Motor Tutkunlari Fikrinizi Acil Istiyorum :))
-
08 Ağustos 2006, 11:03
Reklamlar
-
08 Ağustos 2006, 11:07
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
08 Ağustos 2006, 11:10
al bi hyosung bak keyfine..
-
08 Ağustos 2006, 11:14
dostum bence kymco super saglam bi motor bence al derim ben 6 sene kullandim ve hala kullaniyorum eskiden parca sikintisi vardi simdi oda kalmadi aslinda kymco bir kore devidir bi bak istersen ama bence kymco
-
08 Ağustos 2006, 11:14
-
08 Ağustos 2006, 12:10
Forumdan Uzaklaştırıldı
exile adlı üyeden alıntı
al bi hyosung bak keyfine..
evet tamircide beklerken bolbol keyif yaparsın
-
08 Ağustos 2006, 12:20
aprilia ile piaggio arasında pek bi fark yok incelersen göreceksin ama aprilia şu anda muhteşem bi kampanya yapıyo bence fikrini o yönde güçlendir kazasız belasız kullanman dileğiyle
Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır
-
08 Ağustos 2006, 12:25
Durun :)
Keisnlikle ve kesinlike YAMAHA XMAX 250 yi öneririm. Onun üzerine maxisco tanımam. son derece gösterişli, şık ve güçlü. bigün trafikte yanyana geldim. bende runner var. motorum yeni ama nerdeyse adamı yakalayamadım. öyle seri bişi ve inanılmaz büyük bir bagajı var. alamadığım için deli olduğum bir motor..
He unutmadan > en büyük avantajıda trafikte diğerleriyle beklerken bu maxiscooter la beklemezsin.
-
08 Ağustos 2006, 12:32
Aprili Atlantic 250 ağabeyi 500 Spirit ile aynı kasaya sahip olmasına rağmen motor farkı var. Bu arada Eşinle beraber binecein için motora fazla yükleneceksiniz. Eğer alabiliyorsan Gilera Nexus 500 veya Aprilia Atlantic 500 Spirit veya Aprilia Scarabeo 500 GT ABS ++ almanı öneririm. Ben Nexus kullanıcısı olarak çok mutluyum. Ama tabi Honda Silverwing'de alabilirsin. Bagajı oldukça büyük eşyalarınız prblem olmaz. Nexus'ta çanta gerekiyor çünkü. Kolay gelsin güle güle kullan.
-
08 Ağustos 2006, 12:32
Benden de bi öneri bence 8-9 milyar para vereceksen git bi tane Honda CBF250 al daha ne istersin scooterlarla uğraşılmaz çok sağlam bi motor yunuslar bile CBF kullanıyor süper bi alet tavsiye ederim!!!
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
-
08 Ağustos 2006, 13:34
emre selam,
Motomaxın elinde aprilla kalmadı bildiğim kadarı ile
KYMCO al değer
-
08 Ağustos 2006, 13:37
atlantic güzel derim ama biraz daha arastır hemen karar verme ...sonradam pişman olma...
-
08 Ağustos 2006, 13:48
-
08 Ağustos 2006, 14:33
camadan adlı üyeden alıntı
emre selam,
Motomaxın elinde aprilla kalmadı bildiğim kadarı ile
KYMCO al değer
Cem,
Bayi varmı bakabileceğim..birde görünüşe göre karar vermemek lazım ama fiyat çok gibi geldi...
-
08 Ağustos 2006, 15:11
serviside düşün
sadece almak deil sonrasıda önemli..yanii aprilla alıp parca fiatlarını görünce pişman olablirsin..bende yamaha derim ama eşinle bineceksen bana kalırsa alabiliosan diim 500cc yi tercih etmen daha doğru olur..
-
08 Ağustos 2006, 15:19
The jackal adlı üyeden alıntı
evet tamircide beklerken bolbol keyif yaparsın
Bu sonuca nasıl ulaştınız biz pek beklemiyoruzda...
-
08 Ağustos 2006, 15:49
Bencede yamaha X-Max 250 ama neden vitesli birşey düşünmüyorsunuz, sonra sıkılmayasınız, şahsen vitesli makinayı -motor otomobil farketmez-otomatiğe tercih ederim, zevki bambaşka. Hatta bir arkadaşımız var -tolga beylikdüzü tayfasından- zat150 vardı biz aragazı verip oynadıkça delirip abi bende satıp vitesli bir makina alacağım derdi, fikir yinede sizin, şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
-
08 Ağustos 2006, 16:54
Bencede Vitesli bir motor kadar eğlencelisi yoq arkadaşlarla bir yere giderken ben onlardan alıom motoru vitesli die ...Hele o aragaz meselesi benide öldürüo... Ama en güzeli hızını almışken vites değiştiriyorsun ya motor böyle kendini bi bırakıo sonra tekrar kalın bi sesle dewm edioya işte o olay çok hoşuma gidio
viiimmmm.......boooommmmm
CBF 250 derim başka bişey demem paran warsa al pişman olmayacağına eminimmmmm
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler