Yok paketci kaskiydi yok kurye motoruydu bilmemne millet olarak kendimizi ezik filan mı hissediyoruz acaba?
Saçma sapan şeylere kafa takmayin kardeşim en büyük derdin kaskinin LS2 olması olsun.
Y/Z kuşakları (artan şiddette) biraz öyle. Ben 80'leri falan da iyi hatırlıyorum, o zamanlarda böyle kafalar yoktu...
tabiki de paketçi kaskı paketçi değilsen zinhar takamassın!
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
kimin ne dediğine bakarak uyarak yaşamak mı?
yoksa kendine göre yaşamak mı ?
saçma sapan muhabbet yapan insanlardan uzak durmak her zaman benim için artı oldu karar senin.
millet kasksız hız yapıyor şekil yapıyor saçma sapan hareketler yapıyor senin bir kaskın var kendini seviyorsun belliki takıyorsun.
bende honda spacy ile başladım ls2 kask almıştım başlangıc için gayet yeterli bir kask fiyat performans gayet iyidir.
Şu başlığa üzüldüm ya
6 yıldır LS2 kullanıyorum, ne zaman değiştirmeye niyetlensem sonradan vazgeçiyorum. Değiştirme vakti çoktan geldi. Kötü kask değildir, hız yapmazsan, seni kurtarır. Önemli mevzu, başkasının aklıyla iş yapma, hele kadın aklıyla hiç iş yapma.
paketçi insan değil mi kafası kafa değilmi nasıl bir insan kendini başkasından değerli sanar
Bende LS2 kask kullanıyorum.Bence kaskın markasından ziyade kaskınızın hangi koruma seviyesinde olduğu daha çok önemli.
Tabiki paketçi kaskı. Kaçtane arai kullanan paketçi gördün.
Hele o motor ne öyle ya. Sen bir dünya para vep almışsındır onu şimdi. Eski model honda. Mont desen hepten beter prosev neymiş. Makara bir yana bak dalgana ya.
Ne biçim insanlarla arkadaş oluyorsunuz siz? Paketçiler genellikle LS2 kullanıyorsa ne olmuş yani marka değer mi kaybetmiş oluyor?
ls2 ninde iyi modelleri var uygun fiyatları modelleri vardiye çok sattı diye millet bilgisiz işte.. ff323 modeli ff399 modelleri gayet başarılı modeller.. fiyatlarıda ls2 marka segmentine oranla hiç ucuzda değil 1200tl 1700 tl civarlarında.. ls2 deyince milletin aklına genelde hep 300-400tl lik kasklar geliyor..
Üç gün sonra başka biri "iki teker ne ya kuryecimisin" dediğinde de araba bakmaya başlarsın artık.
LS2 ye gelene kadar ne dandik kasklar var bi bilseniz. 1 metre mesafeden yere düşürdüğünüzde parçalanan mı dersiniz, en ufak bi çarpmayla karpuz gibi yarılan mı dersiniz.
ancak her kask markasında olduğu gibi LS2 nin de ürünleri farklı kalitede.
örneğin polikarbon olanı da var, karbon olanı da var, fiberglass ı da var.
ben LS2 FF323 Arrow modelini kullanıyorum. Fiberglass malzeme, Double D bağlantı, pinlock, kilitli vizör gibi birçok güzel özelliği mevcut.
şimdi bu kaska paketçi kaskı diyebilir misiniz?
bu olay şuna benzemiş; tüm pizzacılar honda spacy kullanıyo, o zaman bu motor çok dandik.
bu düşüncedeki insanlarla tartışmamak, mümkünse uzak durmak gerek.
Ben de 4 senedir hem Ls2 ff370 hem de yine genelde paketçi/kurye arkadaşların kullandığı kışlık Venom Tourex Turing mont var. Hergün işe (resmi daire, başkanlık) gidip gelirken kullanıyorum. Dominar'ım da olmasına rağmen şehir içi ve işe-git gellerde Pulsarımı kullanıyorum, tam paketçi görünümündeyim yani :D Bazen samimi arkadaşlar " yolda gördüm seni paketçi gibi aralardan gidiyordun" diyor esprili şekilde. Bazen de ben diyorum "pizzacınız geldi ama pizzaları unutmuşum" diye. :D Çok da sallama herşeyi, baktın karşıdakinin amacı kötü; "heee peki" de geç, bak karşıdakinin yüzü nasıl değişiyor sen çok da s.klemeyince "iphone xmax go to the zoo" marka telefonunu yine marka arbasının anahtarıyla birlikte görülmesi için masaya koyan bir tarzın varsa bilemem, ama rahat adamsan benim gibi salla gitsin.
O zaman bunlara maddi gücüm yetiyordu, fiyat/performans olarak uygunlardı almıştım, gayet de iş görüyorlar. Ekipmanları ay ay 1 yılda tamamladım, yavaş yavaş yenilerini alıyordum maddiyata göre ama şimdi dolar uçtuğu için biraz ara verdim. Sadece kask ömrünü bitirme durumunda olduğu için 2. bir kask alıcam. O zaman kadar canım Ls2'im benim. 400tl'lik kaska 200tl'ye Pinlock aldım rahat raht işe gidip geliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)