrı (o işe temiz bir 700-750€ gider ama...)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
Bu arada konu sahibine hayırlı olsun, SM'lar tam motosiklet keyfi...
Haydaa.. Ben bi r6 bekliyodum ne geldi
Hayırlı uğurlu olsun, değişik işleri seviyosun
Serkan 640 hayırlı olsun . Rabb'im kazalardan belalardan korusun.
Senin ilacın yol lastikli bir Tenere700 gardaaaşş. Az bekle bunla idare ededur hele.
Ben servis ile gidip geliyorum işe zaten. Mt’yi yarın iş dönüşü bir çalıştırayımda aküsü bir devir daim yapsın. Zaten soğuk hava. Çıkasım yok. Hepten hobi işine dönüştü bende motosiklet. Yağmur altında ıslanasım yok eskisi gibi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)