Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Çin Seyahat Motor Tavsiyesi

REKLAM ALANI
    melez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS WİNNER 200
    rks winner 200

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jacob34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 03 (660)
    Alıntı korayuzuner1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çin Seyahat Motor Tavsiyesİ Çin'e seyehat mi yoksa çin malı motosiklet mi ?
    Bundan 5 yıl önce çin malı motosiklet tavsiye isteyen olsa hemen alına birsürü adam sakın çin malı alma yazardı.
    Şimdi öyle değil.Ne demişler koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

Mondial RX3 evo ?

2015 modeli 8 bin tl 2018 modeli 19 bin tl .
    Yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan ?
    imladan ötürü özürümü dilemiştim. aslında çin malı seyahat motoru olmalıydı haklısınız. ama sizin anlatım bozukluğunuz daha fena bence 2015 modeli 8 bin 18 model 18 bin evet bu doğru. siz bu olaya nasıl bakıyorsunuz onu çözemedim. yani inandırıcı mı gelmedi yoksa aradaki fark mı gözünüze çarptı anlamadım. sizin bir tavsiyeniz var mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Zamanında bende yanlış başlık açmıştım benle de uğraşmışlardı idare et.Motosiklet tavsiyem yok.Yalnız ben motosiklet alacak olsam 2015 modeli 8 bin tl 2018 model 19 bin tl olan motosikleti almam çünkü.Satıldığı için o kadar arada fark yoktur.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı korayuzuner1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zamanında bende yanlış başlık açmıştım benle de uğraşmışlardı idare et.Motosiklet tavsiyem yok.Yalnız ben motosiklet alacak olsam 2015 modeli 8 bin tl 2018 model 19 bin tl olan motosikleti almam çünkü.Satıldığı için o kadar arada fark yoktur.
    ön yargı farklı bir şey bilmeden yazmak çok farklı. burda bilmeden araştırmadan bir ön yargılı yazı var. altını çiziyim bendede rx3 evo falan yok ama bilgim var motor hakkında .. zaten olmasa yazmam..

bu fiyat farkının nedeni var..

2015 de gelen modeller o seneye özel geldi... 2016 da motor a dan z ye makyaj yedi jant ebatlarına kadar değişdi motorundada bir kaç güncelleme geldi.. 2017 de zaten yollanmadı 2018 de euro4 standartlarında motor abs li elektronik enjeksiyonlu ve bir çok yeni özellikle getirtildi..

haliyle hepsinin fiyatı farklı oldu çünkü hepsi farklı özelliklere donanımlara sahip aynı değil..
    jacob34 ve bursalıali bunu beğendiler.

İki hafta önce Diyarbakırdan Muğla/Fethiye geldim. Çin malı olmasının bir önemi yok. Sagnak yağmurda bile gazladım. İki motor dan biri olacaksa Mondial al.
    Bendeki motor Kuba.145cc.
    110km den fazla gitmiyor düz yolda 😀

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön yargı farklı bir şey bilmeden yazmak çok farklı. burda bilmeden araştırmadan bir ön yargılı yazı var. altını çiziyim bendede rx3 evo falan yok ama bilgim var motor hakkında .. zaten olmasa yazmam..

bu fiyat farkının nedeni var..

2015 de gelen modeller o seneye özel geldi... 2016 da motor a dan z ye makyaj yedi jant ebatlarına kadar değişdi motorundada bir kaç güncelleme geldi.. 2017 de zaten yollanmadı 2018 de euro4 standartlarında motor abs li elektronik enjeksiyonlu ve bir çok yeni özellikle getirtildi..

haliyle hepsinin fiyatı farklı oldu çünkü hepsi farklı özelliklere donanımlara sahip aynı değil..
    Saygı duyuyorum.Fikrim değişmedi.

Motosikleti
    Artık Yok...
    saygı duyman yada fikrin değişsin diye yazmadım .. sadece açıkladım fiyatdaki farklılık nedenini o kadar..

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Sevgili Logaritma ,inan bilmediğim için soruyorum ; benim 2015 evo ile , 2018 evo arasında yalnızca
    enjeksiyon sistemleri açısından bir fark var mı ? Yoksa her ikisi de aynı injekşın sistemine mi sahip?
    Diğer 2016 makyajları + 2018 euro 4 ve abs gibi yenilikler tabii ki fiyat farkının başlıca sebebi.
    Selamlarımızla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saygı duyman yada fikrin değişsin diye yazmadım .. sadece açıkladım fiyatdaki farklılık nedenini o kadar..
    Bende aradaki fiyat farkının satılmadığı için bu kadar fazla olduğunu yazdım o kadar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------

Sana göre aradaki fark 11bin eder bana göre etmez.Ducati Panigaleyi yedep parçalarından toplamaya çalış 500 bin tl eder ama ducati panigale o kadar etmez.

bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çin'e doğru uzun bir yolculuğa çıkacağınızı sandım başlığı okuyunca.

Motosikleti
    MT 03 (660)
    Alıntı bindiregandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çin'e doğru uzun bir yolculuğa çıkacağınızı sandım başlığı okuyunca.
    valla düzeltme işini beceremedim haklısın. bu arada regal raptora karar verdim. eminim bi çok kişi 'yapma etme yol yakınken dön yazık olur' gibi şeyler söylicek ama arkadaşlar çift silindir 350 cc olması acayip bir şekilde çekiyor beni. malum sitede bir arkadaşımızın motoruyla ilgileniyorum takas filan artık yapıcaz birşeyler. inşallah bir terslik çıkmazsa fikir alışverişi için resimleri yüklerim alınca.

Motosikleti
    Sevgili Yakup bence motosiklet satın almadan önce her ikisi ile ayrı ayrı test sürüşü yapmalısın . Benim sözüm her zaman geçerli . Hatta Regali almış olsan bile geçerli . Ayrıca her ikisinin de teknik
    Verilerini incelediğinde 250 Zongshen ile 350 Regal arasında kayda değer bir fark bulunmadıgını görürsün. Selamlarla.

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı jacob34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla düzeltme işini beceremedim haklısın. bu arada regal raptora karar verdim. eminim bi çok kişi 'yapma etme yol yakınken dön yazık olur' gibi şeyler söylicek ama arkadaşlar çift silindir 350 cc olması acayip bir şekilde çekiyor beni. malum sitede bir arkadaşımızın motoruyla ilgileniyorum takas filan artık yapıcaz birşeyler. inşallah bir terslik çıkmazsa fikir alışverişi için resimleri yüklerim alınca.
    Geçmiş olsun.Ben regal raptor'un websitesine girince ne kadar kaliteli bir firma olduklarını anladım.

Motosikleti
    Az önce baktım teknik verilerine :
    -Zongshen 250 rx3i evo 25 hp - 22 nm
    -Regal Raptor spt 350 24 hp - 22 nm .

Motosikleti
    MT 03 (660)
    beyler inşallah herşey yolunda giderse 1 yıl filan binmeyi planlıyorum. sonrasında toparlarsam daha iyi bir motora geçeceğim zaten. kısa süreliğine en azından keyif vermesini dilediğim için regal diyorum. maalesef ülkemizde (sözüm meclisten dışarı) herkes sallıyor. biri yazmış rx3 krank kırdı piston dağıttı derdi bitmedi, biri yazmış 50bin km yaptım çıt demedi. regal için de aynı şey geçerli. hem yurtdışı hem yerel forumlara bakıyorum da biri toprak atmadan gömerken, başka biri yere göğe sığdıramıyor. yani bi mal ya iyidir ya kötüdür değil mi ? niye insanlarımız atıp tutuyolar yoksa kul yapısı olmasına rağmen bu işler şans işi mi? neyse halim çıksın falım der gibi olacak ama ben de biraz şansa bırakıcam artık.

Motosikleti
    Artık Yok...
    regal ilanlarına bile bakarsan motor yada şanzıman yaptırmayan yok satan adam tabiki bunu söylemez sattıkdan sonra ohh kurtuldum der .. ne karar verdiysen mutlu olup sürüceğin motora binde gerisi önemsiz bu arada regalin 350c.c olduğuna bakma verimli bir motoru yok 23-24 beygir gibi 200cc dende çıkarıla bilicek bir gücü var.. vibrasyonu bol sen gene bir tur at bak hemen peşin karar verme..
    jacob34 bunu beğendi.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Görünüşüne aldanıp bir dünya para verip rx3 i evo alacağına inazuma al, ömürlük makine. Uzun yolda çok konforlu. Tek silindire göre biraz fazla yakar ama uygun devirde kullanırsan normal yakar

Motosikleti
    MT 03 (660)
    Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görünüşüne aldanıp bir dünya para verip rx3 i evo alacağına inazuma al, ömürlük makine. Uzun yolda çok konforlu. Tek silindire göre biraz fazla yakar ama uygun devirde kullanırsan normal yakar
    hocam inazuma 14 binden aşağı yok. ayrıca bu iki motorun dışında bir şey düşünseydim inazumaya gelene kadar bi sürü alternatifim var. yine de sağolun.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Alıntı jacob34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam inazuma 14 binden aşağı yok. ayrıca bu iki motorun dışında bir şey düşünseydim inazumaya gelene kadar bi sürü alternatifim var. yine de sağolun.
    Anladım. Bütçe az ise şuan kullandığım sym wolf motoru öneririm ama uzun yolda artçılı kullanacaksan, arka taraf rahat değil bunun için minder ile takviye yapmak lazım.Bunu almadan önce birçok motoru inceledim. Özellikle rx3i evonun tipi çok iyi ama malesef ki malzeme kalitesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Duruşuna kalıbına kapılma derim
    jacob34 bunu beğendi.
    Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz

Motosikleti
    MT 03 (660)
    Arkadaşlar symyi verdim enejksiyonlu 2004 burgman an400 aldım memurdan temiz binilmiş hor kullanılmamış. Maalesef imkanlar doğrultusunda yine seyahat endurosuna geçemedim. Çine binmekten iyidir. nasipse yaza doğru TA veya tenere ile konuyu tazelerim

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)