Hocam her ne kadar otomobil ilani olsa da sunu gecemez herhalde
https://sahibinden.com/632286630
Bence tam tersi, evli bu adam. Karisindan cocugundan sIkILmIs, arabasindan baska bir seye deger vermeyen biri. Bu arada aciklamada su cumle killandiriyor zaten "Göğüs, ön kapı döşemeleri ve ön koltuklarda kadın ve çocuk kullanımından kaynaklanan, toplamda en fazla 10 kadar, ancak öğlen gün ışığında çok dikkatlice bakmakla anlaşılabilen küçük ve çok yüzeysel çizikler bulunmaktadır. "
Dedesine felan gerek yok. İlk iki hafta içinde mekanik sorun çıktığı takdirde masrafı üstleneceğini, ya da koşulsuz iade alacağını belirten bir kağıt imzalasa yeter
"araca tam kefilim" demekten benim anladığım o. Yoksa kefil kelimesi başka bir şey mi ifade ediyor? Arabayı birine kakalayana kadar söylenen yalanlar bütününe mi deniyor?
Sigortadan para yenilmiş
Genelde motorun ciğerini almış oluyor bu tayfa. Cigerli, tapa gaz gibi kelimeleri duyunca kaçacan ordan.
Tamam ciğerli motoru anladık , peki dalaklı motor, böbrekli motor . adaleli motor diye niçün yazmıyorlar?
"Saçma sapan tekliflerle gelmeyin, kalbinizi kırarım." ' lı tok satıcı versiyonları da var.
Benim ciğerli diye bildiğim şey motor kısmı sağlıklı yani muadillerine göre Dinç olan motor bazı sorunlarından ya da bakımsızlıktan yavaş olabilir ya işte o ciğersiz
"Ağzı burnu dağılmış ama bir şekilde yürüyen motosiklet" olarak yorumluyorum kendimce.
Hiçbir anlamı yoktur ama aslında vardır. Bunu gördüğün ilandan arkanı bakmadan uzaklaşman gerektiğini gösterir.
"Aciliyeti kalmadı, keyfe keder"
"Ailevi sebeplerden dolayı"
"Bedelli için"(bu yeni trend)
"Evleniyorum para lazım"
"Yağmur damlası değmedi"
"Dikkatler üzerinizde olacak"(%90'ı yeşil ninja250sl)
"Sezona hazır"
"Motul dışında ürün kullanılmadı"
"Üzerinde rosso2 var"(zımparalanmış halde ama olsun rosso2 boru değil)
Bu ve buna benzer ilan görünce, şöyle ağzımı doldura doldura küfür edip geçiyorum, hatta bizim tayfaya atıyorum ilanı hep birlikte küfür ediyoruz.
Küfür ama öyle böyle değil eşikten mezara kadar...
Bir de şey var ''şişirilmiş hasar kaydı var'' hmm adam sigortadan para almış bol bol. Sigorta şirketi de demiş ki nolcak ya vereyim hakkı değil ama benden olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)