aynı şekilde kapalı garajda duran motoruma köpek çıkıyor pati izi bırakıyor sorun değil a101 den 2-3 liraya aldığım ıslak mendille siliyorum.
betonda yatıcağına motorun selesinde uyusun hayvancıklar.
Şu 15 liraya satılan battaniyelerden iki tane aldım.
Birini motorun üstüne örtüyorum.
Diğeriniyse motorun yanında ahşap bir kutunun üzerine.
Artık kediler motorun üzerine çıkmıyorlar. Sanırım kutunun üzeri geniş olduğundan orayı tercih ediyorlar.
Selenin üzerine naylon serin, naylonun üstüne de nemli eski bir havlu koyun, kediler mümkün değil yanaşmaz.
oradan boş beleş konuşuyorsunuz yer belli etmek için motosikletin egzozuna işiyor gel de sıcak egzozda sidik kokusunu gör ışıklarda durana kadar fark etmiyorum ama durunca o koku mahvediyor
hele geçende kedinin biri hasta olmuş sağolsun işim vardı motosiklete bincem motosikletin diğer tarafını görmüyorum çalıştırdım giyindim tam bincem sağ karenajın orası kusmuk binilmeyecek durumda neyse arabaya bindik gittik ama bazı durumlarda insanı çileden çıkarıyor
bunları kedi seven biri olarak yazıyorum zemin katta oturuyorum her sabah kapımı açınca sokaktan 1 kedi geliyor süt istihkakını alıyor
kedilerin ve köpeklerin yaşam alanlarını beton evler yollarla azalttığımız ve yok ettiğimiz için bizi yolda ayakta öpseler hakları vardır.
hem onlar için yaşam alanı bırakmayıp hemde onaların yaptığı şirin hareketlere laf edersek Allah adamı çarpar.
Bu konu hiç yabancı gelmedi nedense ... alttakı vıdeoyu 1-2 yıl önce cekmıstım
https://www.youtube.com/watch?v=WS8vFLgPuC8
https://www.youtube.com/watch?v=T0jbH_Vu_eA&t=1s
Kediler iz bırakmak için de işeyebilirler ki benim motoruma her gün işiyorlardı, çok berbat bir koku. Ayrıca seleye tırnaklarını geçiriyorlar ve su o delikten içeri giriyor, seleye oturduğunda da kıçında yuvarlak bir ıslaklık.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Belki onlarda sizden pek hoşlanmıyorlardır ? İşin şakası bir yana bırakın takılsınlar yahu ufak tefek bırakacakları hatıranın ne size ne de sizden sonra ki sahibine bir zararı olmayacaktır.
Konu hayvan olunca ; bir kesim hayvan gelip ağzına işese "olsun candır yazık" diyor.
Hayvanları severim.
Brandasız bıraktığım sayılı defaların 3-4 ünde seleye işemişti.
Gösterge panelinin etrafı tırnak izleri dolu.
Selenin bir köşesinin derisi kalkmış (bu konuda kedi mi suçlu bilmiyorum)
Kimse kusura bakmasın ama motosiklet alırken 10 yıllık motorda kılcak cizik görünce mızmızlanıp satıcıya laf yapıp gelip burda hayvanların motoru mahvetmesine şirinlik kelimeleri ile yaklaşmasın.
- Hayvan düşmanı değilim; 2 yıl önceye kadar sürekli bir hayvan bakmıslıgım ve halen de evimin bahcesinde kedileri beslemişliğim mevcut.
-Motorum kendi evimde değil otoparkta duruyor zaten o da ayrı bir konu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)