Motosikletle yatıp motosikletle kalkmak
Reklamlar
-
Motosikletle kafayı kırdım iyice.
İki aydır araştırmalarım sonucu Honda 250 cbr aldım ve araştırmalar bitmiyor ağalar.
Şimdi de kasktı monttu ehliyetti eldivendi derken gece gündüz aliexpress n11 tavaf ediyorum.
Sürekli buradaki yazılanları okuyorum. İyice sıyırdık kafayı.
İlk olduğu için iyi güzel heyecanlı oluyor ancak asosyale bağladım iyice.
Reklamlar
-
emirs adlı üyeden alıntı
Motosikletle kafayı kırdım iyice.
İki aydır araştırmalarım sonucu Honda 250 cbr aldım ve araştırmalar bitmiyor ağalar.
Şimdi de kasktı monttu ehliyetti eldivendi derken gece gündüz aliexpress n11 tavaf ediyorum.
Sürekli buradaki yazılanları okuyorum. İyice sıyırdık kafayı.
İlk olduğu için iyi güzel heyecanlı oluyor ancak asosyale bağladım iyice.
valla bu araştırma işi hiç bitmiyor dostum.. sonuçta motor her ne kadar ulaşım aracı olsa da başlı başına büyük bir hobi..
-
Ruyalarinda test etmiyorsan kirmis sayilmazsin.
-
Aynen rüyalarımda çok kez test edip kaza yapmışlığım var. :D
-
14 senedir ben de seninle aynı kafadayım , her zaman bir ekipman arayışım olur, motora aksesuar da, ayrıca motoru değiştireceksem herhalde aylarım bu konuyla geçer ki şimdi bir yıllık bir cb650f manyaklığına büründüm, bunun dışında komşumla karşılaştığımız her gün bu konu gündeme gelir, ağzından motor lafı çıkanla oturur saatlerce konuşuruz, yani kafayı bir kez yedin mi ardı arkası kesilmiyor
-
ohoooo sen daha dur, bakımını kendim yapam, zincirini yağlayam, sinyalleri değiştirem, ampulleri değiştirem, manetleri ve elcikleri değiştirem, pasta cila atam, oooo ledli stop buldum bunu da alam. 1 sene içinde bunları söyleyeceksin. Hiçbir zaman bitmeyecek dostum, büyük keyif ve mutlulukla yapacaksın
-
Başkan aynı durum bende de vardı; motosikleti almadan önce forumdaki her konuyu dikkatlice okurdum.
Motosikleti aldıktan sonra biraz daha saldım burayı; cünkü kullanmak okumaktan daha keyifli.
bende aynı evrelerden geçtim,şu an motosiklet ile yatıp kalkmıyorum /(daha cok yeniyim 600 kmdeyim) ancak bir yerden bir yere gideceksem;
Gideceğim yer 20 km diyelim , otobüse binsem 15 dk sürüyor.
Motosiklete ulaşımım 10-11 dk arası, kontroller branda vs 20 dkya anca kalkmış oluyorum.
10 dk da gideceğim yer sürüyor.
yani 15 dk da gideceğim yolu sırf motosiklet için 30 dk dan fazla zaman harcıyorum. ama harcamayı seviyorum
-
daha gece yatarken ayaklarla vites değiştirmeler başlamamış şanslısın
-
Bir telefon tutacağı için 827492743982 tane site gezdim eminönünde bin tane yere baktım. Motor dediğin zevk işi resmen bir hobi. Bunu yazlık ekipmanı var kışlık ekipmanı var. Var oğlu var. Birinde bişey görüyorsun lan ne güzel olmuş diyorsun sonra hooop ara dur onu. Allah kolaylık versin.
-
12 Aralık 2018, 16:07
Biz 26-27 yıldır bitiremedik o hevesi, sana özel değil yani. Hanım bazen sitem ediyor, motora gösterdiğin ilgiyi bana göstermiyorsun diye. Geçen çocukları okuldan almaya gitti, tam o sırada şiddetli yağmur başladı, ben balkondaki çamaşırları almak varken, motorun üstüne brandasını çekmeye gittim. Tabi zılgıtlar havada uçuştu.
-
12 Aralık 2018, 16:34
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Biz 26-27 yıldır bitiremedik o hevesi, sana özel değil yani. Hanım bazen sitem ediyor, motora gösterdiğin ilgiyi bana göstermiyorsun diye. Geçen çocukları okuldan almaya gitti, tam o sırada şiddetli yağmur başladı, ben balkondaki çamaşırları almak varken, motorun üstüne brandasını çekmeye gittim. Tabi zılgıtlar havada uçuştu.
:d:d haklı yenge.
-
12 Aralık 2018, 16:48
manetleri ön farları sinyallari led ile degistirme
arka uzun plakalı iptali
egzoz araştırması bakımı lastiği alarmı disk kilidi brandası süspansiyon ayarları falan daha aklıma gelmeyen bir sürü şeyi var
ama bunları sana verdigi sürüş zevki sayesinde içinde en ufak tereddut olmadan yapmadan yerine getirmek istiyorsun.
en sevdiğim ise motosikletimi yıkamak
heryerini ayri temizler sonax hızlı cilasini atar egzoz icin metal cilasini atar zincir temizligi zincir gerginliği lastiklerin basıncını kontrol etmek vesaire aklına gelecek çok şey ile adeta bir yaşam tarzi ve düzenli bir bağımlılığına dönüşüyor.
çünkü motosikletime binip ayaklarımı peglere koyup ayaklarım yerden kesilince işte o zaman sadece demir atın ile sadece senin olduğu anladığın verdiği zevk harikadır.
hele uzun yola çıkarsın geze geze gidersin
çünkü acelen yoktur altında demir atın vardır zaman gecirmek istersin.
kaza yaparsın üzülürsün
ama o yerde yatarken gidersin yanına kaldirirsin bakarsin neyi var
yarali haline bakarsın sonra dersin
daha iyi olacağız.😊
-
12 Aralık 2018, 17:01
Ben motora binemiyorum. (3 yaşında çocuğum var, motoru sevmeyen bir eşim, annemin babamın motor sürdüğümden de haberi yok)zaten binsem bile şu aralar ankara çok soğuk motorumun durumu (lastik) buna uygun değil benim de öyle (Ekipmanlarım yazlık). Anlayacağın anca rüyamda motora binebiliyorum.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)