Motosiklete Göre Oturuş Pozisyonu
-
19 Aralık 2018, 00:43
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
Reklamlar
-
19 Aralık 2018, 00:46
54RR adlı üyeden alıntı
Vallahi dediğin gibi bir düzlük bulabilirsem vurucam kırbacı
Ama iş güç vakit bulamadığım için en uzun Hendek-sapanca-izmit arası otobandan yardırabiliyorum. Bu güzergahta da 300 gösterecek 2 düzlük var onuda trafik yokken yakalaman lazım, o da imkansız gibi birşey. En son 270 küsür görebildim o da anlık oldu
Benim için 50-200 km yeterli, yani buralarda anca bu kadar
Ceşme otobani veya edirne otobani oda olmadi adana osmaniye otobani lazim..hemde hazir gitmişken duble şırdan yer dönersin
-
19 Aralık 2018, 01:17
54RR adlı üyeden alıntı
Vallahi dediğin gibi bir düzlük bulabilirsem vurucam kırbacı
Ama iş güç vakit bulamadığım için en uzun Hendek-sapanca-izmit arası otobandan yardırabiliyorum. Bu güzergahta da 300 gösterecek 2 düzlük var onuda trafik yokken yakalaman lazım, o da imkansız gibi birşey. En son 270 küsür görebildim o da anlık oldu
Benim için 50-200 km yeterli, yani buralarda anca bu kadar
37km dümdüz bölünmüş yol, insan sıkılıyor o derece
-
19 Aralık 2018, 01:22
levend84 adlı üyeden alıntı
İrc yerine mişlen veya diyablo yazaydin dadindan yenmezdi..
Yan gıranaja elma logosuda olurdu..
Yanlız ateşle dans hesabı seninki..birazdan zopalar havada uçuşacak gibi...
İyi tespit yapmış bence. Tiger egzoza para var ama lastiğe yok.
-
19 Aralık 2018, 01:36
wetehan adlı üyeden alıntı
Vuuu Türkiye'de böyle düzlükler varmıydı yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Ceşme otobani veya edirne otobani oda olmadi adana osmaniye otobani lazim..hemde hazir gitmişken duble şırdan yer dönersin
Bunlar için zaman lazım Yazın yıllık izine çıkabilirsem, kıyı kesimlerinden bodruma kadar ince ince sallanasım var da yazın izin işi zor
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
19 Aralık 2018, 09:07
reclusive adlı üyeden alıntı
ahahahahahah kardeşim Allah da seni güldürsün. Yolda gördüğüm bütün r25 ciler aynen böyle oturuyor aynen bu model alimiyum ahahahahaha
-
19 Aralık 2018, 09:17
Zaman kötü kolla .... :D:D reyzingçiler dikkat etmeli ::DD
[IMG][/IMG]
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
19 Aralık 2018, 09:24
burakrak adlı üyeden alıntı
topraaam bu reyzingçilerin sonu kötü :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler