bu işin fıtratında var.. dikkatli sürmeliyiz arkadaşlar. kaportamız bedenimiz sonuçta.
bu işin fıtratında var.. dikkatli sürmeliyiz arkadaşlar. kaportamız bedenimiz sonuçta.
O değilde başlık çok çekici ya . İnsanları direk 'mesleği' ile çekmek. Ne bileyim iğrenç bir ayrım bence. Bu şeye benzedi; Ayşe ile Ali boşanırlar (sıradan) - Acun ile Şeyma boşanır (HABERLERDE 1. SAYFA) . Ne alakaysa...
Şu haberi nasıl siyasete çekip akpartiyi eleştirdiniz anlayamıyorum gerçekten psikolojik desteğe ihtiyacınız var
Bay Kemal kimi ezmis lan diye konuya dahil oldum .
Geçmiş olsun müdür .
Motosikletli yinede çok şanslı sayılır. Başkasına çarpsa Mazzallah şeytan kulağına kurşun senin bu saatte ne işin var böyle diye başlayan bir sürü ahret sorusu ile karşılaşabilirdi.
En sonunda devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne diye uzayıp giden bir konuyla muhatap olaması işten bile değil.
Olay kaza değildir. Bunun adı cinayete teşebbüstür, kim yaparsa yapsın. Amma velakin "Bu eylem suç değildir" demek de bir görüştür, katılmam ama saygı duyarım. Öte yandan, yapana göre suçlu veya suçsuz diyen de insan değildir.
Not:Haberin başlığı siyasidir. Zira günümüzde böyle bir olayın başlığı "Kimin çarptığına inanamayacaksınız" şeklinde yapılır. Ama konu CeHaPe olunca herkes görsün diye başlıkta hiç gizem bırakılmamıştır.
Ne kadar yerinde bir tespit. Nokta
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:00 ----------
CHP vs farketmez. İslenilen bir suc varsa cezasi olmali. (Bilmem ne partili olsa idi suc olmazdi diyenler, bunu kabullenmeyin, yarin baska bir iktidar partisi geldigi zaman da ayni cunleyi kullanmak zorunda kalirsiniz) hangi parti olursa olsun, suc, suctur; cezasız kalmamalı
X partiden olunca normal diye birşey demedim, hatta al birini vur ötekine dedim. alkollü araç kullanıyorsa babam olsa küfrederim, adam ayırmam.
Haber başlığı farklı bir konu.
Az önce tekrar biraz google'ladım; mesela malum partiden birisi böyle birşey yaptıgında haber yapılıyor ancak haber başlığında X parti demiyor.
Milletvekili Şunu yaptı
Milletvekili bunu yaptı
tarzında yazıyor. Ancak chp oldugu zaman CHPLİ BAŞKAN yazıyorlar. kısaca haber başlıkları bile siyasi partinin statüsüne göre atılıyor
Bir Cumhuriyet Halk Partisini karalama girişimi daha.
Çarpıp kaçan kişi sizin mensubu olduğunuz partinin elemanı da olabilirdi.
Alkol denince Konya ilk sırada geliyor bunu da hatırlatmak gerek.
siyasetin anasını ağlatmış durumdayız. chpli başkan akpli müdür mhpli esnaf vs vs.. Haber başlığını ve haberi yapanı kutlamak gerek zaten yıllarca kürdü arabı lazı bölünmüştük şimdide şu partili bu partili diye bölünmeye başlıyoruz...
CHP li başkan kaza yaptı!!!!!CHP li başkan yere sigara atarken görüntülendi!!! Ya bırakın artık şu boş boş fişleme işlerini,ülkenin durumu zaten ortada hala neyi karalamaya çalışıyorsunuz Neyse konuya dönecek olursak,arkadaş ucuz atlatmış şükür fiziksel bir yaralanması yok,bence avukat aracılığı ile maddi tazminat açması gerek hem zararı fazlası ile karşılanır hemde alköllü sürücüye(CHP)yazılacak cezalar az da olsa bi ders olur.
Elemanın allah yüzüne bakmış malum partiden olsa ,
Gece gece Sayın il başkanın önüne motor ile atlayıp suikast girişiminde bulunan , zaten bu kişi nin Fetö bağlantısı araştırılıyor deyip ,
Malum Partili başkan gazi adam motorsikletili de Terörist gibi gösterlirdi.
Yatsın kalksın dua etsin Chp li çarpmış ,Allah korumuş
Kazadan kurtulsa başakan 'a sükiast düzenlendi terörist diye kurtulamazdı , Ölümden beter ederlerdi..
Çok büyük kaza atlatmış geçmiş olsun kardeşimize..
Alkollü araba kullanıp motorcuya çarpip kaçmaya çalışan x partili başkan müthiş
Satsa 3bin lira etmeyecek motorunun tamir masrafina 25bin isteyen motorcu müthiş
Kazayi siyasal malzeme adına kullanmak için kastiran haberci de müthiş ,
Bu olaydan bile x partili y partili diye birbirini kaliplastirip zitlasanlar da en müthişi.
Motorcuya değinen olmamış... Hoca Nasreddin'in hesap, motorcunun hiç mi kabahati yok?
Otomobil şeridi daraltmış gelirken sola dönmeseydi de yoluna devam etseydi bile, karşısından dümdüz kaldırıma yakın giden motosikletli daralan yolun neresinden geçmeyi planlıyordu?
Motosikletli yolu okuyamamış... Otomobil yolu daraltmış zaten... döneceği az çok belli bile olmasa, motosikletlinin yolu kendisinin geçmesine imkan bırakmayacak şekilde daraltmış otomobilin gelişini vakitlice fark etmesi, bir terslik olduğunu görmesi, noluyoruz diye yavaşlaması veya sola doğru kaçış manevrası yapmayı denemesi gerekirdi...
Bodoslama arabanın üstüne gitmiş...
Ne yalan söyleyeyim, iyi ki siyasi kişiliği olan bir partiliye denk gelmiş... Sıradan vatandaşa denk gelse, üste dayak bile yerdi... Motoru da orada bıraktırırlardı... arabanın tampon masrafı niyetine ...
Ha, sürücünün alkollü olması açıklanacak bir davranış değil; o da ayrı konu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
Bu arada, yahu, tren kazası başka ülkede mi oldu? Konu başlığını göremedim...
Haber değeri olmamasındandır, zaar ...
Dur bakalım, yaralı biri gocunacakmı diye bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)