Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Nedir bu soğuk

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Geçtiğimiz senelerde bu aylarda uzun yol yaparken bi müddet sonra ellerimi hissetmemeye başlayınca şundan taktım,resmen salonumuz klimalıdır gibi konfor yaşadım. Abartıp eldivensiz sürseniz bile üşümüyor eller.

levend84 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ......
    Alıntı Uğur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçtiğimiz senelerde bu aylarda uzun yol yaparken bi müddet sonra ellerimi hissetmemeye başlayınca şundan taktım,resmen salonumuz klimalıdır gibi konfor yaşadım. Abartıp eldivensiz sürseniz bile üşümüyor eller.

https://s.eticaretbox.com/1752/pictu...otor_280_1.jpg
    Ugur dostum,

Bu model tek parti uretildi,arkasi gelmedi yeni modeller cirtli ve saglam degil.

Resmini ekledigin modeli zor bela buldum.

Dikiz aynasindan takiliyor ve cidden saglam.oynama yok..ipleriylede bogdun mu tamam..

İlk sayfada resim ekledim.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ugur dostum,

Bu model tek parti uretildi,arkasi gelmedi yeni modeller cirtli ve saglam degil.

Resmini ekledigin modeli zor bela buldum.

Dikiz aynasindan takiliyor ve cidden saglam.oynama yok..ipleriylede bogdun mu tamam..

İlk sayfada resim ekledim.
    Abi ben neredeyse 4 sene evvel almıştım,şimdikileri bilmiyorum.

Dediğin gibi bunlar çok kullanışlı,ipleriyle boğunca sıfır rüzgar alıyor.

Bu sene çok kış olmadı buralarda gerek duymadım ama evvelki senelerde işimi çok görmüştü.
    levend84 bunu beğendi.
    [CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]

[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]

[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Prosev M102.
    Antalya gibi bir yerde, eğer 1 saatten fazla elin içinde kalırsa terliyor bile, fiyatına göre gayet iyi bir ürün.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Yüksek yerlerini bilmem, Antalya'da Şubat'ta millet kabanla gezerken ben gömlek ve penye ile dolaşabiliyordum, bünyenin soğuğa ne kadar mukavemetli olduğu da mühim.

Motosikleti
    Artık Yok...
    ben yazlık eldivenden başka eldiven takamıyorum evde kışlıklarda duruyor iki kez elime giydim giymedim.. şu yukardaki eldivenlik iyiymiş .. alırım ondan bak.. sabaha karşı 1-2-3 gibi bazen muhabbet uzayınca cafeden geç çıkıyoruz hava o sıra bildiğin buz kesiyor adamı eller fena oluyor tak çıkarı rahat pratikse alıyım atıyım bagaja dursun.. scooter ın gözünü seviyim bagajımız var bizim yaa.. :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)