Scooterin çok zevksiz bir araç olması
Reklamlar
-
12 Aralık 2018, 17:43
melez adlı üyeden alıntı
scooter kullanan erkek sadece cuma namazlarını kılıyordur.
Scooter kullanan adam pantolonun altına parmak arası terlik giyiyordur.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Reklamlar
-
12 Aralık 2018, 17:48
Scooter delikanlı işidir, atarlanır, giderlenir, büyüklere kafa tutar, bazen istenmeyen durumlar olabilir aşağıdaki gibi
-
12 Aralık 2018, 22:42
Şaka bir yana, belli bir boyun üstünde olup ta scooter'a oturunca acaip komik görünüyor.
Bir de ender de olsa çok küçük hacimlileri trafiğe çıkınca acaip kıl oluyorum. Işık yeşil yandı mı bir türlü hızlanamıyor. Yokuş çıkamıyor. Egsozu pis pis kokuyor. İllet bir şey. Bisikletliler daha iyi.
-
12 Aralık 2018, 22:48
scooter süren erkek miller ise vitesli kullanan erkek kırmızı tuborgdur.
-
12 Aralık 2018, 22:48
Valla benim boy 6'3", X-City'de hiç de sakil durmuyordum. (Ki takarım öyle şeylere...)
O dumanı da sevenler bilir, anlayamazsınız ;) (ben yağı çilekli olanları seviyorum mesela...)
-
12 Aralık 2018, 23:02
lan ekşi sözlükteki gibi başlıklar açmayın şurda :D
-
12 Aralık 2018, 23:39
melez adlı üyeden alıntı
scooter süren erkek miller ise vitesli kullanan erkek kırmızı tuborgdur.
scooter kullananlar beyaz donla denize girerler ve sigara izmaritlerini kuma gömerler.
(lan oğlum delirttin beni ya kendimi tutamıyorum, scooter sahibi arkadaşlardan çok özür diliyorum. beni bu deli oğlan çileden çıkardı!)
-
12 Aralık 2018, 23:43
Scooter kullanan adam gizli gizli Aleyna Tilki dinliyordur.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
13 Aralık 2018, 00:00
Vitesli kullanan 100 kişiden 90`nı elbet bir gün scootere geçiş yapacak.kaçarı yok.
Kalan 10 kişide Dl650-AT-Tenere-versys ile makinayi uzun rotalara vurur.
Hee yaş 50 olur 60 olur ama geçiş olur.ara bölmeye torun tombalak bindirilip ayvalik,kuşadasi,dikili,vb.sahil kenari gezilir,köy pazarina gidilir..seçenek çok..
-
13 Aralık 2018, 00:18
Scooter kullanan adam krem rengi içlik giyiyordur zira çok rüzgar yiyor scooterciler üşürler.
2 sene kullandım.
-
13 Aralık 2018, 00:55
levend84 adlı üyeden alıntı
Vitesli kullanan 100 kişiden 90`nı elbet bir gün scootere geçiş yapacak.kaçarı yok.
Kalan 10 kişide Dl650-AT-Tenere-versys ile makinayi uzun rotalara vurur.
Hee yaş 50 olur 60 olur ama geçiş olur.ara bölmeye torun tombalak bindirilip ayvalik,kuşadasi,dikili,vb.sahil kenari gezilir,köy pazarina gidilir..seçenek çok..
haci scooter'a gecersem daga bayira nasil çıkacağım?
-
13 Aralık 2018, 01:09
hokahey adlı üyeden alıntı
haci scooter'a gecersem daga bayira nasil çıkacağım?
Zor reis dag bayir..14-15 ebatli tekerlekle denemeyede kalkma her 100metrede karenajlari sagdan soldan toplarsin..anca manav osman veya kasap hayriye gider gelirsin..
Oda olmadi, gaveci rüsteme gider tek dal sigarayla demli çay icersin..
Zaten yaş 50yi gectimi yengede zınarmaya başlar..nerde kaldin daha,hemen gel eve diye..
Kırkindan sonra azani anca scooter paklar hesabi..
-
13 Aralık 2018, 01:20
Zor reis dag bayir..14-15 ebatli tekerlekle denemeyede kalkma her 100metrede karenajlari sagdan soldan toplarsin..anca manav osman veya kasap hayriye gider gelirsin..
Oda olmadi, gaveci rüsteme gider tek dal sigarayla demli çay icersin..
Zaten yaş 50yi gectimi yengede zınarmaya başlar..nerde kaldin daha,hemen gel eve diye..
Kırkindan sonra azani anca scooter paklar hesabi..
kırkından sonra elvis binayı terk ediyor. e haliyle münasebet minimum noktaya iniyor. şimdi grafik üzerinde anlatmak isterdim ama o kadar uğraşmak istemiyorum.
ezcümle; elvis binayı terk edip sırra kadem basınca, ben de evi terk ederim arkadaş. ne yapayım evde, dantel mi işleyeyim? alırım bir yüksek hacimli, dağ bayıra vururum kendimi..
-
13 Aralık 2018, 01:22
kırkından sonra elvis binayı terk ediyor. e haliyle münasebet minimum noktaya iniyor. şimdi grafik üzerinde anlatmak isterdim ama o kadar uğraşmak istemiyorum.
ezcümle; elvis binayı terk edip sırra kadem basınca, ben de evi terk ederim arkadaş. ne yapayım evde, dantel mi işleyeyim? alırım bir yüksek hacimli, dağ bayıra vururum kendimi..
O elvisin terki beden olayi kişiye gore degisiyor..bazilarinda flama diregi..bazilarinda baygin balik..
Saglikli ve beslenme duzgunse hee kafada rahatsa bir muddet daha kalir elvis..uzatmalari oynayabilir.
-
13 Aralık 2018, 01:53
O elvisin terki beden olayi kişiye gore degisiyor..bazilarinda flama diregi..bazilarinda baygin balik..
Saglikli ve beslenme duzgunse hee kafada rahatsa bir muddet daha kalir elvis..uzatmalari oynayabilir.
ya gitsin artık elvis, ben istemiyorum kendisini binamda artık. yük oluyor bana. tamam, güldük, eğlendik, girdik, çıktık, yeri geldi manuel takıldık, yeri geldi kaçak kesimde bulunduk ama yeter artık aksiyon da bir yere kadar. daha fazla kahrını çekmek istemiyorum, "elvis bey burayı terket" demek istiyorum kendisine.
-
13 Aralık 2018, 02:27
ya gitsin artık elvis, ben istemiyorum kendisini binamda artık. yük oluyor bana. tamam, güldük, eğlendik, girdik, çıktık, yeri geldi manuel takıldık, yeri geldi kaçak kesimde bulunduk ama yeter artık aksiyon da bir yere kadar. daha fazla kahrını çekmek istemiyorum, "elvis bey burayı terket" demek istiyorum kendisine.
Gitsin artik rahatliyayim elvis..tohuma kaçtım diyon hee...
-
13 Aralık 2018, 05:14
Bizim enişte 60 ında hala deli gibi konserden konsere koşuyor
-
13 Aralık 2018, 07:44
logaritma adlı üyeden alıntı
Bizim enişte 60 ında hala deli gibi konserden konsere koşuyor
Hocam,sabah sabah,enişte 60 yaşinda hala agzi ile konserve açiyor diye okudum..
O yaştan sonrada zor be,ya duvara kerkinecek yada böyle idare edecek..
-
13 Aralık 2018, 10:05
duvara kerkinecek yada ..
Şimdi okudum. 5dk dır kahkaha atıyorum. Abi siz ne yapmışsınız bu konuda
-
13 Aralık 2018, 10:13
Scooter kullanan erkek brokoli çorbası,vitesli motor kullanan erkek kelle paça içer.
( Konu trol olduğundan, söz meclisten dışarı )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)