Scooterin çok zevksiz bir araç olması
Reklamlar
-
18 Aralık 2018, 12:49
logaritma adlı üyeden alıntı
dönüşde plan program yapıldığında bayanda varsa genelde benimle gelmek istiyorlar scooter olduğu için birde benim x10 nun arkası geniş rahat sisi barımda var hatun elinde telefon instegram falan takılıyor arkada rahat rahat :D
Tabii canım, arkada amuda kalkıp gidebildikleri tek araç da scooter zaten : )
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Reklamlar
-
18 Aralık 2018, 12:54
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Tabii canım, arkada amuda kalkıp gidebildikleri tek araç da scooter zaten : )
scooter var scooter var .. benim motorda öyle sarılmana falan gerek yok usluda sürüyorsan yanlarda zaten elcik yerleri var artçı için hiç sıkıntı olmuyor.. ben zaten artçı hiç sevmem ama artçım varkende 60 ı bile geçmem ağır ağır tıngır mıngır giderim..
yani Amuda kalksamassın belki ama ayağa kalkabilirsin gerçi azim edersen onuda yapabilirsin idare ederim seni bir şekilde..
-
18 Aralık 2018, 13:03
Sukuterci adam kar da vites atmaz.
-
18 Aralık 2018, 13:29
Yıl oldu 2019, hala müstehzi mizahı anlamayan insanlar var. Olmuyor böyle, üzüyorsunuz.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
18 Aralık 2018, 13:42
Scooter candır, honda kinetix heyecan :D 2.el almıştık '99 model kara yılanım hala kullanırım arada sırada :D 3 senede 40.000 km devirdiydim :D Ama sağ olsun etrafımdaki usta ama iş ahlakı olmayan şahıslar yüzünden motor cacık oldu şu an sadece 5 km içerisinde gidip gelebiliyorum.
-
18 Aralık 2018, 14:16
scooter kullanan adam askerde çok dayak yemiştir.
-
18 Aralık 2018, 14:21
Kimi göre zevksiz, neye göre zevksiz. Tamamen kişisel bir yorum yapıp sonra milleti birbirine kırdırayım düşüncesi mi, yoksa başlık açayım da ne olursa olsun kafası mı. Helal olsun başardın, yürrü be koçuum kim tutar seni. bas bas bas.
-
18 Aralık 2018, 14:46
sabah yağmur yağıyordu. caminin avlusunda park halinde motosikletler vardı. hiç üşenmedim, tek tek saydım. 6 tane scooter 1 tane kuba cg vardı. evet 6 tane scooter sahibi insan, motorunu sağanak yağmurun altında öylece bırakmışlar.
hiç mi sevmiyorsunuz motorunuzu?
ben motorumu yağmurun altında bıraksam ciğerim dağlanır, etlerim çekilir, yüreğim sıkışır, benzim solar, vücudum atar; rahat edemem, huzursuz olurum.
peki siz, siz nasıl oluyor da scooter motorunuzu yağmur altında bırakıp gidebiliyorsunuz?
-
18 Aralık 2018, 14:58
Scooter'lar çelikten vitesliler şekerden üretilir, yağmur altında kalmaz ;)
-
18 Aralık 2018, 15:38
benimkide hep açıkdır kar veya çok sağlam 3-5 gün üst üste yağmurlu değilse hava .. motorun açıkda bir yanı yok ki her yanı kapalı karoseri yada grenaj diyelim altında.. açıkda bir yeri yok en fazla sele ıslanır .. onuda sele kılıfı alırsan bitti gitti..
eski motorlarımda bende kapardım mecburiyetten yok orasına su gelmesin burası paslanmasın .. birde eski motorlarımda brandayla kapattım mı sıcak olduğu için kesin kedi girerdi az selelerimi tırnıklamadılar her yanım kedi tüyü olurdu ne kadar temizlesemde şimdi kedi derdide ne unuttum gitti..
-
18 Aralık 2018, 16:13
hokahey adlı üyeden alıntı
sabah yağmur yağıyordu. caminin avlusunda park halinde motosikletler vardı. hiç üşenmedim, tek tek saydım. 6 tane scooter 1 tane kuba cg vardı. evet 6 tane scooter sahibi insan, motorunu sağanak yağmurun altında öylece bırakmışlar.
ben motorumu yağmurun altında bıraksam ciğerim dağlanır, etlerim çekilir, yüreğim sıkışır, benzim solar, vücudum atar; rahat edemem, huzursuz olurum.
peki siz, siz nasıl oluyor da scooter motorunuzu yağmur altında bırakıp gidebiliyorsunuz?
Cami avlusunda olmalarından mütevellit olabilir.Sonuçta bizler,Allah hayırlı uzun ömürler versin,yitip gideceğiz.Dünya malına önem vermediklerindendir.Bir yerden bir yere götürsün yeter minvalinde yaşayan süpersonik insanlardır.Bana göre...
-
18 Aralık 2018, 16:25
motosiklet.net'te ekşisözlük yazarı gibi başlık açılması sorunsalı.
-
18 Aralık 2018, 16:32
hokahey adlı üyeden alıntı
Motorum yerine ben islanayimda varsin hasta olayim ama motorum kuru kalsin diyorsun..
Zaar Gs e binsen salonda biblo gibi saklarsin...ozel asfalt döktürür o yolda binersin..
-
18 Aralık 2018, 16:33
Ben günlük kullandığım için (tatiller hariç) üstünü hiç kapamam hep açıkta yağmur ve güneşin altında duruyor. Hiçbirinde paslanma vs yapmadı. Güneş zamanla rüzgârlığı bozabiliyormuş (saydamlığının gitmesi vs) ama o kadar uzun kullanmadım hiçbir motorumu, olur da başıma gelirse yeni rüzgârlık alırım artık. İyi testtir siz de bırakın, paslanan parça vida falan var mı görürsünüz (ben hiç görmedim benimkilerde...) Zincir de hep yağlı zaten, bizim iş yerinin önünde 1,5 aydır duran bir motor var zinciri de yağsızmış herhalde, iptal oldu pastan...
-
18 Aralık 2018, 16:50
-
18 Aralık 2018, 16:52
levend84 adlı üyeden alıntı
Motorum yerine ben islanayimda varsin hasta olayim ama motorum kuru kalsin diyorsun..
Zaar Gs e binsen salonda biblo gibi saklarsin...ozel asfalt döktürür o yolda binersin..
muhahahahaha.
-
18 Aralık 2018, 16:56
-
25 Kasım 2020, 20:27
melez adlı üyeden alıntı
2 yıl scooter deneyimimden sonra vitesli motosiklete geçince anladım bunu. scooter kesinlikle motosiklet sınıfına girmemeli. iyi günler dilerim efenim.
melez adlı üyeden alıntı
scooterin üzerine oturuyorsun ve gaz kolunu çeviriyorsun neresi zevkli bunun. ayrıca vitesli motosiklet tasarımlarının ''egemen alfa erkek'' sitiline daha uygun olduğunu düşünüyorum,velev ki scooter da kız istemeye gitmiş anne ile babanın ortasında oturmuş damat adayı gibi kalıyoruz. elimizdeki çiçek çikolata ise gidon oluyor.
melez adlı üyeden alıntı
scooter kullanan erkek feminem bir yapıya sahiptir.
scooter kullanan erkek yağ kapağı bile açamaz.
melez adlı üyeden alıntı
scooter kullanan erkek sadece cuma namazlarını kılıyordur.
melez adlı üyeden alıntı
scooter süren erkek miller ise vitesli kullanan erkek kırmızı tuborgdur.
melez adlı üyeden alıntı
scooter kullanan erkek mıçarken su sıçramasın diye klozete peçete atar.
melez adlı üyeden alıntı
scooter kullanan erkek içgüveysidir.
Levent adlı üyeden alıntı
Konuya son mesajı yazıp tartışmayı kapatıyorum.
" Skuter evin küçük çocuğudur, her eve de 1 tane lazımdır "
Böyle trol olsun canımı yesin
Adam bir konu açmış, 15 sayfa boyunca herkes eğlenmiş (Moderatör bile)
Yeni bir konu açmaktansa bunu hortlattım, belki scooter ile ilgili farklı fikirleri olan vardır.
-
25 Kasım 2020, 21:19
Skuterci adam tekerci adamdir, trafiği alt üst eder kurallara uymaz.
[IMG][/IMG]
-
25 Kasım 2020, 21:32
Oooo flame varmis. Benzin dokup kacayim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)