Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Scooterin çok zevksiz bir araç olması

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Artık Yok...
    tabii şuda var benim için motor şu anda 10-15 yıl önce sürdüğüm motor değil .. 10-15 yıl önce motor sayısı azdı belki ama motorcunun motorcuya saygısı vardı .. yolda korna çalar selamlaşırdık benim parmak zaten devamlı korna üstündeydi korna çalmamak büyük hakaret gibi bir şeydi..

1.köprünün sapağında arkadaşı bekliyordum o zamanda bmw f650 im var hiç durmadıysa şaka etmiyorum 15 motorcu falan durdu hayırdır kardeşim bir sorunmu var bir arızamı var falan diye hepsine yok sağolun arkadaşı bekliyorum falan diyordum.. eskiden motor sürmek böyle bir şeydi..

şimdi her gün trafiğe çıktığımda oflayıp puffluyorum çünkü biliyorum birileriyle kavga edip birileriyle tartışıcam bağırışıcaz.. artık bırak arabayı motorcu motorcuyla tartışıyor trafikde.. böyle youtube da haberlerde izledikleri üç beş kişi yüzünden hepimizi aynı kefeye koyan bir insan güruhuda var hepimiz onların gözünde serseri işsiz boş gezen tipde insanlarız.. hiç unutmam çay bahçesinde oturuyoruz yan masadaki teyzenin teki ss motor süren bir çocuk gelince bunlar kapkaççcı çoğu dedi biz arkadaşla birbirimize bakıp hey Allahım deyip güldük ama Allah bilir kadın hangi haber programında neyi izledide aklında öyle yer etmiş..

Neyse yani motor sürmeninde eski tadı tuzu keyfi yok bende.. artık a noktasından b noktasına gitmelik kullanıyorum vasıta niyetine önceliğimiz konfor rahatlık az yakıt tüketimi benim için bunlar yeterli ihtiyacım olan bunlar şu anda.. fazlasını isteyen piyasada en vare çeşit motor var harleyinden cbr ına gsxr ına h2r ına nikenine kadar tarz tarz çeşit çeşit alabilir..

bunlar dışında adrenalinmiş gazlamaymış virajmış onlar için zaten motor almama gerek yok kimden istesem gezmelik veriyor motorunu.. o iş için para harcayıp motor bile almam .. o gazlamada yarım saat bir saat zaten yetiyor bana fazla fazla..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ......
    Alıntı zekvan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Scooter süren adam mentollü slim sigara içer.
    Scootere binen,filtredeki mentolu patlatip icer,manuele binen ise filtreyi koparip icer..

Manuelci sabah aç karnina sigarayı vagon yapar icer..scooterci kahvalti yapmadan agzina surmez..

Ulen ne muhabbet döndü be..
    zekvan bunu beğendi.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı jacob34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kız arkadaşımın yanına motorla geleceğimi haber vermiştim. o da pek anlamaz motor işinden ancak motor diyince bi africa twin r1200gs tarzı birşey bekliyordu sanırım. yanına sym hd2i ile gidince 'motor diyince ben de bişi sandım bisikletle gelmiş herife bak ya' tarzında bi laf söylemişti. o ara boşluktaydım lafı duymazdan geldim. böyle diyorum çünkü bu tür insanlara hakkettiği gibi davrancaksın.
    o kafasında racing makina hayal etmişdir .. hep eski gençlik dizilerinden ötürü bunlar.. :D

rebeka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Halk arasında bir söz vardırya "dötü yere yakın olandan korkacan" diye buda öyle işte neyse

ya he hee öyle alfa erkeği seni

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    scooter süren birine 'vitesim bozuldu' derseniz, 'ha bu ... ...... şeyini kurcalayıp durursan bozulur tabi da' der.

ya bazen benim de kafam atiyor, vitesi sürekli kurcalayip durmak zulüm haline geliyor. diyorum, alayım bi sukutır, fiti fiti süreyim.

AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rebeka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halk arasında bir söz vardırya "dötü yere yakın olandan korkacan" diye buda öyle işte neyse
    "Dötü yere yakın" deyip geçme. Ağrlık merkezinin alçak olması frenleme avantajı sağlıyor. Ayrıca arka teker göbeğine bağlı olan ekipmanlar metal kapak vs nin ağırlığı sayesinde arka teker çabucak kilitlenmiyor. 110 km/h ile giderken panik frenleme yapmak zorunda kalmıştım. Scooter sağa sola oynamadan durmuştu. Eğer o gün vitesli motorla aynı durumu yaşasaydım. Şimdi size yukarıdan bakıyor olacaktım. Bu olmadı bence. Başka cenahtan saldırın

Motosikleti
    Artık Yok...
    Bu konudaki scootercıların ruh hali ..

Motosikleti
    ......
    Scootere binen,çiğkofteyi çatal ile yer,manuelci ise eliyle abanır.

Lahmacunu pizza gibi yiyen scooterci,manuelciden misillemeyle eliyle bol soğanli dürüm yaparak gömer mideye..

jacob34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 03 (660)
    valla sorma motorları 3e ayırmışlar.

1 sukuturlar
    2 ybr/cbf (kuryecimisin abi) sorularıyla birlikte gelir.,
    3 diğer motorlar

hal böyle olunca maalesef lükse şekle şükle bütün ırklardan fazla önem veren biz Türkler, olaya konuyu açan arkadaş gibi bakmaya başladık. halbuki motor işte. ayağını yerden kesip işlerini halledebiliyosan ve bundan benim gibi zevk alıp, istanbulun göbeğinde trafikten kaçabiliyosan sana yeterli geliyosa sorun yok demektir. ha sukutur ha çapır ha reyzing farketmez bence. bu arada dipnot: lüksü ben de severim aga.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kafasında racing makina hayal etmişdir .. hep eski gençlik dizilerinden ötürü bunlar.. :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın ne olur bilinmez şu anda x10 var.. şu saatten sonrada bunu satarsam manuelde düşünürsem uğraşmam mt07 mt09 yada o tip bir şeyle hep kafamda bir rt1200 var ama onun içinde gene yanına bir scooter şart şehir içi sürmelik rt şehir içinde sürülmez.. iki motorda yorar genel giderleri.. bakalım bir şeyler düşünücez o zamana kadar x10 ile keyif sürmeye devam..
    Bak bak bak kafa nerelerde...

Lafa gelince skutere güzellemeler düzüp vitesliye laf çakılır, ama çok konuşunca istemsiz de olsa dökülüyor böyle gizli köşede kalmış düşünceler...

Kedi ciğeri görüp "hiç istemem" diyo sözde ama belli ki aklı hâlâ fena halde orda

Acaba neden?

Muhteşem skuterlerın neyi eksik yahu?
    Bi insan vitesle debelenmeyi niye ister?
    Hiç yakıştıramadım.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v

rebeka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı AzÇok adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Dötü yere yakın" deyip geçme. Ağrlık merkezinin alçak olması frenleme avantajı sağlıyor. Ayrıca arka teker göbeğine bağlı olan ekipmanlar metal kapak vs nin ağırlığı sayesinde arka teker çabucak kilitlenmiyor. 110 km/h ile giderken panik frenleme yapmak zorunda kalmıştım. Scooter sağa sola oynamadan durmuştu. Eğer o gün vitesli motorla aynı durumu yaşasaydım. Şimdi size yukarıdan bakıyor olacaktım. Bu olmadı bence. Başka cenahtan saldırın
    110 km! İşte demek istediğim bu motor çok güven veriyor bastıkça basıyorlar sonrası ölümcül olabiliyor. şu pizzacılar yok mu şehir içinde sağımdan bir geçiyorlar o anki hızını tahmin bile edemiyorum elim ayağım titriyor bunları görünce.

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Scooter kullanan adam gerçekten b*kum gibi müzik yaptığı halde "deneysel takılıyoruz moruk" minvalinde cümleler kurar.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak bak bak kafa nerelerde...

Lafa gelince skutere güzellemeler düzüp vitesliye laf çakılır, ama çok konuşunca istemsiz de olsa dökülüyor böyle gizli köşede kalmış düşünceler...

Kedi ciğeri görüp "hiç istemem" diyo sözde ama belli ki aklı hâlâ fena halde orda

Acaba neden?

Muhteşem skuterlerın neyi eksik yahu?
    Bi insan vitesle debelenmeyi niye ister?
    Hiç yakıştıramadım.
    Adam walla yakalamış Logaritma hocam.

zekvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300
    Alıntı jacob34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kız arkadaşımın yanına motorla geleceğimi haber vermiştim. o da pek anlamaz motor işinden ancak motor diyince bi africa twin r1200gs tarzı birşey bekliyordu sanırım. yanına sym hd2i ile gidince 'motor diyince ben de bişi sandım bisikletle gelmiş herife bak ya' tarzında bi laf söylemişti. o ara boşluktaydım lafı duymazdan geldim. böyle diyorum çünkü bu tür insanlara hakkettiği gibi davrancaksın.
    Sinir bozucu bir durum. Bir abimiz ile geçtiğimiz yaz konusurken bu mesele geçti ''benim altımda gs1200 var ama R25 e hayran hayran bakıyorlar benim motoruma burun kıvırıyorlar'' demişti. Kız arkadaş olunca durum daha da kötü bilmiyorum ayrılığa götüren tartışmalar silsilesi gibi...

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam walla yakalamış Logaritma hocam.
    onun hatası RT yi motorsiklet sınıfına sokmak olmuş hani scootera doblo diyorya Rt ısuzu damperli kamyonet o zaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------

Alıntı zekvan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinir bozucu bir durum. Bir abimiz ile geçtiğimiz yaz konusurken bu mesele geçti ''benim altımda gs1200 var ama R25 e hayran hayran bakıyorlar benim motoruma burun kıvırıyorlar'' demişti. Kız arkadaş olunca durum daha da kötü bilmiyorum ayrılığa götüren tartışmalar silsilesi gibi...
    kardeşim mala mülke para şekle şukelaya bakıcak kızdan zaten hayır gelmez..emin ol altında en kral motor olsun ışıklarda yanınıza lamborghini ferrari camaro mustang gelsin direk ona bakar senden utanır.. ayy bu ne ya bindiğim şeye bak adamlar neler sürüyor nelerle geziyor der ben iki büklüm eğilmişim bumotorda her yerim açık arkada, adamlardaki arabalara bak der.. o mevzuda motorda sorun yok yanındaki kızda sorun var..
    zekvan bunu beğendi.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Seni motorun için sevecek kızı sen de öyle sev

zekvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seni motorun için sevecek kızı sen de öyle sev
    Motorunuz varsa evlenmeyin ben evlendim bari çocuk yapmayalım dedim de kurtarmaya çalışıyorum

Motosikleti
    Artık Yok...
    bizim ortamlarda genelde zaten bizim grupda tek scooter cı benim kara ördek gibiyim aralarında

dönüşde plan program yapıldığında bayanda varsa genelde benimle gelmek istiyorlar scooter olduğu için birde benim x10 nun arkası geniş rahat sisi barımda var hatun elinde telefon instegram falan takılıyor arkada rahat rahat :D

14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)