hocam geçmiş olsun bu kaza sana tecrübe olmuştur bir daha olur olmadık yerde saçma sapan gaz açmazsin diye tahmin ediyorum.
Bu hayata bir kere geliyorsun ikinci kez gelen yok galiba varsa da bilmiyoruz.
Hayat senin hayatın bu motosiklete kazadan sonra binme etme diyene aldırış etme. Kendine biraz zaman tanı, motosikletini toparla ve yeniden daha olgun şekilde motosiklet kullanmaya devam et. Motosiklet ile yapılan kazalar mutlaka insanın sürüşüne olgunluk katıyor. Her motorcu bu olgunlaşma sürecini düşerek veya kaza yaparak yaşar.
Bundan yıllar önce sırf motosiklete bindiğim için nişanlım ile evliliğin köşesinden döndüm. Babası motosikleti birakmazsan kızımı vermem, evlenemezsiniz gibi birşey demişti.
Benim en büyük zaafim birinin bana zorla birşey yaptırması olunca "bu hayat benim hayatım kimse ne yaptığıma ne ettiğime karışamaz, beni kabullenen böyle kabullensin" gibi birşey söyledim. Sonra ne mi oldu? Nisanlim nişanı attı bir daha yüzüme bakmadı aileler birbirine düşman oldu
burada konu kesinlikle motosiklete binme inadı değil. Konu bağımsızlığımın, özgürlüğümün üzerine düşmeyen kişilerce kısıtlanmaya çalışılması.
Seninde kız arkadaşın varmış umarım buna benzer birşey yaşamazsin yolun açık olsun. Bu tür şeyler motora binen insana olur motivasyonunun maksimum seviyede olması dileğiyle