sehiricinde skuter candır. bagajı sayesinde gittiğin yerde elde kask sirtta mont gezmezsin.yagmurda daha az islanirsin,pantolonun camur olmaz
sehiricinde skuter candır. bagajı sayesinde gittiğin yerde elde kask sirtta mont gezmezsin.yagmurda daha az islanirsin,pantolonun camur olmaz
Uzun kmler Gilera Runner kullandım . Bak normal bir skuter değil, deli gibi hırçın ve kıvrak bir alet. Ama gram zevk almadım.. Elim sürekli debriyaj vitesi aradı. oturuş saçma güvensiz. apayrı bir alet sürüyorsun sanki motosiklet değil. Şuan ki 150 cc motosikletim bin kat daha zevkli geliyor. Bende vitesli tayfasındayım.
https://hizliresim.com/BBFd8O
benimde pantolonum çamur olmuyor , ya da kaskı elimde taşımıyorum. Hepsinin çözümü var vitesli ile de.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Scooterdaki bagaj olayını vitesliye yapsalar süper olurdu
Nc750 örneği var ama küçük cc leri kastediyorum.
150cc motorda 16 litre yakıt deposu var.
Ne gerek var, orayı bagaj yap sele altına da 5 litrelik depo yap
5 litre ile 200km gidiyor alet zaten.
Başlığı hortlatmışlar. Ben de devam edeyim.
Skutır zevksiz bir araç değildir. Zevkini çıkarmayı bilmeyene bütün araçlar zevksiz gelir.
Horlanacak, küçümsenecek bir araç ta değildir.
3 gün içinde İstanbul-İzmir, İzmir-İstanbul yaptım. Soğuk hava ve sert rüzgar kaskın içinde bile türbülans oluşturdu. Naked bir motorla gidip gelmiş olsaydım şimdi evde keyifle oturmak yerine aksırık-tıksırık-burun akıntısı ile cebelleşirdim. Belki de hastanelik olurdum.
Günahını almayın şu skutırların.
scooter ı bende sevmezdim ama birgün gidip spcay aldım 2 yıl kadar kullandım sattım
ççok güzel aletti çok rahat çok ekonomik param olsa tekrar alırdım
Olay tamamiyle beklenti. Hiç scooter kullanmadım ama birçok kez nmax 155in artçısı oldum. Açık olmak gerekirse baya da rahattı valla. Arkaya yaslan hayatını yaşa. 155cc olmasına rağmen vibrasyon vesaire gibi rahatsızlık da hissetmedim. Ha derseniz alır kullanır mısın, almam. Zaten şu ara klasik tarzda cafe racer veya benzeri bir model yapmayı çok istiyorum. Cebimde 25k para olsa gider bir motoru revize edilmiş cbf500 alır yaptırırım. Eskilerin duruşu kadar güzeli yok. Keşke eskisi gibi ucuz olsalar da cesaret edebilsek.
çapırda motosiklet değil zaten. gazlasan gitmez, frene bassan durmaz. 300 kg makine viraj almaz. bütün gün krom parlat dur.
Çok zevksiz olan bir şey varsa, oda insanın en zevksiz denilen bir ikitekeri bile alacak parasının olmamasıdır.
İspatı kolay. Parayı verin. En zevksiz dediğiniz ikitekeri satın alıp kullanırım.
Büyük şehir sürekli yoğun trafikde vitesli kullananları da tebrik etmek lazım hele ufak cc 1. vitesle üç metre gidiyorsun 2 yi istiyor , 2 ile üç metre git devir bitti hoop 3 , elin sürekli manette çek bırak , param olsa hepsine birer tane sukuter alırdım vallahi önümde giderken görüyorum sol ayak devamlı yukarı aşağı yukarı aşağı :D
vibrasyonluysa belkı ondandır zevk alıyorsundur.. zevkle vitesin ne alakası var otomatik vitesin zevksiz olması falan yazsaydın bari başlıkta. Scooter motosiklet değilki zaten motorsıklet olabılmesı ıcın bazı fiziki özellikleri olması lazım başta lastik boyutları virajlarda donem kabıletı vs gibi..
Hı Hı evet evet öyle öyle he he..
Goldwing'i geri geri itebilecek bacak kasın varsa, depoyu fazla sıkma derim. Depo diz yeri yapar.
goldwing buz gibi skutırdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)