MB MOTOS GUADALAJARA / MEXICO
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
En son fotoğraftaki Jawa yazısı dikkatimi çekti benim
-
o benim de dikkatimi çekti. acaba çin malı mı diye baktım onu da bulamadım. jawa tekken diye geçiyor. ancak mb motos olarak daha popüler. pek anlayamadım açıkçası. jawa olarak bu motor ülkemizde nasıl olmaz onu da çözmüş değilim
-
Sadece motor bloğu Jawa'nın olabilir mi acaba? Seri üretim, çok elemanlı bir üründe(motosiklet) parçaların farklı farklı firmalardan olması durumu benim beklediğim bir şey.
-
Alıntıdır...
MotorHead, Çinli Otomobil şirketidir. Nepal'de MotorHead ve Motrac Bikes resmi distribütörü olan SLR Techno ve Trade, kısa bir süre önce, Tekken 250'yi piyasaya sürdü.
Tamamen yeni MotorHead Tekken 250 crossover, maksimum 16.7 BHP @ 8000 RPM güç ve maksimum 17 Nm @ 6500 RPM tork üretebilen 223cc tek silindirli, 4 zamanlı, hava soğutmalı bir Loncin RE250 motoruyla çalışıyor. Sıkıştırma oranı 9.2:1'dir ve 6 Viteslidir.
Ciğeri LONCIN fakat 50 ayrı markada görebilirsin kasayı. Özetle motorda bir numara yok...
-
-
Çin malı, bir konuda konuşulmuştu.
Motosiklet bir çok marka altında satılıyor, motoru Loncin CB250.
https://www.alibaba.com/showroom/tek...irt-bikes.html
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Alıntıdır...
MotorHead, Çinli Otomobil şirketidir. Nepal'de MotorHead ve Motrac Bikes resmi distribütörü olan SLR Techno ve Trade, kısa bir süre önce, Tekken 250'yi piyasaya sürdü.
Tamamen yeni MotorHead Tekken 250 crossover, maksimum 16.7 BHP @ 8000 RPM güç ve maksimum 17 Nm @ 6500 RPM tork üretebilen 223cc tek silindirli, 4 zamanlı, hava soğutmalı bir Loncin RE250 motoruyla çalışıyor. Sıkıştırma oranı 9.2:1'dir ve 6 Viteslidir.
Ciğeri LONCIN fakat 50 ayrı markada görebilirsin kasayı. Özetle motorda bir numara yok...
çok teşekkür ederim. moderatör konuyu sileebilr mi? teknik özelliklerden sonra bi esprisi kalmadı bence
-
18 Aralık 2018, 00:53
Tekken nin arka maşa ve ön suspansiyon kaliteli duruyor.
İşin ilginç tarafi commuteri yukseltip enduro yapmak gibi bir durum var.
Enduro dedigin şasisi çift beşik,deltabox olacak.
-
18 Aralık 2018, 01:24
levend84 adlı üyeden alıntı
Tekken nin arka maşa ve ön suspansiyon kaliteli duruyor.
İşin ilginç tarafi commuteri yukseltip enduro yapmak gibi bir durum var.
Enduro dedigin şasisi çift beşik,deltabox olacak.
Hadi yaa? Triumph Tiger endüro değil mi o zaman? Multistrada falan? R1200gs? Boyle bir zorunluluk yok dostum
-
18 Aralık 2018, 02:10
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Hadi yaa? Triumph Tiger endüro değil mi o zaman? Multistrada falan? R1200gs? Boyle bir zorunluluk yok dostum
Dostum kullandigin motosiklette çift beşik şasi.sen biraz daha araştir..
Zorunluluk degil..seve seve bu şekilde uretilecek kaçari yok.
Bmw R1200gs chassis yazarak gogelden bakarsan ne dedigimi anlarsin.hee emin ol o saydigin ingiliz ve italyanlarda ustten veya paralel çift beşik.borumu o kadar gucu şaside rijit tutmak.
-
18 Aralık 2018, 12:16
Arka salincak anlamisim ben afedersin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)