Yeni Bir Motosiklet Almak İstiyorum..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bende almak istiyorum ama para yok
-
bende aynı fıkırdeyım aynı zamanda ne alacagını bılmeyen bır karamsar kullanıcı
NASIL BAKARSAN OYLE GORURSUN...
-
o zaman bu düşüncede olanlar olarak bir platform kuralım
öneri yok nasıl olsa en azından derdimizle dertleniriz..
-
-
Merak edip nx 250 nin teknik özelliklerine bakayım dedim bulamadım, bilgin varsa bizi bi aydınlat
-
google yazınca çıkıyor, forumda grubu bile var nasıl bulamadın arkadaşım?
Amacın beni sınamaksa başka
-
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
google yazınca çıkıyor, forumda grubu bile var nasıl bulamadın arkadaşım?
Amacın beni sınamaksa başka
Dostum google da nx4 falcon un bilgileri çıkıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
İlk 3-4 linke baktım bulamadım derin araştırmaya girsem bulurum yüksek ihtimal ama burda kullanıcı bulmuşken sorayım dedim
-
Gerçekten yeni modelleri üretilse başka bir motosiklet düşünmezdim..
https://www.motorcular.com/tr/yeni-modeller/yeni-honda-dominator-geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
pek bir öneri olmasa da en azından tercihimi şu aşamada v strom 250 ABS üzerinde yoğunlaştırdım.
Kullanan arkadaşlar varsa tavsiye niteliğinde olumlu olumsuz görüşlerini belirtebilirlerse sevinirim.
Teşekkürler.
-
12 Aralık 2018, 17:16
Nx250 zamanında çok arayıp bulamadığım bi motor. Fotoğrafı var mı ?
-
12 Aralık 2018, 23:44
Var ama Foto yüklemeyi bilmiyorum siteye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Cüce değilim.[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44
-
13 Aralık 2018, 00:08
CRF derim. Niye kimse CRF dememiş? Bi de mondial'in şu rx3i miydi? O. Nx250'den sonra v-storm gibi gözden bile sakınılması gereken, bol grenajlı bi motosiklet ters gelebilir. Oraya buraya sürtmekten, arada devirmekten falan daha az çekinilecek bir motosiklet olsa daha iyi olmaz mı?
-
13 Aralık 2018, 00:12
Su v-strom 250 yi ben de cok merak ediyorum
-
13 Aralık 2018, 01:36
inshroud adlı üyeden alıntı
CRF derim. Niye kimse CRF dememiş? Bi de mondial'in şu rx3i miydi? O. Nx250'den sonra v-storm gibi gözden bile sakınılması gereken, bol grenajlı bi motosiklet ters gelebilir. Oraya buraya sürtmekten, arada devirmekten falan daha az çekinilecek bir motosiklet olsa daha iyi olmaz mı?
Boyu 1.55 yazmis, o dediğin motorlar biraz büyük gibi
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
13 Aralık 2018, 02:17
inshroud adlı üyeden alıntı
Boy disinda rally hic kullanmadım ama cok rahatsiz olduğunu unu soyluyor herkes
-
13 Aralık 2018, 08:55
1.55 Boyla enduro&cross kullanmak iyiymiş bayaa herhangi bir alçaltma yaptınız mı nx250 de ? Bu arada ben olsam nx 250 yi satmadan yeni bir motor arayısına girerdim zira yeni motor illa nx 250 yi aratıcaktır.
-
13 Aralık 2018, 21:45
harun27 adlı üyeden alıntı
1.55 Boyla enduro&cross kullanmak iyiymiş bayaa herhangi bir alçaltma yaptınız mı nx250 de ? Bu arada ben olsam nx 250 yi satmadan yeni bir motor arayısına girerdim zira yeni motor illa nx 250 yi aratıcaktır.
İlk başlarda herhangi bir şey yapmadan kullandım. Ama sonradan (bu arada yaklaşık 10 senedir beraberim sevgili NX imle) biraz seleden yontma yaptık ve amortisörlerle oynadık. Sonradan ayaklarım daha rahat yere değmeye başladı.
Link açarmı bilmiyorum ama burada eski bir video var, arkadaşlarla yaptığımız gezilerden.
Alçalmış hali mi onu da hatırlamıyorum inan, bayağı bir vakit geçti üzerinden.
https://www.youtube.com/watch?v=Ve3CfbM8-NI
bu arada grenaj sorun olmaz mı diyen arkadaşım, cbr 125 de kullandım nx in öncesinde. Pek sakındığım da söylenemez,eşyadır çizilirde kırılırda, yeter ki cana birşey gelmesin.
iyi akşamlar
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
13 Aralık 2018, 21:57
-
14 Aralık 2018, 10:04
bu 90 lılardaki nx250 den mi bahsediyoruz güzel alettir 25 beygir 6 vites ... kupondur tam koleksiyonluk .. artık üretmiyorlar öyle motorlar..
-
14 Aralık 2018, 11:09
msx 125 i incelediniz mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)