Duke 250 den sonra ne alabilirim
-
Merhaba , Iyi geceler motorumu degistirmek istiyorum max butcem 33.000 civari ktm duke 250 I’m var 2017 model onu saticam daha farkli bisey ariyorum , cbr500 sizce nasil olur ? Yada nakeddan devam Edip cbf 500 mu alsam toplam motosiklet tecrubem Istanbul trafiginde 5000 km , egitim sadece ehliyet icin egitim almistim
Reklamlar
-
-
-
Duke 251
Bence sırasıyla git..
-
Yeni kasa cbr 500r çok seksi ben olsam yürürdüm
-
-
Çok saçma olucak ama bence r25 veya duke 390 bence cok erken 600 sınıfı bir motor icin
-
MZ251 elektronik ateşleme
-
125 250cc arası max 15 bg oynarken 250 600 arası 50 bg oynar teper baya bilek yoksa girmeyin hiç topa
-
29 Aralık 2018, 11:22
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Hasta oluyorum şöyle parayı görünce hemen motor tavsiyesi verenlere. Allahtan @zekeriyaimam varda bu forumda halen bilgi akışının bitmediğini düşünüyorum. Arkadaşım senin yaptığın o 5000km tecrübe; ben motoru yokuş yukarı stop ettirmeden kaldırıyorum tecrübesi. Madem paran var cebinde, git eğitim al. Eğitimi tatbik et, sonra kalanı ile tekrardan motor alma düşüncesi var ise onu uygula.
Şimdi elalemin parasından sanane die kendini yırtan ezik tayfasıda gelir şenlenir buralar.
-
29 Aralık 2018, 11:26
500 cc için 5.000 km çok az sen daha yeni alışmışsındır daha bu yaz çıkarıcan zevkini bence acele etme 250 cc ile en az 10.000 km yapman gerek 250 cc altı kullandınmı bilmiyorum ama ben 150 cc ile 35.000 km 250 cc ile 25.000 km yaptım şimdi istediğim cc sorunsuz kullanıyorum acele etme tadını çıkar
-
29 Aralık 2018, 11:31
met06 adlı üyeden alıntı
Merhaba , Iyi geceler motorumu degistirmek istiyorum max butcem 33.000 civari ktm duke 250 I’m var 2017 model onu saticam daha farkli bisey ariyorum , cbr500 sizce nasil olur ? Yada nakeddan devam Edip cbf 500 mu alsam toplam motosiklet tecrubem Istanbul trafiginde 5000 km , egitim sadece ehliyet icin egitim almistim
Önce Yamaha veya Honda' nın güvenli sürüş eğitmlerinden birkaç kur bitirmenizi öneririm.
Ardından sakin kullanacağınızı ve yukarıdaki eğitimleri de alacağınızı, farklı bir tarz istediğinizi de düşünerek bir MT-07 önerebilirim. Uzun süre birçok açıdan sizi memnun edecektir. Performans ve yakıt tüketimi eğrisi de oldukça tatminkar, yedek parça fiyatı emsallerine nazaran biraz da olsa daha makul, ikinci eli rahat ve kullanımı zevklidir. İkinci elde bütçenize en uygun tavsiye edebileceğim modeldir.
Ancak özellikle tekrar belirtmek istiyorum. Bu öneriyi eğitimleri almanız şartı ile veriyorum. Lütfen eğitimlerin en azından ilk bir iki kurunu tamamlamadan böyle bir motosiklete geçmeyin. MT-07 değil, 380' lik bir motosiklet dahi geri dönülemez sonuçlar doğurabilir. Tecrübeniz oldukça az, fazla acele etmeyin.
Yerinizde olsaydım bütçemi yeni motosikletten öte eğitimlere ve ekipmanımı ciddi şekilde geliştirmeye ayırırdım. Büyük ihtimalle daha güçlü bir motosiklete ihtiyacınız olmadığı halde çeşitli nedenlerle motosikleti yükseltmek istiyorsunuz. Belki sorun başka yerdedir, eğitimlerde asıl sorunu görebilir ve çözebilirsiniz. Şehir içinde ve şehir dışı kısa yolculuklarda 250cc motosiklet fazlasıyla yeterli olabilmeli.
-
29 Aralık 2018, 11:32
sürmek ile kullanmak farklı şeylerdir her motoru sürebilirsiniz ama her motoru kullanamazsınız
-
29 Aralık 2018, 11:36
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Önce Yamaha veya Honda' nın güvenli sürüş eğitmlerinden birkaç kur bitirmenizi öneririm.
Ardından sakin kullanacağınızı ve yukarıdaki eğitimleri de alacağınızı, farklı bir tarz istediğinizi de düşünerek bir MT-07 önerebilirim. Uzun süre birçok açıdan sizi memnun edecektir. Performans ve yakıt tüketimi eğrisi de oldukça tatminkar, yedek parça fiyatı emsallerine nazaran biraz da olsa daha makul, ikinci eli rahat ve kullanımı zevklidir. İkinci elde bütçenize en uygun tavsiye edebileceğim modeldir.
Ancak özellikle tekrar belirtmek istiyorum. Bu öneriyi eğitimleri almanız şartı ile veriyorum. Lütfen eğitimlerin en azından ilk bir iki kurunu tamamlamadan böyle bir motosiklete geçmeyin. MT-07 değil, 380' lik bir motosiklet dahi geri dönülemez sonuçlar doğurabilir. Tecrübeniz oldukça az, fazla acele etmeyin.
Yerinizde olsaydım bütçemi yeni motosikletten öte eğitimlere ve ekipmanımı ciddi şekilde geliştirmeye ayırırdım. Büyük ihtimalle daha güçlü bir motosiklete ihtiyacınız olmadığı halde çeşitli nedenlerle motosikleti yükseltmek istiyorsunuz. Belki sorun başka yerdedir, eğitimlerde asıl sorunu görebilir ve çözebilirsiniz. Şehir içinde ve şehir dışı kısa yolculuklarda 250cc motosiklet fazlasıyla yeterli olabilmeli.
Bahsi geçmişken, Abi senin korumalar neler? Marka ve lvl olarak söylersen sevinirim. Dün bir tane abimin Tech90 City Kevlarının içindeki impactec dizliğin kırıldığına şahit oldum. Halen takıyordu. Abim o korumaz artık dedim ama hiç olmamasından iyidir dedi ve giydi :S
-
29 Aralık 2018, 11:46
Duke 250 min 20-30bin km idare eder,hatta artar bile.
5bin km,az bir deger,daha motor yeni yeni kendine geliyor.
Yabanci bir forumda denk gelmiştim,
250cc den 500-600cc ye geçiş için minimum 10yağ degişimi diyor.mantiklida..
Daha farkli önerilerde vardi,ama yazmaya gerek yok ortam karişmasın...
Yinede sen bilin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Egzozunun dumani yeter....
-
29 Aralık 2018, 12:04
levend84 adlı üyeden alıntı
Duke 250 min 20-30bin km idare eder,hatta artar bile.
5bin km,az bir deger,daha motor yeni yeni kendine geliyor.
Yabanci bir forumda denk gelmiştim,
250cc den 500-600cc ye geçiş için minimum 10yağ degişimi diyor.mantiklida..
Daha farkli önerilerde vardi,ama yazmaya gerek yok ortam karişmasın...
Yinede sen bilin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
Egzozunun dumani yeter....
Ah abi olsa da binsek ya.Doğu almanın canına kurban.
-
29 Aralık 2018, 12:06
daha bir 10000km daha tecrübe yap. Duke250 seni keser, bu tecrübesizlikle daha büyük motora para harcamana değmez.
-
29 Aralık 2018, 12:41
cbf 500 ü de cbr 500 ü de cok rahat kullanabilirsin duke 250 ile aralarında neredeyse hiç gaz tepkisi farkı yok sadece agırlık ve son hız biraz artacak
ki bence sadece bunlar için motorunu değiştirmeye gerek yok tecrüben biraz daha arttıgında çift silindir 600-800cc klasmanında bir motosiklet alman cok daha mantıklı olur
-
29 Aralık 2018, 12:48
Kullanabilecegine inandigin bir makina alıp devam et bro .
-
29 Aralık 2018, 12:51
duke e devam hocam 5000 az olmuş bir 5 daha yap derim ben en az.gaza gelme sen duke 250ini sür daha
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)