Toplum gergin, zamanlama manidar !!! scooteri yedirmeyizzzz !!!
Ayrıca isviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre tüm motor tipleri arasında en mantıklı tercihin scooter olduğu belirtilmiş. Buyrun buda kanıtı:
Toplum gergin, zamanlama manidar !!! scooteri yedirmeyizzzz !!!
Ayrıca isviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre tüm motor tipleri arasında en mantıklı tercihin scooter olduğu belirtilmiş. Buyrun buda kanıtı:
scooter kullanan adam kahvaltıda zeytin ezmesi yer. çekirdeksizdir,zahmetsizdir sürülebilir erkektir efenim.
Her vasat erkeğin altında bir scooter vardır.
Önemli olan kullandığınız iki tekerin şekli, şemali ve tarzı değildir. Resimdeki motor durumu kurtarıyor mu?
hayali chopper olup kolaylığından ötürü scooter kullanmak zorunda olan masum köylü.
Sevgili scootercı arkadaşlar.
Sizi Allah bildiği gibi yapsın...
Haziran'a 4 silindirli 600-1200 cc arası, 20-25bin TL bütçeyle 4 silindirli bir naked alma planım vardı.
Kendimi 250-800cc arası scooterlara bakarken buldum. Ne yazık ki 10 senelik motosiklet serüvenimde bir kere kafamı çevirip scootera bakmadım.
Hiç anlamam. 20 bine kadar güçlü, pratik, işletme maliyeti olarak da uygun scooter önerilerinizi bekliyorum. Zira sıfırdan motosiklet piyasasına girmiş gibiyim.
Motosiklet kullanan adamın depoya değen yeri ile scooter kullananın bir midir? Biri söndürülebilir diğeri fezaya yolculuk sebebidir
Her manuel süren motorcu atanamayan bir scootercıdır.. sıranızı bekleyin sizede elbet bir gün sıra gelir tabii o kadar şanslıysanız şayet
Scootere binen adam damarsız olur..ruzgarda üşümez..masaya vurdumu ses çıkartır..
Kaynanasi su al dese damacanayı kapar getirir..
Vitesliye binen adam zalım olur..bencil olur..kendini taşır..kaynana maynana hikayedir..kaynana kaynana acıyorum sana..
Ulan nasılda bağladim mevzuyu...
Gok yuzundeki ozgur bulutlar, soguk bir hava kitlesiyle karsilasinca once yogunlasir, sonra yagar, ve sonunda ayakkabimiza bulasan camurun bir parcasi haline gelir.
iki teker hayalleri de soguk gerceklerle karsilasinca scooter haline gelir.
Scooter kullanan adam tuvaleti sorarken "Lavabo ne tarafta ?" diye sorar.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Vitesli kullanan ise,
``Gardaş hela nerde?ufak su dökecem``diye sorar.
Çıkışta;
Scooterci islak mendil kullanirken,manuelci ise kolonyanin dibine vurur...
Lokantada hesap ôderken,
Scooterci,pardon hesabi alabilirmiyim derken,manuelci ise gardaş bizim günahımız(borcumuz) ne? Der.
Dôner siparisi verirken,scooterci icine sogan koymayin derken,manuelci,dayı garnitür bol olsun der..
İşkembe corbasini,tane bol sarimsak full ister..
tek gerçek Goldwing.
diğer tüm motorlar zevksiz.
yerim öyle zevki,450kiloluk makineyi İstanbul trafiğinde sürüp zevk alacak adam göremiyorum,adam bel fıtığı olur
o motorun yapılış amacı amerikada eyaletler arası uzun yolculuklar,uçsuz bucaksız boş yollarda gitmek için
bizim türkiyede öyle boş uçsuz bucaksız yol varmıdır bilmem,varsa bile her yerde hız kameraları ve radar artı polisler biraz hız yapman ve 1002 tl cezayı kaptırmak için ağzını açmış bekliyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)