Cruiser ile şehir içi nasıl bir deneyim?
Reklamlar
-
30 Aralık 2018, 19:20
Cyan adlı üyeden alıntı
Karavana kim konuşuyormuş, her gün görüyorum sıkışıp kalmış cruiser'cıları. Gidebilenlerin çoğu da modifiye ekzoslarıyla ara gaz verip milleti korkutup yol alabildiğinden gidiyor. O da tuttuğu kadar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Akşam trafiğinde Çağlayan Zincirlikuyu veya Zincirlikuyu 4 Levent arasına beklerim...
Abi oralar o kadar zorlu değilki Ben harbi motorcuları akşam 18.00'dan sonra Beylikdüzü-Avcılar istikametine beklerim. Hatta otoban üstünden Mahmutbey'de olur. Emniyet şeridi kullanımınıda handikap olarak veriyorum.
Reklamlar
-
30 Aralık 2018, 19:29
Konuya şöyle bir açıklık getireyim, her gördüğü araya giren, sürekli sağındaki solundaki arabayı sıkıştırıp yol isteyen, emniyet şeridinde bir araba görünce çekilene kadar kornaya basan birisi değilim. 30 dk'da gidebiliyorum bu yolu agresif kullandığımda, ben daha sakin kullanıp 40-45 dakikaya yayıyorum; hem zevk için hem de güvenlik için. İnsanlar hayattan bezmiş bir şekilde beklerken salına salına yanlarından gitmek epey keyif veriyor bana, motosiklet kullanmayı seviyorum.
Alacağım model GV250 olur olursa, büyük cc düşünmüyorum. İkinci bir motosiklet alma şansım da yok.
-
30 Aralık 2018, 19:32
arkadaşım vulcan s kullanıyor 2 senedir tabi antalya da sürüyor istanbul değil.pek trafikten şikayet ettiğini duymadım uzunluğuna dikkat ettikten sonra manevrası fena değil.zaten crusier tip motor çok fazla seçeneğin yok
-
30 Aralık 2018, 19:49
Angrypower adlı üyeden alıntı
Abi oralar o kadar zorlu değilki
Ben harbi motorcuları akşam 18.00'dan sonra Beylikdüzü-Avcılar istikametine beklerim. Hatta otoban üstünden Mahmutbey'de olur. Emniyet şeridi kullanımınıda handikap olarak veriyorum.
Vardır tabi ki daha zoru, ben oralarda takılıp kalan cruiser çok gördüm de ondan dedim
-
30 Aralık 2018, 21:58
Angrypower adlı üyeden alıntı
Abi oralar o kadar zorlu değilki
Ben harbi motorcuları akşam 18.00'dan sonra Beylikdüzü-Avcılar istikametine beklerim. Hatta otoban üstünden Mahmutbey'de olur. Emniyet şeridi kullanımınıda handikap olarak veriyorum.
Genelde cuma günleri 16.00da paydos edip e5 üzerinden esenyurt>ümranıye yapıyorum. Emin ol yaşamayan bilemez o trafiği. katılıyorum sana.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)