Ben de merak ediyorum. Birde benim almak istediğim mat ona olur mu ? Tam olarak nasıl bir şey bu seramik kaplama
Ben de merak ediyorum. Birde benim almak istediğim mat ona olur mu ? Tam olarak nasıl bir şey bu seramik kaplama
Mt09 gibi son hız düşük olsa, torku hep yüksekte olsa keşke. Son hızdan ziyade elimin altındaki gücü sürekli hissetmek isterim.
Mata da yapılıyor ama daha pahalı oluyor bir de daha uzun bir kürlenme süresi var.
Sorduğum yer 1 gün işçiliği + 4 gün kürlenme sürer dedi (parlağın kürlenmesi daha kısa galiba...), mata 1.000, parlağa 700 fiyat verdi. Motorun her yerine uyguluyorlarmış.
Seramik kaplama boya üzerine ona kimyasal olarak yapışan ve hidrofobik özellikte bir kaplama (motorun kir tutmasını azaltıp daha kolay temizlenmesini sağlıyor), UV etkisinden de koruyormuş boyayı.
Sıfır alma yetiyle gittim 3 aylık makinayı 51.500 e aldım. Sıfırıda en düşük 56.250 ye bıraktılar. Çokta fazla kalmamış sanırım almak isteyen elini çabuk tutsun
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin inş
Bu motorun üretimi bitti mi artık? Ya da ülkemize mi gelmeyecek acaba, honda fiyat listesinden çıkarmış motoru.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)