Metela adlı üyeden alıntı
eskiden insanlar bu kadar ayrışmadığındandır, önceleri günümüzün en önemli öğesi olan din öğesi bu kadar gösteriş amaçlı değildi, düşünün muhafazakar motorcular kulübü bile gördük, şimdi ise herkes bu furyanın arkasında, ben yüzmeye de çok meraklıyım, etkinliklerde otobüsü durdurup topluca namaz kılma şovları bile var, seferdesin, seferisin, dinde böyle bir imkan varken neden uygulamazsın, neden senin yaşam tarzına uymak istemeyenleri bir an evvel yol ızdırabını bitirmek isteyenleri düşünmezsin, çünkü amaç belli, ha bir de genellemiyorum ama über dindar olup, hak yiyip de gün gibi gözümüze sokanlar var, bilindiği halde bu tip gruplarda pohpohlanıyorlar, el üstünde tutuluyorlar, burası için demiyorum alınan varsa da alınsın, benim yüzme grubunda var bu tipler, neyse işin özü din varsa, bu şova katılan çok bulursun ama buranın amacı motor sevdası, bunun için gerekli kalabalığı bulamazsın, günümüzün şartları böyle. Ben 1 ocak sabahı zor kalkarım içmiş olacağım ama öğlen yakalayabilirsem katılmak isterim, saygılar.