Motoru test etmiş adam top speed 240 650f de 240 görüyo 650r birazdaha yüksek olur diye düşünmüştüm bakalım ne olucak adam test edemedi heralde fiyat ne olcak acaba merakla bekliyoruz
Motoru test etmiş adam top speed 240 650f de 240 görüyo 650r birazdaha yüksek olur diye düşünmüştüm bakalım ne olucak adam test edemedi heralde fiyat ne olcak acaba merakla bekliyoruz
Yaklaşık 5 beygir bir güncelleme olduğunu biliyorum ama tork değişmemiş. ilgili videoyu bende izledim.
Son hız olayı hava şartları (rüzgar direnci rakım vs.), motor üzerindeki ağırlık, lastik basıncı gibi durumlar 0-100'den son hıza kadar çok etkendir.
F yerine R olarak değişmesi hız artışı olarak değilde CB650/CBR650 modellerin genel bir makyaj yapıldığı için değiştirildi bence.
CB650/CBR650 F serileri zaten kendi katagorilerinde iyi makineler. Son hıza takılmamak lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
Titreşim olayını çözmüşler mi ? Bir de nedense hep son hıza dikkat ediliyor. Sanki hep tapagaz mı gidiceksin. En son bakılması gerek bence
240 ı gördüğü yerde daha devir var.
ben 2017 model 650f ile 265 km/s gördüm.
gerçi üzerinde full sistem gpr egzoz var, o da bi 5-6 beygir eklese bu motorla aynı güce denk gelir hemen hemen.
650r modelinin de 260 üzeri yapacağını düşünüyorum.
240 çok ya 180 yeter artar bile . Şeritlere baksana tek çizgi olmuş gerek yok o kadar hıza .
600rr al madem son süratçisin ? niye gariban 4 silindirinin canını alıyon
ee nabsın 4 silindirli 1000rr replikası yapmış adamlar.250 yi geçmesini ister istemez bekliyorsun.ama siz beklemeyin derim şu anki 650 ailesinin fiyatı bile kol gibiyken bunun fiyatı çook rahat 60+ üzeri olucaktır.hatta r6 fiyatına yaklaşır diye de bekliyorum 75 şu anki r6 fiyatı.
Son sürat meraklısı adam 600rr 1000rr alır bu motora niye baksın ki? Bence 240 gayet yeterli sanki sürekli 240 km hız yapıcaz
ilk mesajı okudum direk alta rr ve race ler varken bu tür gereksiz işlere ne gerek var yazıcakdım ki işi bilen adamlar yazmış zaten.
Alan yok herlade
Son mesajı ben atmışım gene. Allah izin verirse yarın almaya gideceğim. 56.250 ye sıfır siyah almayı düşünüyorum. Siz değerli forum dostlarımın yorumu nedir ?
Şimdiden hayırlı olsun, güzel fiyat.
1,5 ay kadar önce Maslak Overdose Garage'da sıfır alınmış seramik kaplama için bekleyen bir tane görmüştüm, mat siyah. Güzeldi. (Gördüğüm karenajlı versiyondu, naked değil...) Naked'ından daha hiç görmedim.
Allah razı olsun. Allah Hayırlısını daha güzelini size nasip etsin inşallah.
Kırmızıyı bende sevdim ama parlak renkler zamanla çok çabuk çiziliyor. Siyahı Mat olduğu için almak istedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)