Mondial 125MT 85 KM max hız
Sollama yasağı olan dağlık bir yolda 100km hızla (gerçekte 90km hızla)camadan adlı üyeden alıntı
gittiğim halde arkamdan gelen 4-5 tane araç hızla bana yaklaştı !
En öndeki beni sollamaya çalıştı , biraz engel oldum arkamdakine neyse sonra güvenli bir yer bulunca sağa çektim yavaşladım , hepsi beni geçti !
70 le gitseydim ölürdüm herhalde !
Mengu16 adlı üyeden alıntı
saçma...,
1) engel olmak nedemek ,trafiktesin....arkandaki araçlar en az tonluk ve 4 tekerli.
2)zorunda klırsan tabiki sınırları zorlarsın ama baktın olmuyor sağa çekersin
3)arkandan gelen araba bir spor araba olsaydı napcaktın? çin motoruyla 150 basıp da mı savuşturacaktın tehlikeyi
yazacak okadar çok şey var ki....
ayrıca burdan kötü örnek olmayalım arkadaşlar... 70le gitseydim öşecektim yazısını okuyan 17 yaşındaki arkadaşın beynine çok farklı mesajlar yollayabilirsiniz.
Maşallahmondial110 adlı üyeden alıntı
120 kadran 110 dan yukarı cıkmıo bi daha da denemem cıkan sesleri duysanız asya 150 t1
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
FIRFIR adlı üyeden alıntı
ben cıktım okudunmu başıma gelenleri
Bende otobanda denedim. Yanımda babam arabayla gidiyordu. En son 130 gördü. Baya kapıştık.
Evet haklısın engel olmamalıyım diğer araçlara ama ,art-niyet adlı üyeden alıntı
Sollama yasağı olan yerde adamın sollamasına engel olmasaydımda ,
4-5 tane araç beni sollarken karşıdan araba gelseydi de beni sollayanlardan
bi tanesi benim üstüme çıksaydı daha mı iyi olurdu sence !
Bu motorlarla 50yi geçince kelle koltukta ,
30-40 giderken bile kuru asfaltta kayıyor lastikler !
abi ben keeway ARN ile 110 km gördüm daha gitmedi iyikide gitmiyo durulmaz walla
[COLOR="Blue"][SIZE="2"][B]Extreme_Biker O-'O[/B][/SIZE][/COLOR]
walla arkadaşlar, benim gördüğüm (1000km oldu şu an) son gaz olunca yakıt sarfiyatı da aşırı şekilde artıyor. son depoyu motoru açacam diye sürekli son gaz, her viteste bağırtarak bitirdim. 35 ytl ile 300km yaptı. ilk depoda motor açılmış değil diye 50-60 maksimum yaptığım için 80 bin yakmıştı. şimdi 115e yaklaştı yani. Ama şu n gördüğüm; hem motoru bağırtmadan, hem de daha güvenli sürüş için 80-85 en yüksek hız olması ideal.
zaten benim 120 bari yapsın bu zıkkımlar dememin asıl nedeni sollama vs. sırasında tehlikeli durumlar olmasın, gerektiği zaman basabilelim idi..
Arkadaşın Regal Raptor'uyla 140 yaptım.
Tabii bu göstergenin söylediği,gerçek hızım kaçtı bilemiyorum.
Tabii bu hızlara çıkıyorsan her riski göze almışsın demek oluyor.
Çünkü ne lastikler ne de frenleri bana hiç güven vermedi açıkçası.
En iyisi yasal hızlarda sürmek.
CARREFOUREFutureShock adlı üyeden alıntı
BİBER MUHAKKAK YAKAR, "YA GİRERKEN YA ÇIKARKEN"... By NaZmİ
umutkaan adlı üyeden alıntı
Eğleniyor muyuz?
arkadaşlar bi de şunu unutmuyalım, 140 yaptık derken gerçekten 140 mı bi çek etmek lazım. çünkü bi çoğu yanlış gösteriyor anladığım kadarıylaLoft adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşım,
Öncelikle hepimizin kabul ettiği gibi; Kullandığımız Motosikletler ÇİN malı.
Yüksek performans arayanlar bu Motosikletlerden kesinlikle uzak durmalı!!
Yanlış anlaşılmasın yazdıklarım.Elbette bende bir çin Motosikleti kullanıyorum ama, Bunu bilerek ve bana yeteceğinden emin olduğum için aldım.
Sözünü ettiğimiz Motosikletler zate birer Cruiser ( Racer ) değil onun için HIZ aramak yanlış.
En önemli husus Motosikletin henüz yeni fakat sen one 5000 km yapmış gibi hırpalıyorsun! bu durumda ASLA 100km ve üstüne çıkamayacaksın!
Motorunu açmayıp ( rodaj ) zımparalıyorsun
Benim Mondial MCT 250 şu anda 3000km de ve çok rahatlıkla 110km nin üstüne çıkıyor. Sölenenler gibi 80km üzeri titreşim falan da yok kesinlikle!
İlk aldığımda vardı fakat çalıştıkça azaldı.
Ben ortalama 85-90km sürat ile Köyceğize ( 2 kişi ) gitim ve geldim.Otoban da 120km yide gördüm ama inanın bu Motosikletler ile 80-90km hız en ideali ve bana açıkçası keyif veriyor.
KM Saatleri yanlış göstermiyor arkadaşlar! ben ek olarak Digital bir saat kullanıyorum ve %100 eşit gösteriyorlar.
Selamlar,
Özer
benim makina ile 145 km ye kadar cıktım araba ile test edıldı ve yan çantaları cıkarıp ustumede ıyıce saran bır mont alırsam ve rüzgarsız bir gün olursa 155 ı zorlarım zabi buna inanmayan çok olur. iki kişide düz yolda 135 görüyor. buna birilerini inandırmak için yolda giderken siteden birilerini görmem şart oldu sanırım.
Kazasız sürüşler dilerim.
mondial 100 kh ile 2 kişi 100km/s yaptık. tek kişi denemedim ama deneyenler 110 yapıyor diyolar. 3kişi 90 yaptık denize giderken. yanlız o 100 yapmayan 250mct si olan arkadaş gibi benimkide 3. viteste 85 4te ise 100 yapıyor. yani pek fark olmuyor 3 le 4 ün arasında. 4. viteste 85le felan giderken hiç titreme yok allaha şükür. bazı arkdaşlar abartıyorlar. veya olnlar motorun rodaj süresini iyi kullanamamışlar.
Mengu16 adlı üyeden alıntı
şaka yapıyor olmalısın nasıl engellediğiniçok merak ettim, sollarken senin üstüne çıkacak olan araba sen ona yol vermeyincede aynısını yapabilir , hatta o hızla giderken senin ani bir freninde arkandan bindirebilir dimi.
kendin diyosun 50 yi gecince kelle koltukda diye ,50 den sonra araba çarpmasa bile zaten düşme ihtimalini kat kat arttırmış oluyorsun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)