Ukalalık yada ön yargılı davrandığımı düşünebilirsiniz bu yazdıklarımdan sonra ama..
Dayıda ne pantolon var ne bot var ne eldiven ne ceket ne göğüs,sırt koruma vs var. Nasıl oluyorda ''PROFESYONEL motor kullanıcısından tavsiyeler'' olabiliyor ? Bir acıklarmısın dostum?
Kime göre profesyönel neye göre
mesela ben bu videodan yeni birşey öğrendim, o da bir gün motosikletle yolum es kaza Alanya'ya düşerse çok ama çok daha dikkatli olmam gerektiğini.. teşekkürler Bülent Top..
ben ne izledim? :D
bu vatandaşında hitap ettiği bir kitle var memlekette , maalesef ama var işte , en azından kask takmayı özendirir bir faydası dokunur
Niye bir motosiklet eğitmeni değil de sokaktan topladıkları kişiler ile bu röportajı yaparlar ki?
TV spikeri olmak için IQ üst sınırı var galiba
Lastiklerde çok "profesyonel" zımpara olmuş Uzman Motosiklet sürücüsü abimize selamlar...
Eksikleri olabilir, ama kask konusunda söyledikleri bile dikkatle dinlemeye değer...polis var diye değil, kendi sağlığımız için ...
Tek ayak üstünde döndürüşü harikaydı hakikaten... CR1'de bu hareketi zar zor denediydim... tabii böyle fırıldak gibi döndürmek nerde... gıy gıy ancak ...
Güzel döndürdü harbiden... bu videodan o kare kaldı aklımda ...
Profesyonel kelimesine takılmayınız; muhabir, bilmediğinden, kelimeyi "usta" anlamında kullanıyor. Oysa profesyonel kelimesinin anlamı tdk'ya göre "Bir işi kazanç sağlamak amacıyla yapan (kimse), amatör karşıtı"...
Motosiklet yarışçısı değilse, profesyonel olmamış oluyor bu durumda ...
İşi gereği, işinde motosiklet kullanan motokuryeler profesyonel tanımına girer diye düşünüyorum.
İşine motorla gidip gelenleri profesyonel kategorisine sokacak olursak, işe arabayla gidip gelen herkes de aynı şekilde profesyonel araba sürücüsü olur ki, profesyonel kelimesinin anlatmak istediği bu değil...
Velhasılı, profesyonel olarak yapılmış (çocuğun bu işten maaş aldığını düşünüyorum) bu muhabirlikteki kelimelere takılmayınız... alabildiğinizi alın...
Abiyi dinleyenler kask takmaya başlasa bile kardır... Kalan ekipmanları da başkaları taktırtmayı başarsın artık...
Olmamış. Kösele ayakkabının arkasına basması gerekirdi. Yarı profesyonel.
Olm adam yanında bütün yedek parçaları taşıyomuş :D Düşünsene adamın yanında piston filan var :D ve profesyonel ama kask dışında hiç bişeyi yok sadece şey hariç eeee şey adamantium aygaz tüpcü yeleği :D :D :D
Profesyonel ise motosiklet kullanarak para kazanıyor olması lazım. Yöresel medya haber spikeri işte. Yarı komik bir video.
Dayı çoğu motovloggerdan mantıklı şeyler anlatmış.
En azından söylediği şeyleri dinleyen birisi bunları yapsa zarar etmez.
Tabi kılık kıyafet olmamış ama 80-90larin motorcu jenerasyonundan tanıdığım bazı abilerim sadece kask yeter düşüncesinde.
O zamandan kalmış bir alışkanlık olsa gerek.
Mondial'in X-Treme serisinden birşey ama kaç cc çıkaramdım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)