Geçtiğimiz senelerde bu aylarda uzun yol yaparken bi müddet sonra ellerimi hissetmemeye başlayınca şundan taktım,resmen salonumuz klimalıdır gibi konfor yaşadım. Abartıp eldivensiz sürseniz bile üşümüyor eller.
Geçtiğimiz senelerde bu aylarda uzun yol yaparken bi müddet sonra ellerimi hissetmemeye başlayınca şundan taktım,resmen salonumuz klimalıdır gibi konfor yaşadım. Abartıp eldivensiz sürseniz bile üşümüyor eller.
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Prosev M102.
Antalya gibi bir yerde, eğer 1 saatten fazla elin içinde kalırsa terliyor bile, fiyatına göre gayet iyi bir ürün.
Yüksek yerlerini bilmem, Antalya'da Şubat'ta millet kabanla gezerken ben gömlek ve penye ile dolaşabiliyordum, bünyenin soğuğa ne kadar mukavemetli olduğu da mühim.
ben yazlık eldivenden başka eldiven takamıyorum evde kışlıklarda duruyor iki kez elime giydim giymedim.. şu yukardaki eldivenlik iyiymiş .. alırım ondan bak.. sabaha karşı 1-2-3 gibi bazen muhabbet uzayınca cafeden geç çıkıyoruz hava o sıra bildiğin buz kesiyor adamı eller fena oluyor tak çıkarı rahat pratikse alıyım atıyım bagaja dursun.. scooter ın gözünü seviyim bagajımız var bizim yaa.. :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)