Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Senatör Sofuoğlu'nun danışmanından istifa!

REKLAM ALANI
    jacob34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 03 (660)
    Semih Bostanoğlu bugün ise sosyal medya hesabından Kenan Sofuoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafını paylaşarak, danışmanlık görevinden ayrıldığını bildirdi. Bostanoğlu açıklamasında, "Sebep olduğum bir paylaşım dolayısıyla danışmanlığını yürüttüğüm Sayın Kenan Sofuoğlu yoğun eleştirilere maruz kalmıştır. O’nun insani niteliklerini dile getirme amacıyla yaptığım açıklamada sayın vekillerin haklı eleştirilerine öfkeli bir tepki göstererek, vahim bir hataya sebep oldum. TBMM’nin tüm milletvekillerinden ve halkımızdan özür diliyorum. Danışmanlık göreviyle bağdaşmayan bu durum dolayısıyla görevimden ayrılıyorum" dedi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    NC750X
    buradaki garip durum fotografi ceken Sofuoğlu, cümleyi kuran da Sofuoğlu, istifa eden başka biri.. Enteresan..
    Atr 72-500 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Yoksa bazı milletvekillerinin danışmanlarının maaşından zorla pay aldığını, ancak Sofuoğlu'nun böyle bir şey yapmadığını dile getiren bu muydu?

Böyle yapan milletvekilleri dolandırıcıdır. Milletvekilliğini bırakması gerekir. Gel gelelim bunu ifşa eden istifaya zorlanıyor.

Yazıklar olsun. Ülke niye bu halde diye başka bir şeye bakmaya gerek yok. Batı da böyle insanlar milletvekili olmazlar. Vekillerimiz böyleyse biz nasıl milletiz diye sormamız lazım kendimize...
    Atr 72-500 bunu beğendi.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Senatör istifa edecekti yahu..Danışmanın ne kabahatı var ?...

Motosikleti
    SUZUKI gsx r 1000
    Gündem değiştiriyorlar.
    Shrieker bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bumoto safir ama fakir de sen
    sofuoğlunu yıpratmakdan rahatsiz oluyon ama kendi onurunu korumayı düşünmüyon. ve kimseye biat etmeyiz kula kulluk etmeyiz demiyorsun. tam akp lisin.. senin gibisi lazim akp ye.. gitme nolur.
    zekeriyaimam bunu beğendi.

Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer GT+ GT Plus
    Millet tren faciasında ölüyor suçu mühendise işçiye atıyorlar, bundan sorumlu bir tane bakan ya da milletvekili istifa etmiyor, bu olay ne ki..
    bülent77, zekeriyaimam ve The Dude bunu beğendiler.

..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Olayı unutturmaya çalışmak ve işin içinden sıyrılma hareketleri izliyoruz..

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    biraz daha zorlasalar telefon firmasını şikayet edecekler fetöcü bizi kandırdı diye

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Yahu arkadaş semih Kenanın yiğeni değil mi ? Doğduğundan beri kenanın yanında gerçek bir emir eri olan ? Yani biz dalga geçiyoruz falan ama semih zaten kenanın gerçek hayattak gerçek emir eri. Yani istifa ettim dediği en fazla kenan vip minibüsten meclis önünde indiğinde o inmeden araçta bekler okadar ayrı kalabilirler yani. Birşey oldu bitti neden kendilerini soğutmayıp böyle komik şeyler yaptığını anlayabilmek gerçekten güç

splender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    Teyzesiniin oğlunu danışmak yapmak samimiyetsizliktir.
    Vekilinde yaptığı doğru değildi, sonrasında özür fln diledi ama keşke olmasaydı.
    Sonrasında yapılan bu açıklama daha da vahim.

Sen kimsin ki çıkıp bide açıklama yapıyosun.
    Ben şahsen bunun bir hata olduğunu kabullenmiştim. Vekilde özür diledi ztn.
    Boş boş işlerle uğraşmak yerine işinizi yapsaydınız bunlar hakkında sizin saçmalaıklarınızı dinlemek zorunda kalmazdık.

Ye kürküm ye...
    YasinC bunu beğendi.

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    şu haber içerisinde enteresan detaylar İDDİA edilmiş.

“Bazı milletvekilleri danışmanlarıyla işe almadan önce ‘Şu kadarını bana vereceksin’ diye anlaşıyor. Danışmanının maaş kartını alıp, kendi payını ayırdıktan sonra elden ödeme yapan da var. Bazı milletvekillerinin de üç danışman gösterip bir tane çalıştırdığını; diğer ikisinin yerine de tanıdık birilerini gösterip maaş kartlarını cebinde tuttuğunu biliyorum”

gibi.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir dakika ya, ben mi cahil kaldım bu konuda; milletvekillerinin danışmanları nereden maaş alıyor?
    Meclisten, yani devletten demeyin sakın!

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    milletvekili danışman maaşını merak eden arkadaşlarım için yararlı olacağını düşündüğüm için paylaşıyorum https://memurunyeri.com/memur/ucret/17535-milletvekili-danismanlari-ne-kadar-maas-aliyor.html bakın görün bu hiç bir tahsili olmayan arkadaşlarımız. Yıllarca okuyup kendini paralayan öğretmenlerimizin aldığı maaşlar yanında patron maaşı kıvamında... Utanılmadan yönetilen ülkemde.

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    Milletvekilinin milletvekilliği yapması için maaşı var. Ona o işi ifa etmesine yardımcı olması içinde danışmanı var. Danışmanın maaşını milletvekili cebinden ödemeli. SOnuçta maaşını aldığı görev için yardımcı atıyor kendine.
    stunc bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)