Racing motora telefon tutucu sorunu
Reklamlar
-
27 Aralık 2018, 09:37
https://photos.app.goo.gl/swybniUWpoS3YPXy7
https://photos.app.goo.gl/W5rZfDUQE5q7zix98
Buyrun beyler cbr250 için yağmur korumalı %100 çözüm. Resimde kötü durmasına karşın gayet iyi oldu. Telefonu koyduğunuz yer çıkabildiği için sürekli yer kaplamıyırda.
Reklamlar
-
27 Aralık 2018, 09:48
-
27 Aralık 2018, 09:57
Racing diye bir sınıf yok zaten. Onun için, ha racing demişsiniz ha hatice demişsiniz, fark yok.
Bir sınıfa sokmak gerekirse spor demek daha uygun. Superspor varsa bunun normali de olması lazım, değil mi?
Telefon tutucu olarak yapışkanlı aparat makul gözüküyor ama boyaya zarar verir mi meselesi de var.
-
27 Aralık 2018, 13:02
arndiol adlı üyeden alıntı
aga boşver; burada konuya çözüm bulamayan her tip bişileri eleştirmeye çalışır.
Eleştirecek şey bulamazlarsa TDK olur yazım yanlışlarına laf yapar.
Bütün motorlara telefon tutacağı takılabilir; motosiklet bir ulaşım aracıdır. Navigasyon ihtiyacı da yürürken bile olabiliyor. şekil şukul a takılıp insanları soğutmayın şu forumdan.
Doğru söylüyorsun valla biz sorunumuzdan bahsediyoruz adam sidik yarıştırmaya çalışıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
ahe adlı üyeden alıntı
Eyvallah aga, aklımda bişeyler belirlemistim sen bunu atınca kafa karıştı yine
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
Valla size tavsiyem ayna bağlantılı telefon tutucu yazıp aratmanız. Motorun vidalı olan heryerine takabilirsiniz. Depo hem vucuda çok yakın kalıyor görmeniz için kafanızı eğmeniz gerek hemde sağlıksız 600 ve üzeri racinglerde depo kapagının önünde motosiklet üzerine yattığınız zaman çene kısmının girebilmesi için bir oyuk bir tasarım vardır o tip tutucularla bu pozisyonu engelleyebilirsiniz.
600 lük değil ama depo yine uygun gelmiyor yol takibine direk etki ediyor, ayna da motorun dıs kısmında kalıyor mecbur gidona yüricez
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
oktayakgoz adlı üyeden alıntı
https://photos.app.goo.gl/swybniUWpoS3YPXy7
https://photos.app.goo.gl/W5rZfDUQE5q7zix98
Buyrun beyler cbr250 için yağmur korumalı %100 çözüm. Resimde kötü durmasına karşın gayet iyi oldu. Telefonu koyduğunuz yer çıkabildiği için sürekli yer kaplamıyırda.
Açık olsada olur telefon su geçirmiyor , teşekkür edeyim bunada bi bakıcam
-
27 Aralık 2018, 14:58
Youjoee adlı üyeden alıntı
Arkadaşım commuter mi diyeyim anasını sattımın motoruna ne bekliyorsun yani, laf çakacam diye nöbette bekliyorsunuz varya. Supersport demiyorum racing diyorum, nasıl bir kafaya sahipsiniz hemen bi yerme peşindesiniz. Allah akıl fikir versin
Reys cihaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
Birkan07 adlı üyeden alıntı
[/COLOR]
Telike de.
Exc racing ajdlsjşdsh
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
27 Aralık 2018, 15:32
telike adlı üyeden alıntı
Reys cihaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
Exc racing ajdlsjşdsh
Egon kadar akıl fikir sahibi olsan güzel olurdu 👍
-
27 Aralık 2018, 15:33
Motoruma.com mağazasına git orada var . Mağazanın reklamı da var sitede
-
27 Aralık 2018, 16:56
Egon kadar akıl fikir sahibi olsan güzel olurdu
Aynen kardeşim aynen :D off çok fena lafı yedim
Yiğit Can
-
27 Aralık 2018, 16:57
drag yapın bence exc450 vs cbr250 kaybeden kazanana white chocolate mocha ısmarlasın
-
27 Aralık 2018, 17:16
ahe adlı üyeden alıntı
drag yapın bence exc450 vs cbr250 kaybeden kazanana white chocolate mocha ısmarlasın
Gerek yok ben ona hertürlü white chocolate mocha'sını ısmarlarım. Ama ona şöyle okkalı,sert bi türk kahvesi üstüne de bir bardak su iyi gelir. İstanbula gelirsen beklerim telike
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
gogozh adlı üyeden alıntı
Motoruma.com mağazasına git orada var . Mağazanın reklamı da var sitede
Eyvallah agacım
-
27 Aralık 2018, 17:17
Gerek yok ben ona hertürlü white chocolate mocha'sını ısmarlarım. Ama ona şöyle okkalı,sert bi türk kahvesi üstüne de bir bardak su iyi gelir. İstanbula gelirsen beklerim telike
Yarışıcaksanız izmirin asfaltında peg sürten adam istabulda rossi olur. İzmilileri küçük görmeyin sallandırırlar.
EDİY izmirin asfaltını bilen bilir
-
27 Aralık 2018, 17:23
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
Eyvallah agacım
Adamsın beee adam. Teşekkür ederim dostum :D faymoka yı tercih ederim ama misafir bulduğunu yermiş. Umarım kötü bişe çıkmaz :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
ahe adlı üyeden alıntı
Yarışıcaksanız izmirin asfaltında peg sürten adam istabulda rossi olur. İzmilileri küçük görmeyin sallandırırlar.
EDİY izmirin asfaltını bilen bilir
Ben çok yatıramıyorum motoru. Yeni başladım motosiklet sürmeye.
Yiğit Can
-
27 Aralık 2018, 17:24
Adamsın beee adam. Teşekkür ederim dostum :D faymoka yı tercih ederim ama misafir bulduğunu yermiş. Umarım kötü bişe çıkmaz :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
Ben çok yatıramıyorum motoru. Yeni başladım motosiklet sürmeye.
Geçen gün bornova virajını turuncu exc ile peg sürte sürte siz değilmiydiniz
-
27 Aralık 2018, 17:29
Şöyle bir cevap geleceğini bilsem yemin ederim başlığı açmazdım, sanki ben burda cbr 250 racing motordur tartışması için konu açtım. Elbette biliyorum motorumun supersport olmadığını ancak görünüşü gereği biz motorcular arasında racing diyoruz, tamam hadi telefon tutucunun canı cehenneme ben bu motora yapısal olarak ne diyecem maxi scooter mı, sport touring mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:09 ----------
Eyvallah bro Adamsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:10 ----------
Asıl ben teşekkür ederim "sibiyar 250 reyzink değil" demediğin için 😂
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:22 ----------
Bunu araştıracağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:23 ----------
Eyvallah, bu da aklımızda bulunsun teşekkürler
CBR 250R diye başlık açsanda olurdu kardeşim
-
27 Aralık 2018, 17:31
ahe adlı üyeden alıntı
Geçen gün bornova virajını turuncu exc ile peg sürte sürte siz değilmiydiniz
Hayır karıştırıyorsun muhtemelen. Keşke öyle sürsem akflsjdlsh
Yiğit Can
-
27 Aralık 2018, 17:33
Göksel_Eren adlı üyeden alıntı
CBR 250R diye başlık açsanda olurdu kardeşim
Rayzink olduğu belli etmesi lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
Hayır karıştırıyorsun muhtemelen. Keşke öyle sürsem akflsjdlsh
he o zaman o gördüğüm kendimdi çünkü en fazla kendimle yarışabilirim. kb
-
27 Aralık 2018, 17:37
ahe adlı üyeden alıntı
Rayzink olduğu belli etmesi lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
he o zaman o gördüğüm kendimdi çünkü en fazla kendimle yarışabilirim. kb
Bb .
Yiğit Can
-
27 Aralık 2018, 17:38
</> HTML BİR PROGRAMLAMA DİLİMİDİR?
-
27 Aralık 2018, 17:53
ahe adlı üyeden alıntı
</> HTML BİR PROGRAMLAMA DİLİMİDİR?
Değil midir????
Yiğit Can
-
01 Temmuz 2021, 01:55
hocam merhaba eski bir hort olacak. ram mount baktım ama ufacık bir aparatı 240 liraya koymuşlar. üstelik bunu yapan letgo satıcısı değil moto aksesuar firması. ne desem bilemiyorum, malzemeyi kendim çizip 3d baskı ile çıkaracağım. bu kadar düdükçü bir firma olamaz oha dedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)