Neyse ki sadece pantalonu kaybetmissin...
Geçmiş olsun. Ya içinde olsaydınız daha kötü olurdu.
nasıl bir pantolondu?
marka, model ya da bir görsel ekle bakalım ne yapabiliriz.
nereye çıkardıysan oradadır
nic güzel markadır çok severim montunu bulsam sıfır alırım iyidir.. bizim bir arkadaş nic montla sağlam kaza yapmışdı mont çok iyi korumuşdu .. nic markası hep ordan aklımda olumlu kalmışdır..
Oldu olacak montuda kaybet takım olsun.
eyvah eyvah, bugün pantolonu kaptıran, yarın.........?
Geçmiş olsun!
Güldüm ne yalan söyliyim.
Ne işi var pantolun çantada, madem giymeyecen.
----
Bak, bu başlıkta çok geyik döner haberin ola.
Motosiklet pantulumu kaybettim hükümsüzdür.
Ben de eski motosiklet çoraplarımı bi türlü bulamıyom. Dımdızlak kaldım ortada çorapsız.
Hoka sen bir pontil kaybetmişsin takıyon kafaya , ya şol garip netsin neylesin nice işlesin kine ?
Aklımızı kaybetmişiz habarımız yok . Kime sorsam ,valla billa ben ne edeyim senin o yarım çalışan aklını diyo. Amma vaz caymak yok buluncaya dek aramaya devam. Bulduğum gün ilanen tebliğ edeceğim.
P8(
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
Bu arada konu hakkında bilgi sahibi oanların insaniyet namına haberdar eylemeleri ..... bulan yada
haber verenler bir kutu cikletle ödüllendirilecektir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
Hatta kıyak tarafıma denk gdlirse üzerine iki çift toka ile bir de firkete ilave edebilirim.
bence üstüne gitmeyin fazla neticede dünyanın her yerinde oluyor bu tip şeyler.. bakınız şekil 1 a da olduğu gibi.. yada gizli bir tarikatlar haberimiz yok..
kafalardaki soru işaretlerini gidereyim: dalaman'da kışları ılık geçer fakat sabahları felaket soğuk olur. öğlene doğru geçer. bu yüzden sabah işe giderken takım elbise üzerine pantul giyiyom. akşam gerek kalmıyor. çantaya atiyom. olay bu.
Kontak anahtarını önceki motorumda ben de kaybettim, avm den çıktım 3 km kadar gittim, ilk durduğum ışıkta anahtarın olmadığını farkettim, ters istikametten geri döndüm, karşı şeride baka baka, en son avm de motoru çalıştırdığım yerde buldum, o an anladım ki benim kontağı her zımbırtı açıp kapatabiliyor.
Geçmiş olsun, ne diyem.. Belki buradan gören çıkar, ulaştırır sana.
ben gönlümü kaptırmışım pantolondan bahsediyorsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)