Motosikletin scooterdan keyifli olduğu konusunda hem fikirim fakat scooter ın zevksiz olduğu konusuna katılmıyorum.
sevgili günlük sen bu satırları okurken ben motoruma binmiş sele ısıtmamı açmış , ayaklarımı uzatmış, ayağımada diz örtümü atmış sıcacık tertemiz yolumda gidiyor olucam hafifden bir yağmur çizelemesi var ama kimin umrunda bagajımda pançom var giyerim, sırtımıda dayadım mı kocaman sırtlığıma deme keyfime bir çayım kahvem eksik..
evet günlük satırlarıma burada son vermeden önce artık büyük scooterlarda neden müzik sistemi konulduğunuda anladım insanın canı çekmiyor değil.. neyse günlük eve döndüm mü yazmaya devam edicem .. biraz trafikde çırpınan kasan vitesli sürücüleri izlemek istiyorum kendine iyi bak günlük..
scooter kullanan erkek feminem bir yapıya sahiptir.
scooter kullanan erkek yağ kapağı bile açamaz.
Bisiklete binmek scooterden çok daha keyifli
Kardeşim fena yüksekden hadsizce giriş yaptı yani diyorki scooter süren erkek gaydir vay vay vay olayların geldiği yere bak sen.. demek en başından beri derdi buymuş bu arkadaşın..
görüyorum ve arttırıyorum scooter süren erkek ılık süt içer sütün kapağını bile tek başına açamaz..
devam edelim o zaman, scooter süren erkek altına tanga giyer, onun üstüne külotlu çorap çeker.
Bir gocuntu olduğu belliydi. Artık başına ne geldiyse !
Taraf tutma zorunluluğum yoksa hepsinin yeri ayrı demek istiyorum. Uzun mesafeler de GP800 deneyimini tavsiye ederim.
Ufak ilçe ufak cc ise ayrı bir eğlence..
gp800 hiç sürme fırsatım olmadı ama deli gidiyormuş bir arkadaşım anlatmışdı ondada R6 vardı sürmüş ne olduğunu anlamadım dedi gazı açdım ne olduğunu anlamadan 200 geldi makine falan demişdi.. oda deli scooter.. gerçi gileranın yaptığı bütün scooterlar deli gidiyor nexus ilede bizim arkadaş zamanında ss lerle kapışıyordu.
Antik Romalıların bir sözü var. "De gustibus et coloribus non est disputandum", birçok söz gibi Türkçe'ye geçmiş: "Zevkler ve renkler" tartışılmaz. Scooter ve Commuter, esasen belli bir ticari amaca yönelik olarak üretilen araçlardır.. Yani motosiklet kategorileri belirlenirken zevkler değil ihtiyaçlar ön planda tutulur. Kamyonetle gezmek hiç zevkli değil diyebilirsiniz mesela, çoğunluk için doğru da olabilir ama kamyonetin asıl amacı gezmek değildir. Fakat kamyonetle gezmekten keyif alan da olabilir, bu kişisel bir mesele..
Adamlar keyif için olan motosiklet türlerini Cafe racer, Yüksek güçte Enduro, Cruiser gibi motosiklet kategorilerini ortaya çıkararak oluşturmuşlar. Diğerleri sportif ya da ticari amaçlar için üretilmiş motorlar genelde..
endurocular içinde tek tekere veremezler , gaz açıp sürat yapamazlar apaçilik nedir bilmezler bizden değiller deniyormuş .. iki elle bir zinciri yağlayamazlar falan deniyormuş .. ben konuyu açan arkadaşın yalancısıyım..
Şahsen scooter niyetine araba kullanıyorum
Zaten arabam da scooter'dan hallice. Aldığı yolcu sayısı da, bagaj hacmi de çok farklı değil
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)