Allah rahmet eylesin.
Çok üzücü.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/fe...cirdi-41061276
Allah rahmet eylesin.
Çok üzücü.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/fe...cirdi-41061276
iş sadece bariyerle bitmiyor. yavaş olmak lazım yavaşşş. saatte 200 km ile gideyim ama bariyerler plastik olsun... bariyer değil zihniyet değişmeli,motor kullanmak bir hobi ise keyifli olmalı,keyfi hızda arayanın sonu....başları sağolsun. olayı ne kask çözer ne bariyer,yavaş olunmalı efendim.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin :( kaza hakkında bilgisi olan var mi :( aşırı hızdan mı olur böyle bir şey.. çok kötü.. allah sevenlerine sabır versin
görüntüler korkunç.
şu lanet olası bariyerlere 60 ile giderken girsen bile şansın yok be arkadaş. istediğin kadar ekipman giy, bariyere girdiğin anda her şey bitiyor!
Ulan of be.
Bırakacam yemin ediyorum motoru. Bu nasıl bir görüntü....
Allah rahmet eylesin,ailesine sabirlar dilerim.kolay değil..
Sürüklenmenin etkisiyle,motosiklette alev almiş,resimlerde görünüyor.(haberde`de mevcut)
Allah yakınlarına sabır versin Allah rahmet eylesin.
Lütfen görüntüleri silin bu tarz görüntüleri mümkünse +18 kişilerin erişebileceği platformlara yükleyelim.
Bu sitede yaşı küçük bir çok kardeşimiz var bu görüntüler onlar için travma yaratabilir.
An itibariyle motosiklet benim icin bitmistir. Yeni baslamistim zaten.
Dogru duzgun kullanmadigim kendime ve esime ait tum ekipmanim satiliktir.
Vefat eden dostumuzun mekani cennet olsun.
Ailesinden yakinlarindan birinin gorme ihtimaline karsilik lutfen goruntuleri kaldirin.
Umarim yasanan son kaza olur.
Allah rahmet eylesin, görüntüler adminler geline kaldırılır zaten. Bu tarz şeyler hep olur arkadaşlar araba veya trende de inanılmaz kazalar gösterebilirim size o zaman onları da kullanmayalım? Yolda yürürken kafanıza cam düşşe sizi 2 ye böler o zaman yolda da yürümeyin? Kötü şeyleri düşünerek yön verirseniz hayatınıza hiçbir yere varamazsınız. İnsanlar her zaman tedbirini alıp kurallara uymalı gerisi kader kısmet. Aşırı hızdan kaçınalım lütfen hızlı giden çok yaşamıyor motosiklet söz konusuysa. Güvenli sürüşler arkadaşın ailesine allah sabır versin
Allah rahmet eylesin. Facede gördüm çok üzüldüm. Şu görüntüleri kaldırın insanların aileleri var insanın içi sızlıyor
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır kuvvet versin.
Bu görüntülerin (özellikle kişi ve olayla ilişki kurulabilecek şekilde) paylaşılması çok uygunsuz olmuş, lütfen bir daha yapmayın.
Mekanı cennet olsun. Diğer sürücüler umarım bunları her zaman düşünüp sürer. Devlet bariyerler için çözüm bulsun. Ve son olarak umarım son kaza olur. Yazık valla...
Allah rahmet eylesin.. gerçekten artık bu bariyerlere bir çözüm bulunmalı..
Allah rahmet eylesin.
çözümün bir kısmı bariyer ancak çok büyük bir kısmı değil, peşin fikirli değilim ama adım gibi eminim bu arkadaş kesinlikle orada yüksek hızda gidiyordu, altındaki motor z1000 ve plakasını selenin altına yapıştırmış biri kesinlikle sadece hız tutkunudur, başına bunun gelmesinin sebebi bu ve bilgisizliği, şimdi geride kalanların acısı tarifsiz olacak, yazık..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)