Scooterin çok zevksiz bir araç olması
Reklamlar
-
14 Aralık 2018, 14:55
Haşmete bakmayın siz, dış mihrak o, ortalığı karıştırmaya çalışıyor yine Vitesçi lobisi yine iş başında. Skuter üzerinde oynanan bu karanlık oyunları bir bir bozacağız Allahın izniyle inşallah elhamdülillah...
Zaten dış mihrakların skuteri hedef almasından ne kadar da faideli ve keyifli bir motosiklet olduğunu daha iyi anlayabiliriz
Bir de skuteri her babayiğit süremez zaten. Bakınız gençler skuteri nasıl sürüyormuş:
Reklamlar
-
14 Aralık 2018, 15:02
Yaz-kış her gün 50 km motora biniyorum. Arabanın sürüş zevkine varmak için tiptronik vites kullanmak gerektiği gibi motosiklette de kesinlikle manuel taraftarıyım. Yine de yağmurda çamurda ayaklarım-bacaklarım ıslanmasın yüksek ön camı beni soğuktan korusun diye Yamaha Xcityi uzunca süre test ettim. Oldukça büyük ön camı ve ayaklarımı içe toplayabilmem büyük avantajdı. 250 km xcity, 100 km kadar xmax 250 kullandım. Yağmur soğuk için ideal motorlar. Ancak bazı mühendislik hataları var. Yokuş aşağı giderlerken boşta olmaları nedeniyle sürekli bir frenleme sürekli bir dengesizlik var. Yahu tamam frene bas kurtar durumu ama park ettiğinde de aletler itilip kakılıyor. Yokuş aşağı yan ayakta park mümkün değil. Orta ayak çok riskli. "Bu ne lan böyle" dedim soğudum. Bir de konfor odaklılık için koltukta oturur gibi oturuluyor. Vitesli motorlarda bir kasisten, çukurdn geçerken, ayaklıklardan destek alarak hafifçe kaldırırsanız darbe almıyorsunuz. Scooter denen tasarım faciası aletlerde ayağa kalkmak için gidondan destek almanız lazım. Ayaklar hafif önde, koltukta oturur gibi giderken bam-güm tüm darbe belinizde. "E oha artık" dedim ve scooter defterini kapattım. Küçük tekerlek ve ön tekeri görmediğiniz için aralara girerken "sürttük mü ya ön çamurluğu öndekinin tamponuna" durumları da var. Yani 1 kişinin bile satın almadığı için piyasadan kalkması lazım olan bu tarz motorlardan kızılca kıyamet sayıda görüyoruz ya, birşey demiyorum.
Linç edenlere boynum kıldan ince. Ama hiç olmazsa benim yakındığım sorunlara çözüm de söylerseniz ben de birşeyler öğrenmiş olurum.
-
14 Aralık 2018, 15:24
Scooter kullanan adam arabanın arka koltuğunda giderken de emniyet kemeri takar.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
14 Aralık 2018, 16:25
Herkes haksız siz haklısınız
-
14 Aralık 2018, 17:15
Scooter kullanan erkek Aşk-ı Memnu,Vitesli Motosiklet kullanan erkek Kurtlar Vadisi izler.
-
14 Aralık 2018, 20:12
trancexp adlı üyeden alıntı
bu kabul edilebilir bir açıklama olmuş . Sukuterin motosiklet ruhunu insana verdiğini hayal bile edemiyorum. Ama konfor , geniş bagaj, rüzgardan korunaklı bir bölüm ve bayan artçı için cazip olduğu gerçeğini kimse inkar edemez.
en büyük dertlerden biri olan zincir temizleme ve yağlama derdini eklemeyi unutmuşsun,her 500km de bir olan ve hiç bitmeyen bir ömür törpüsü
-
14 Aralık 2018, 21:42
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Scooter kullanan adam arabanın arka koltuğunda giderken de emniyet kemeri takar.
Şakası yok, arabanın her koltuğunda emniyet kemeri takılmalı, çocuklar çocuk koltuğunda oturmalı. Sert bir kazada sonuç sakatlık veya ölüm oluyor. Aman diyeyim.
Bu arada scooter zevkli olmasa da iş gördüğü için belki hoş görülebilir, ama ya oluşturduğu görüntü kirliliğini napacağız?
-
14 Aralık 2018, 22:24
Scooter Can'dır, gerisi heyecan; her heyecanın bir bedeli vardır,debriyaj, vites, bagaj...
-
14 Aralık 2018, 23:40
logaritma adlı üyeden alıntı
haşmetin sorunu o zaten amerikan yaşam tarzı ve kültürünü türkiyedekilerde böyle yaşıyormuş gibi bir algılama sorunu var..
keşke olsa ama ne yaşam ne gelir ne düzen nede hayat kalitesi zıt olunca adapte olamıyor.
O kadar da değil yahu. Hemen hemen her yaz geliriz Türkiye'ye. Ancak İstanbul'u çok bilmiyorum. İzmir'i bilirim ama.
Lakin arada ciddi fark olduğu gerçek. O yüzden farklı bakış açılarını yazmaya çalışıyorum.
-
15 Aralık 2018, 00:00
iki gündür başlık gündemden düşmedi. kendimi tutuyordum ama artık dayanamıyorum!
"scooter kullanan adam kalabalık oluyor diye cuma namazına cumartesi günü gider"
oh be rahatladim..
-
15 Aralık 2018, 01:04
Skuter kullananlara bu kadar yuklenmeyin yahu. Skuter kullaniyor olasalar da onlar da insan
-
16 Aralık 2018, 17:39
yalnız geçen akşam bir yerde bu konunun linkini paylaşmışlardı ekşi demi bir yerde denk geldim adam yazmış ben normalde touring makine bakıyordum ama bu konuyu okudukdan sonra scootera karar kıldım diye bu konunun linkini koymuş ..
linki koyan kardeşim okuyorsan konuyu açan arkadaşın amacı bu değildi .. şu anda o bile ben nasıl bir tarikata düşdüm böyle diye kendi kendine sorular soruyor..
Yaa işte hayat böyle bir şey aniden Trolliyim derken Trollenirsin
-
16 Aralık 2018, 19:58
hafta sonu trollemesi gelsin o zaman: scooter kullanan adam direksiyon sınavında kaza yapar.
-
16 Aralık 2018, 20:09
scooter kullanan adam demet akalın dinliyordur.
-
16 Aralık 2018, 20:19
Scooter kullanan adama laf edenlerin hepsi eziktir ya da gocuntusu vardır.
-
16 Aralık 2018, 20:19
melez adlı üyeden alıntı
scooter kullanan adam demet akalın dinliyordur.
sen bu başlığın başında bekliyordun herhalde. hemen atağa geçmişsin. hadi bi tane bonus daha gelsin o zaman: scooter kullanan adam karışık çerez tabağında antep fıstığı ve bademe abanır.
-
16 Aralık 2018, 20:28
scooter kullanan adam Piaggio kullanır ama kaza yapınca yedek parçalarını bulamaz bulsada ödeyemez.
-
17 Aralık 2018, 01:01
melez adlı üyeden alıntı
scooter kullanan adam Piaggio kullanır ama kaza yapınca yedek parçalarını bulamaz bulsada ödeyemez.
Piaggio kelimesini de doğru telaffuz edemez.
yalnız geçen akşam bir yerde bu konunun linkini paylaşmışlardı ekşi demi bir yerde denk geldim adam yazmış ben normalde touring makine bakıyordum ama bu konuyu okudukdan sonra scootera karar kıldım diye bu konunun linkini koymuş ..
Büyük ihtimal alafranga tuvalete tüneyen biridir
artemis99 adlı üyeden alıntı
Scooter kullanan adama laf edenlerin hepsi eziktir ya da gocuntusu vardır.
Ya da espri yapıyordur
-
17 Aralık 2018, 11:25
valla sizi bilmem ben yokum perşembeye kadar scooterımla ankaraya gidicem işlerim var ordan scooterımla geri dönücem .. çüzzzz..
bagajı doldurdum topcase falan gerek bile yok torbalığa jbl mp3 ses bombasını astım yayıla yayıla sırtımı sırt dayamama yaslıyaslıya ohh misgibi gidicem..
boluda scooterımla durup sizin için kubbealtında yemekde yiyicem ve tekrar scooterıma binip yoluma devam edicem ..
-
17 Aralık 2018, 11:36
valla sizi bilmem ben yokum perşembeye kadar scooterımla ankaraya gidicem işlerim var ordan scooterımla geri dönücem .. çüzzzz..
bagajı doldurdum topcase falan gerek bile yok torbalığa jbl mp3 ses bombasını astım yayıla yayıla sırtımı sırt dayamama yaslıyaslıya ohh misgibi gidicem..
boluda scooterımla durup sizin için kubbealtında yemekde yiyicem ve tekrar scooterıma binip yoluma devam edicem ..
Allah kaza bela vermesin. Hayırlı yolculuklar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)