Merhabalar ,
mt10 almaya niyetlendim ama sanırım ürün lanetlenmiş gibi kimsede yok varmı kullanan eden hakkında yorum yapabilecek. Yabancı forumlarda çok fazla ısındığından şikayetçiler sadece ...
Merhabalar ,
mt10 almaya niyetlendim ama sanırım ürün lanetlenmiş gibi kimsede yok varmı kullanan eden hakkında yorum yapabilecek. Yabancı forumlarda çok fazla ısındığından şikayetçiler sadece ...
mt25 den mt10a geçiş, seni tanımak istiyorum yiğidim
babuş senin düz gittiğin kadar benim dönmüşlüğüm var sıkıntı yok İzmire gelirsen haber ver bir kevgire dönde aklın başına gelsin )
Şakası bir yana işte forumların neden tadı ve keyfi olmadığı neden kaka çiş olduğu arkadaşın yazdığı mesajla açıklanıyor....
Benim sorduğum soru farklı kendisinin söylediği cevap çok farklı.
Yani demek istiyor ki sen kimsin ki mt10 sürüceksin daha ben süremiyorum hemen bir ego hemen bir kasılma ....
Arkadaşım rahat ol rahat be free kasma sen sorulana cevap versen zaten fikir ve yazı kirliliği olmucak..
EDİT 2013 yılından beri motosikler sürüyorum herçeşit motosiklet kullandım şuanda maddi yönden bu kadar yettiği için mt25 kullanıyorum işe git gel takılıyorum yani orada motosikleti panigale v4 yazsa öyle bir yargılacaktınız.. Belki de garajımda bir v4'üm var
MT-10 Alıcak tecrübeye ve paraya sahip olsamda keske tek derdim çok ısınması olsa
Konu ile alakasız ama bende mt 07 aldım kasım ayında. İlk motorum. Ehliyetimi de dün aldım. Bence sağ bileğinin ayarı varsa ve kendini biliyorsan, başlangıç motoru olmazmış, yok ondan ona geçilir miymiş tartışmaları gereksiz.
kimsede olmamasının en büyük etkeni bence naked için gereksiz bir güç ve tork eğrisine sahip olması.. o güçlere çıkdınmı grenaj rüzgar ilişkisini ön plana almak lazım.. grenajsız o kadar gücün keyif vericeğini düşünmüyorum sanırım benimle aynı düşüncede olan çok insan varki pek etrafda görülen bir motor değil.. çevremd eçok genişdir her tür motor süren arkadaşım vardır ona rağmen benim görmüşlüğüm bir iki defayı geçmemişdir..
Evet işte bu tarz yapıcı cevaplara bayılıyorum teşekkürler logaritma bey,
Dediğiniz doğru ancak yurtdışında oldukça popüler
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------
googleye first beginner motorcycle yazdığınız zaman gereken karşınıza çıkıyor zaten ülkemizde biraz abartılan bir durum sadece
MT-10 hakkında tek bildiğim hayallerimi süslediği :\\\\\
Mt10un motoru R1 crossplane motoru değil miydi? Bence yarış motosikletinden alinma motoru olduğu icin naked kültürüne uygun bir motosiklet değil. Bildiğin karenajsiz R1
Aha bombayı koyuyorum, 250cc den 1000e geçtim sıfır sıkıntı forumda jemand yada buna benzer nickte biri kullanıyordu ama daha görmedi galiba konuyu. Crossplane motor, R1 in naked versiyonunu gibi düşün.
Gaz tepkisi falan mükemmel diyorlar sanırım r1 mapını biraz değiştirmişler sanırım daha doğrusal bir gaz kontrolu varmış beni cezbetti
Hocam ben 130 140 km/h den sonra motora kapanmaya başlıyorum rüzgar çok rahatsız ediyor, sırf bu yüzden bir sonraki motosiklet olarak mt-07 yerine tracer 700 düşünüyorum. Zevk ve tercih meselesi
bende ek yapıyım günlük motor kullanan birimisin yani hayatının bir parçasımı bakkala işe güce motorlamı gidiyorsun yoksa haftasonu gazlamalık keyiflik bir tur atmalık yada piste falan mı çıkıyorsun .. eğer gündelik de kullanıyorsan mt10 nun yanına bir tanede gündeliğe kullanmalık motor düşün derim.. super naked bike lar öyle gündeliğe gelen motorlar değil fazla..
adam istiyorsa uzay mekiğine geçer, size motoru sormuş.
böyle böyle tadı kaçtı buraların.
Motorun sadece pahalı oldugunu biliyorum :D
edit: pek bilgim yok. Hatta hiç yok.
Fuarlarda görmüştüm canlı sadece.
Ama büyük motor alınıyorsa, küçük ister yanına. Çarşıya, bakkala markete gitmeye gelmiyor büyük motor. Yoruyor adamı.
AEA tayfasından kendini yaşlı apaçi olarak tabir eden Fuat Domanic abinin şu anki nikenden önceki motoruydu sanırım hatta Barkın Bayoglu kaza yapmıstı cekimleri sırasında. Onunla instagramdan iletişime gecip yorumlarını alabilirsin. Yoksa burada mt-10 sahibi ararsan bi elin parmaklarını gecmez onlarda ne derece objektif bilgi verir bilmem. Onun dısında bir çok kişinin hayallerini süsleyen bi motosiklet oldugu için kimse olumsuz yorum yapmayacaktır diye düşünüyorum.
tam bariyerde heba olmalık tip. allah uzun ömürler versin yavvru.
60 beygir üzeri herhangi bir motosikleti trafikte sürmenin saçmalık olduğunu ve cb 1000r'ın mt 10'dan daha iyi, güzel, güvenilir ve ucuz olduğunu ve aşırı ısınma, yakıt tüketimi konularını bir kenara bırakırsak mt 10 alınabilecek bir motordur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)