Antalya'ya yağan sağanak :(
Reklamlar
-
Reklamlar
-
alanyaya gram yağmur düşmedi. neyse artık en azından tamamen motorcusun artık geçmiş olsun
-
gecmis olsun, yere yakin araba umarim cok masraf cikarmaz
-
-
Doğal afetlerde devlet yardımcı oluyor masraflara diye biliyorum araştırın bi isterseniz
-
gecmiş olsun, araç kaskoluysa kasko karşılıyor diye biliyorum
-
Geçmiş Olsun. O yağmurda evden cikmamak en iyisiydi. Evde oturup yağmuru seyrettim ben..
-
Hepinize çok teşekkür ederim. Aracım hava filtresinden su çekmiş, filtrenin içi su doluydu fakat şans yanımdaymış içine çok az su alıp taaliye etmiş. Hava filtremi değiştirdim, sökülmüşken araba birde bakıma soktum bujilerim yağım değişecek. Tamponlarımı onarıma yolladım geldiğinde boyatıp geri takıcam 3-4 gün yatacak ama bunada şükür.
@melez hayatımı arabasız düşünemem maalesef. Tam bi tatlı su motorcusuydum şu an biraz daha ilerledim ama arabasız asla.
@orck dostum air suspansion var, suya girdiğimde yüksekti araba.
-
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Hepinize çok teşekkür ederim. Aracım hava filtresinden su çekmiş, filtrenin içi su doluydu fakat şans yanımdaymış içine çok az su alıp taaliye etmiş. Hava filtremi değiştirdim, sökülmüşken araba birde bakıma soktum bujilerim yağım değişecek. Tamponlarımı onarıma yolladım geldiğinde boyatıp geri takıcam 3-4 gün yatacak ama bunada şükür.
@melez hayatımı arabasız düşünemem maalesef. Tam bi tatlı su motorcusuydum şu an biraz daha ilerledim ama arabasız asla.
@orck dostum air suspansion var, suya girdiğimde yüksekti araba.
gwçmiş olsun 1 haftadır motosiklet kullanamıyordum bu gün kullanabildim hava çok güzeldi yarın yine başlıyormuş ve 3 gün devam edecekmiş. tamam bereket yağıyor ama 1 haftadır hava karanlık insan bunalıyor ya resmen tropikal yağmur ormanlarına döndük
-
17 Aralık 2018, 19:35
yağızkoç05 adlı üyeden alıntı
gwçmiş olsun
1 haftadır motosiklet kullanamıyordum bu gün kullanabildim hava çok güzeldi yarın yine başlıyormuş ve 3 gün devam edecekmiş. tamam bereket yağıyor ama 1 haftadır hava karanlık insan bunalıyor ya resmen tropikal yağmur ormanlarına döndük
Teşekkür ederim. Beraberde sürelim, bu forumdan arkadaşlarla wp grubu var gelmek istersen haberdar et
-
17 Aralık 2018, 20:00
-
17 Aralık 2018, 21:36
sailor33 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim abi, vfr ne durumda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)