Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Duke 250 den sonra ne alabilirim

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhaba , Iyi geceler motorumu degistirmek istiyorum max butcem 33.000 civari ktm duke 250 I’m var 2017 model onu saticam daha farkli bisey ariyorum , cbr500 sizce nasil olur ? Yada nakeddan devam Edip cbf 500 mu alsam toplam motosiklet tecrubem Istanbul trafiginde 5000 km , egitim sadece ehliyet icin egitim almistim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MaryJane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 600 Rr Movistar
    Cbr 650 f ya da Cb650 f

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Yamaha fazer8

oktay33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1600 GTL
    Duke 251
    Bence sırasıyla git..
    ahe ve montanaturne bunu beğendiler.

Motosikleti
    Mondial mash -Hero dash- Hero Thriller- Cbr 250
    Yeni kasa cbr 500r çok seksi ben olsam yürürdüm

ahe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    duke690 al hacı

EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    Çok saçma olucak ama bence r25 veya duke 390 bence cok erken 600 sınıfı bir motor icin

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    MZ251 elektronik ateşleme
    Angrypower ve levend84 bunu beğendiler.

125 250cc arası max 15 bg oynarken 250 600 arası 50 bg oynar teper baya bilek yoksa girmeyin hiç topa

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hasta oluyorum şöyle parayı görünce hemen motor tavsiyesi verenlere. Allahtan @zekeriyaimam varda bu forumda halen bilgi akışının bitmediğini düşünüyorum. Arkadaşım senin yaptığın o 5000km tecrübe; ben motoru yokuş yukarı stop ettirmeden kaldırıyorum tecrübesi. Madem paran var cebinde, git eğitim al. Eğitimi tatbik et, sonra kalanı ile tekrardan motor alma düşüncesi var ise onu uygula.

Şimdi elalemin parasından sanane die kendini yırtan ezik tayfasıda gelir şenlenir buralar.

500 cc için 5.000 km çok az sen daha yeni alışmışsındır daha bu yaz çıkarıcan zevkini bence acele etme 250 cc ile en az 10.000 km yapman gerek 250 cc altı kullandınmı bilmiyorum ama ben 150 cc ile 35.000 km 250 cc ile 25.000 km yaptım şimdi istediğim cc sorunsuz kullanıyorum acele etme tadını çıkar

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı met06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba , Iyi geceler motorumu degistirmek istiyorum max butcem 33.000 civari ktm duke 250 I’m var 2017 model onu saticam daha farkli bisey ariyorum , cbr500 sizce nasil olur ? Yada nakeddan devam Edip cbf 500 mu alsam toplam motosiklet tecrubem Istanbul trafiginde 5000 km , egitim sadece ehliyet icin egitim almistim
    Önce Yamaha veya Honda' nın güvenli sürüş eğitmlerinden birkaç kur bitirmenizi öneririm.

Ardından sakin kullanacağınızı ve yukarıdaki eğitimleri de alacağınızı, farklı bir tarz istediğinizi de düşünerek bir MT-07 önerebilirim. Uzun süre birçok açıdan sizi memnun edecektir. Performans ve yakıt tüketimi eğrisi de oldukça tatminkar, yedek parça fiyatı emsallerine nazaran biraz da olsa daha makul, ikinci eli rahat ve kullanımı zevklidir. İkinci elde bütçenize en uygun tavsiye edebileceğim modeldir.

Ancak özellikle tekrar belirtmek istiyorum. Bu öneriyi eğitimleri almanız şartı ile veriyorum. Lütfen eğitimlerin en azından ilk bir iki kurunu tamamlamadan böyle bir motosiklete geçmeyin. MT-07 değil, 380' lik bir motosiklet dahi geri dönülemez sonuçlar doğurabilir. Tecrübeniz oldukça az, fazla acele etmeyin.

Yerinizde olsaydım bütçemi yeni motosikletten öte eğitimlere ve ekipmanımı ciddi şekilde geliştirmeye ayırırdım. Büyük ihtimalle daha güçlü bir motosiklete ihtiyacınız olmadığı halde çeşitli nedenlerle motosikleti yükseltmek istiyorsunuz. Belki sorun başka yerdedir, eğitimlerde asıl sorunu görebilir ve çözebilirsiniz. Şehir içinde ve şehir dışı kısa yolculuklarda 250cc motosiklet fazlasıyla yeterli olabilmeli.
    wing41 bunu beğendi.
    ...

sürmek ile kullanmak farklı şeylerdir her motoru sürebilirsiniz ama her motoru kullanamazsınız

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önce Yamaha veya Honda' nın güvenli sürüş eğitmlerinden birkaç kur bitirmenizi öneririm.

Ardından sakin kullanacağınızı ve yukarıdaki eğitimleri de alacağınızı, farklı bir tarz istediğinizi de düşünerek bir MT-07 önerebilirim. Uzun süre birçok açıdan sizi memnun edecektir. Performans ve yakıt tüketimi eğrisi de oldukça tatminkar, yedek parça fiyatı emsallerine nazaran biraz da olsa daha makul, ikinci eli rahat ve kullanımı zevklidir. İkinci elde bütçenize en uygun tavsiye edebileceğim modeldir.

Ancak özellikle tekrar belirtmek istiyorum. Bu öneriyi eğitimleri almanız şartı ile veriyorum. Lütfen eğitimlerin en azından ilk bir iki kurunu tamamlamadan böyle bir motosiklete geçmeyin. MT-07 değil, 380' lik bir motosiklet dahi geri dönülemez sonuçlar doğurabilir. Tecrübeniz oldukça az, fazla acele etmeyin.

Yerinizde olsaydım bütçemi yeni motosikletten öte eğitimlere ve ekipmanımı ciddi şekilde geliştirmeye ayırırdım. Büyük ihtimalle daha güçlü bir motosiklete ihtiyacınız olmadığı halde çeşitli nedenlerle motosikleti yükseltmek istiyorsunuz. Belki sorun başka yerdedir, eğitimlerde asıl sorunu görebilir ve çözebilirsiniz. Şehir içinde ve şehir dışı kısa yolculuklarda 250cc motosiklet fazlasıyla yeterli olabilmeli.
    Bahsi geçmişken, Abi senin korumalar neler? Marka ve lvl olarak söylersen sevinirim. Dün bir tane abimin Tech90 City Kevlarının içindeki impactec dizliğin kırıldığına şahit oldum. Halen takıyordu. Abim o korumaz artık dedim ama hiç olmamasından iyidir dedi ve giydi :S

levend84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ......
    Duke 250 min 20-30bin km idare eder,hatta artar bile.

5bin km,az bir deger,daha motor yeni yeni kendine geliyor.

Yabanci bir forumda denk gelmiştim,

250cc den 500-600cc ye geçiş için minimum 10yağ degişimi diyor.mantiklida..

Daha farkli önerilerde vardi,ama yazmaya gerek yok ortam karişmasın...

Yinede sen bilin..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------

Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egzozunun dumani yeter....

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duke 250 min 20-30bin km idare eder,hatta artar bile.

5bin km,az bir deger,daha motor yeni yeni kendine geliyor.

Yabanci bir forumda denk gelmiştim,

250cc den 500-600cc ye geçiş için minimum 10yağ degişimi diyor.mantiklida..

Daha farkli önerilerde vardi,ama yazmaya gerek yok ortam karişmasın...

Yinede sen bilin..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------

Egzozunun dumani yeter....
    Ah abi olsa da binsek ya.Doğu almanın canına kurban.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    daha bir 10000km daha tecrübe yap. Duke250 seni keser, bu tecrübesizlikle daha büyük motora para harcamana değmez.

cbf 500 ü de cbr 500 ü de cok rahat kullanabilirsin duke 250 ile aralarında neredeyse hiç gaz tepkisi farkı yok sadece agırlık ve son hız biraz artacak
    ki bence sadece bunlar için motorunu değiştirmeye gerek yok tecrüben biraz daha arttıgında çift silindir 600-800cc klasmanında bir motosiklet alman cok daha mantıklı olur

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kullanabilecegine inandigin bir makina alıp devam et bro .

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    duke e devam hocam 5000 az olmuş bir 5 daha yap derim ben en az.gaza gelme sen duke 250ini sür daha

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)