Motosiklete Göre Oturuş Pozisyonu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
:D güldürdün Allah da seni güldürsün :D
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Siz hangisini tercih edersiniz
Sportsbikedeki hatunu goldwing koltuğuna alabiliyorsak tercihim goldwing
-
bu reyzingçiler de hep domalıyor he asjfhafa. o değil de çakma racingçi r25 çiler ne olacak? sürerken 1000 lik 4 silindir sürüyor triplerine giriyorlar da
-
cruiser olup rahatca kucaga alabilirsin bence
-
-
-
Nedir bu reyzingçilerle alıp veremediğiniz
-
Yalnız cruiserdaki öyle oturmuyor. arkasını öyle yaslanacağı bir şey yok + gidonu kaldırdı ise o kollar asılı şekilde havaya kalkacak.
-
18 Aralık 2018, 18:40
artemis99 adlı üyeden alıntı
Yalnız cruiserdaki öyle oturmuyor. arkasını öyle yaslanacağı bir şey yok + gidonu kaldırdı ise o kollar asılı şekilde havaya kalkacak.
orjinalde cruiserın oturma şekli öyle .. benim vulcanımda vn900 yada en500 ümde öyleydi .. bak gene en500 dedim yüreğim dağlandı :D
-
18 Aralık 2018, 18:48
domalık olmadıgı sürece problem yok
-
18 Aralık 2018, 19:02
levend84 adlı üyeden alıntı
İyide hani naked ve enduro nerede??
Hadi buda benden
https://i.hizliresim.com/QLl3Mr.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
Usta madem ss favorin,gunde en az iki defa boy abdestini ihmal etme..kuru yer kalmasin.
Bu alet kaç beygir?
-
18 Aralık 2018, 21:09
ducatiyi bilmemde istanbula gittiğim zaman aprilianın 1000lik rsv4 motoruna oturmuştum gerçekten daha önce o kadar rahatsız bir motora binmemiştim bildiğin motogp pistinden sokağa fırlamış gibi bir hali vardı. oturmuyosunuz domalıyosunuz sanki. bazı ssler ise rahat olabiliyor
-
18 Aralık 2018, 22:10
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
ducatiyi bilmemde istanbula gittiğim zaman aprilianın 1000lik rsv4 motoruna oturmuştum gerçekten daha önce o kadar rahatsız bir motora binmemiştim bildiğin motogp pistinden sokağa fırlamış gibi bir hali vardı. oturmuyosunuz domalıyosunuz sanki
. bazı ssler ise rahat olabiliyor
hahahaha sanki değil kardeşim bildiğin domalıyorsun allahtan resimde alta karı koyup durumu biraz düzeltmişler yoksa arkasına neler neler konurdu ahahahahahaahahaha
-
18 Aralık 2018, 22:15
Racing motorda, malzemeyi depoya yaslayıp naked motor biniyormuş gibi kullanabilirsin, tavşan gibi bükülmek farz değil yani he yolcu için birşey diyemem
-
18 Aralık 2018, 22:26
Bende de R olarak isimlendirilmiş ninja 250r var. Bildiğin sport touring gibi kullanıyorum.
-
18 Aralık 2018, 23:14
-
19 Aralık 2018, 00:21
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Bu alet kaç beygir?
Eyer`de 40
Nal`da 30
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
reclusive adlı üyeden alıntı
İrc yerine mişlen veya diyablo yazaydin dadindan yenmezdi..
Yan gıranaja elma logosuda olurdu..
Yanlız ateşle dans hesabı seninki..birazdan zopalar havada uçuşacak gibi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
54RR adlı üyeden alıntı
Racing motorda, malzemeyi depoya yaslayıp naked motor biniyormuş gibi kullanabilirsin, tavşan gibi bükülmek farz değil yani
he yolcu için birşey diyemem
Hacı R1 olsunda tavşan gibi egilmeye razı bir kamyon adam bulursun..
-
19 Aralık 2018, 00:31
levend84 adlı üyeden alıntı
Eyer`de 40
Nal`da 30
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
İrc yerine mişlen veya diyablo yazaydin dadindan yenmezdi..
Yan gıranaja elma logosuda olurdu..
Yanlız ateşle dans hesabı seninki..birazdan zopalar havada uçuşacak gibi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Hacı R1 olsunda tavşan gibi egilmeye razı bir kamyon adam bulursun..
Deme öyle, 40-45 dk kırbaçladıktan sonra dayak yemiş gibi iniyorum üzerinden bu arada aşağı yukarı 1,5 yıl oldu ama hala gaz kolunun sonunu göremedim şu R1'de
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
19 Aralık 2018, 00:34
54RR adlı üyeden alıntı
Deme öyle, 40-45 dk kırbaçladıktan sonra dayak yemiş gibi iniyorum üzerinden
bu arada aşağı yukarı 1,5 yıl oldu ama hala gaz kolunun sonunu göremedim şu R1'de
Ayrani içerken nasil dibini goruyorsan..
Makinadada öyle,hakkini vereceksin..
Yolu gordunmu kontrollu uzatacan,iki haralık beygirleri tembel aliştirma..
O dayağı yemeye razı o kadar çok cengaver var ki piyasada...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler