çin malı scoterlerin gösterge paneli 140 ama içindeki rakkamlar geçerli yani max 90 km üstelik ben okadar operasyon yaptığım halde anca ibreyi dibe dayayabildiydim bayır aşağıya
çin malı scoterlerin gösterge paneli 140 ama içindeki rakkamlar geçerli yani max 90 km üstelik ben okadar operasyon yaptığım halde anca ibreyi dibe dayayabildiydim bayır aşağıya
racer200 ön ve arka dişlilerden 1'er diş artırıp düşürme ile 140 gördüm bir daha da görmemeye yemin ettim (racer200 ile)... orjinal dişlilerini geri taktım...
YUKİ 150 lik scooter ile yatarak. 140 gördüm.
200lük makina çok rahat 140ı görür. egsosu sökünce bir 5-10km dahası var yani 150yi görebilir belki
Ride it like you stole it!
Hiç oynanmamış 100 cc motorum ile 2 kişi 100 km rahat görüyorum, tek kişi 110. Ama gösterge 7-8 km fazla gösteriyor
çin malı bir elektronik ürün alma gafletine düşmüştüm , onu iade etmeye giderken 180 km/h i gördümdü
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
arkadaşlar bende ZEALSUN GS 250 var ben 140 km/h gördüm
bende 120gördüm ama şimdi bu çin malı göstergelere göremi yoksa gerçek değermi yoksa burdaki verilerin hepsinin bi %10-%20 fazlası var
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Ben benim MCTyle 106 km'yle radara girmiştim, en yüksek de o hıza çıkmıştım 4-5 dakika, radara denk gelmiş o da. Doğru gösteriyor gibi gösterge. En fazla olarak 110 yapıyor genelde
bir kere 120 görmüştüm heralde, ama ortalama 70-80 benim. Gerek yok hıza. Öbür tarafa gitmek mi, yoksa gideceğin yere yarım saat bir saat erken mi gitmek orası belli olmayabilir yüksek hızlarda. Bir de çin malı ya motor, yüksek hızda vidalar filan fırlayıp gidecek her taraf bir tarafa uçacakmış gibi geliyor.
2 kişi arkadan rüzgar varken düz yolda 130km hız gördüm ibre ne kadar dogru bilemem tabi.
bunlarla hız testi yaparken bide araba lazım yanında doğru hızı görmek için...
gümüşhane....
Bugün taktığım yeni dişlilerle düz yolda 100, yokuş aşağı 110 ama benim gösterge fazla hatalı değil 5km fark var yeni nesil Mondial'lerden
kanuni cros düz yolda 100 ü gördüm ama 120 yi göremedim
Geçen denedim motorun bakımlarını yaptıktan sonra. Düzde 105 gördüm daha gitcekti de trafik yoğundu korktum.125 lik motorlarla 120 130 gördüm diyenler nasıl korkmuyo anlamıyorum. Ama Tavas ovasında denicem bi ara hızı.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
"Kimin göstergesi daha bozuk" yarışması olmuş bu
Yolda önündeki 200 metre içinde trafiğin birden durma ihtimalinin olmadığı görülüyorsa ve yoldan yakın zamanda geçip zemin şartlarını öğrendiysen korkmana gerek yok bence. 150km/s yapsan bile 100kg bi motor 200 metrede rahat durur. Aşırı devirden motor kol çıkarsa ve vitesli motorlarda motor kilitlense bile debriyaja basarsın, e hız denemesi de virajsız yolda yapılacağı için arka teker kilitlenmesi ölümcül olmaz.
arkadaşlar bende mondial MH 125 DRİFT var motorum standart hiç bi değişiklik yok çamlıca'dan uzunçayıra inerken ibre son hız olan 140 km/s i yaklaşık 10 km den fazla geçti ama düz yol dersen üstüne yatarak 135 km/s hıza çıkıyorum...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)