sahibinden de görüyorum sahibinden ciğerli motosiklet adı altında satış yapılıyor.
nedir bu ciğerli motosiklet. sanki motor akciğer solunumu yapıyor. bundan da iyi bir özellikmiş gibi bahsediyorlar .
sahibinden de görüyorum sahibinden ciğerli motosiklet adı altında satış yapılıyor.
nedir bu ciğerli motosiklet. sanki motor akciğer solunumu yapıyor. bundan da iyi bir özellikmiş gibi bahsediyorlar .
İfşaaa ciğerli motor ifşaaaa..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
devir bandı kısa olan, motor hacmi küçük olan araçlarda devir bandının sonuna gelindiğinde "nefesi kesildi" diye bir tabir olur halk arasında.. motor hacmi büyük devir bandı uzun olan araçlarda da aynı tabirle nefesi kolay kesilmediğinden, ciğerli araç deniyor.. En azından ben bu şekilde biliyorum..
sağlığı sıhhati yerinde demek diye biliyorum ben. gaz verdinmi gazı yer, sıkıntı yaşatmaz, uzar gider. manâsıda taşır.
Sanayi tabiridir, yüksek devir çeviren makinaya, uzayan motora denir
İlanda "ciğerli" ibaresinin yanında "dosta gider" ibaresi de varsa aklıma nedense şu geliyor; sürekli redline.da gezilerek makinenin ırzına geçilmiş, teker yapılarak arka takım mahvedilmiş, bakımları aksatılmış, yağ değişimlerinde dandik yağ kullanılmış, değişmesi gereken parçalar için "boşver panpa bir ara değiştiririz" denilmiş, sürekli 20 TL.lik benzinle gezilmiş v.s
Oda bir şey mi, motoru sündürmek var bir de. Motorun hız limiti 170km/s adam sündürüp 190km/s hıza çıkarıyor.
Gırtlağa kadar dolu nasıl oluyor peki?
Yasin,makinanin ciğerini öyle açiyorlar
Ana arter damari genişletiyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Abi,sağır kalmamiş makina,adamlarda essahtan tam kolpaymiş..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
Sadece boyunluk(baf) takmaya yer birakip,alayina kelle yüklemek..
Genelde uzak durulması gereken makinalar
Bak buda iyi; Okumasını bilene kitap, sıkmasını bilene mermi
"Bilen bilir" favorim. İsteksiz tok satıcı tripleri de sorun.
"Bilen bilir" bence şu anlama geliyor; "Şimdi hafız zamanında bu motorun iyi piyasası vardı, o dönem para denkleştirip alamadık. 10 sene sonra piyasa düşünce aldık ama bakımdı, benzindi,lastikti g.te girdi.Motor yağ da yakıyor,sanırsam rektifiye gerekli. O nedenle alın motoru beni kurtarın, insaf kalmamış beni Ademde ebemi ağlattılar Acıbadem'de"
-Cigerli
-Alan duaci olur
-boş yapacaklar aramasin kalp kirarim
-girtlak dolu
Uzak durulmasi gereken uyari sinyalleri.
Bir de cross motorun uzerine hayvan kadar disli lastik takip "arazi gormemis motor" yazanlar var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)