Senin ilacın şu aşağıdaki ...
Nazi kaskına alternatif
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Arkadaşım nazi kaskı sadece cezadan korur. Soğuktan yüzün, gözün donacak ayrıca ve bu hafife alınacak bi durum değil yüz felcine kadar gidebilir. Bence kaskını taşımaya devam et.
dostum bende bir kask var, baret gibi kafama geçirip çarşıya gidiyorum. bildiğin baret tarzinda kask.
Fullface kaskı motora kilitlesen olmuyor mu ?
Yanlış anlama da bu kask zaten sadece birkez lazım olan birşey o zamanda kafanda olmasını istersin. Bence kapalı kaskini kullanmaya devam et bu işin şakası yok
DOT sertifikasi olan yarim kasklar var, HJC'nin mesela. Kucuk, cok yer kaplamiyor. Ama cene ustu dusulmedigi muddetce korumasi kotu degil.
https://www.amazon.com/HJC-Motorcycl...002U41XUA?th=1
daha hesapli bir alternatif:
https://www.amazon.com/Core-Helmets-...fsclp_pl_dp_10
Yoksa nazi kaski dedikleri bunlar mi zaten?
İpli kask kılıfları var, kasklık yeri olan çantalar var. Benim üretebildiğim tek alternatifler bu oldu...
hayret kimse yazmamış!
bisiklet kaskı
hem çevreci de görünürsün.
ama bence en iyi alternatif öneri, rayban gözlük mesajı idi.
Bak bu uhrevi olarak da korur, bunu takıp bir de fatiha oku, çık yola, küllüm bişey olmaz harbi.
Şakası bi yana, hakikaten bizi dinlemeyeceksen hiç değilse şu haşmet'in önerdiklerinden al, yine de nazi tasından evladır. Tabii yüz üstü düşersen o suratı nasıl toplatırsın bilemem. Onu da sen düşün. hep biz mi düşünüp tavsiye verecez yahu.
Bak bu da benim önerim, 3 gulhuvallah 1 elhamla beraber kullanacan ama yoksa iş görmez.
[IMG][/IMG]
Dinlememe durumu değil; zaten fikir istediğim için alternatif soruyorm
hasmet in attıkları çantaya da sığar; ama bana nazi kaskıdan çok farklı gelmedi, klasik nazi kaskının yanlarının 1 parmak aşağıda olanı.
Kaskı çantaya arkadan monte etmeyi yarayacak bir aparat var mı?
dipnot: muskaya içim ısındı, rayban gözlük pahalı.
Mesela görseldeki kask aparatının normal çantaya monte edilebilir versiyonu olsa çok iyi olur
Siz tam ne istiyorsunuz? Ufak tefek kask diyorsanız hasmet'in dediğinden başka alternatif yok. Katlanır full face üretilmedi henüz. Yok, full face'i nasıl rahat taşırım diyorsanız o ayrı.
DOT sertifikası için o bir parmak olmazsa olmaz olabilir. Eğer öyleyse de kaza anında önemi büyük olabilir. Araştırma ve istatistikler kullanılarak bilimsel yöntemlerle ortaya çıkmış güvenilir standartlardan biri DOT.
Eğer taşıma yönüyle çok farkı olmayacaksa, kaskın kaza anında işini düzgün yapması gibi bir kaygınız da varsa, adamakıllı sertifikalı bir kask edinin bence.
bari halfface al .. yüzüne gözüne börtü böcek girer taş gelir kaza yaparsın .. başıma bir kere geldi harfiyat kamyonundan bir taş sekti tam vizöre pat diye çok sert ses geldi hissettim resmen kaskda titreşim oldu vizörede zarar verdi.. o an dedim kafada kask olmasa göz gitmişdi..
Arkadaşlar tekrar teşekkürler.
Belirttiğim gibi ve çoğunluğun anlamak istememediği gibi zaten full face kask kullanıyorum.
Bir konuda desteğe ihtiyacm vardı mesajların %90 ı alakasızdı.
Alacağım şeyi buldum, hadi eyw
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)