moralim çok bozuk. teselli verir misiniz? sabahtan beri sarhoş gibi geziyorum.
moralim çok bozuk. teselli verir misiniz? sabahtan beri sarhoş gibi geziyorum.
Aslında pantolon dururken donu alıyorlar ama.Heralde yanlışlık oldu
arkada sert bezden bag var. oraya iyice sıkıştırarak koymuştum. bir gün sonra kaybolduğunu farkettim. çalındığını mı yoksa düştü mü inanın bilmiyorum. şu an deli gibi esnaf güvenlik kamera kaydı arıyorum.
en son bıraktığın yerde değilse kaybolmuş olabilir bence
Sorması ayıptır nasıl kaybettin?Eldiven düşüren çalınan çok duydum ama pantolon kaybeden ilk kez duyuyorum.
Moralin mi bozuk :D bak dinle 2 hafta önce kardeşim seyir halindeyken kontak anahtarını düşürmüş (nasıl olmuş hala anlamıyorum), eve geldiğinde akü kutup başını sökerek durdurdu motoru, 2 haftada yeni kontak aldı da anca çalıştırdı. Kaybettiğiniz en ilginç şey nedir ? :D
Kusura bakmayın ben mesajı yazana kadar siz zaten nasıl kaybettiğinizi zaten önceki mesajlarda yazmışsınız.Şimdi gördüm.Geçmiş olsun.O gün içinde fark etseydiniz geldiğiniz yoldan geri dönüp küçük te olsa bulma şansınız vardı.Aynı şekilde bende bir kere motosiklet kilidi kaybetmiştim geçtiğim yollara bakmıştım ama bulamamıştım.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Ben de 2 gündür. Z raporu alamıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=RNuG2KXUQxg
Eldivenimin tekini kaybettim :D Üstelik sol teki elimdeyken diğeri kaybolmuştu... Sonradan telefonu kullanmak için çıkarıp depoya koyduğumu hatırladım :D .
Keşke ben bulsaydım yaa
Bende sürekli eldiven kaybediyorum veya bir yerlerde unutuyorum.
Fakat nedense hep sol eldiven kayboluyor.
Evde bir sürü sağ eldiven var, sol yok
teselli mesajlariniz için teşekkür ederim.
bugün esnaf kameralarina baktim. işten çıkarken pantolonu bag'a koyuyorum. eve gelirken baktığım kamerada yok. pantolonu o 3 km.lik mesafe içinde düşürmüşüm. gün içinde iki-üç kere yolları gezdim ama bulamadım.
hep böyle oluyor, ne zaman birinin bir şeyini alsam misliyle çıkıyor anasini satayim. işyerinde birisi sigara paketini unutmuş. bekledim gelmedi. içinden bir dal içtim, ertesi gün cillop gibi pantolonum gitti. bir dal sigaraya bir pantolon!
bir daha baska birine ait toplu iğne olsa bile almayacağım.
karma beklemiyor anında kesiyor bileti.
bırak gitsin, dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
geçmiş olsun. teselli olurmu bilmem ama kaybolması çalınmasından iyidir. çalınınca daha bir koyuyo adama.
bağ mı bağladın mı ?
geçmiş olsun sıkma canını yenisini alasın varmış daha iyi kaliteli güzel bir şey alırsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)