2 - 2,5mt çelik halat arıyorum. kaliteli bir halat önerebilirmisiniz? bende 1,80mt'lik var daha uzununu bulamadım.
2 - 2,5mt çelik halat arıyorum. kaliteli bir halat önerebilirmisiniz? bende 1,80mt'lik var daha uzununu bulamadım.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
usta sen neden bahsediyosun? içinden geçenleri yazdın galiba busite senin günlüğünmü amca
çelik halat lazımsa karaköy perşembe pazarından alabilirsin
hocam konuya cevap verebilecek arkadaşlar anladı derim seni çıldırtırım şimdi bak.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
Nedir bu, kilit mi? Çekme halatı mı? Nedir yani şaka gibi...çelik halat diye bir şirket var İzmit'te, oraya git, Erdoğan Bey var, sana yardımcı olur
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
ilginç bir başlık şaka sankii.... abi git pazara al...ne diyim ...iyigünler..
ben çelik halat işi yapıyorum aklına gelen gelmeyen envayi çeşit mevcuttur bende her türlü yardım edilir
iyi maytap geçtiniz ha yahu beyler standartların üstünde bir uzunlukta çelik halat arıyorum. ayrıca mümkünse şu oyuncak gibi olanlardan yani 35ytl'liklerden değil. normal uzunluğun üzerinde hazır çelik halat. ama gemi çapası için değil ona göre. olmadı yaptırırım. gidip yaptıran da var AnTonio iyi sallamış yani.
uygun cevap örneği; ya abi onlardan yok. yada biz bu konudan bi poh anlamıyoruz. ama şurada bir arkadaş var kendisi bu işle uğraşıyor uçlarını asma kilit takılabilsin diye şöyle, şu kalitede halka yapıp istediğin uzunlukta güvenlik için halat üretebiliyor. zaten daha önce bizim bir arkadaşa da yapmıştı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)