Geçmiş olsun beterin beteri var kardeşim dikkatli olmanı tavsiye ederim. Ben hem araba hem de motosiklet kullanıyorum. İki tarafın gözünden de bakacak olursam durum şu : eğer trafikte aralardan kaçarak gidiyorsan kimseyi rahatsız etmeden, motoruna güvendiğin derecede, hızını ayarlayabildiğin sürece yap hiçbir araç sürücüsü buna karşı çıkmaz ancak frene bastırtma adamı söver
Motor kullanırken tabi ki trafikten daha hızlı olmalıyız, şeritte gitmek zor biliyorum, ama aralardan geçerken herhangi bir şeritte kendine yer bulamayacağın yerde girme kardeşim. ''Ben bu araçların arasından geçtikten sonra soldaki aracın önünde şeride girer trafiğe uyum sağlarım'' diyerek yap bunu. Gazı açtığı zaman kapatmayı bilmeyen arkadaşlar var, sağ sol sağ sol sonu iyi olmuyor.
Neyse ki İzmir de motosikletler daha çok fark ediliyor insanlar sana yol veriyor, sıkıştırma falan yaşamıyorum çoğu zaman. %80 daha bilinçli bir trafik var. Bir de şunun farkına vardım ki büyük cc motorlara daha çok saygılı davranıyorlar. yol verir sinyal verir vs...