Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

motosiklette illa düşülecek diye bir kural var mı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Artık Yok...
    bizim bir büyüğümüz abimizn anlattığı bir şey var bunu daha öncede yazmışdım bu forumda.. bir gün bir arkadaşıyla gidiyorlar konusu açılıyor bu düşme ile ilgili ikiside motorda bu abimizin arkadaşı özgüven patlaması var almışya honda academyden falan full eğitimini yolların kralı sanıyor kendini inat ediyor ben niye düşiyim ya , o kadar eğitim aldım ben düşmem , niye düşiyim diyor neyse kısa kesicem ışıklara geliyorlar yan yana kırmızı yanıyor bizim bu abimiz motordan iniyor bunun motora bir tekme atıyor arkadaşı yerde motorla beraber
    bak düşdün işte diyor abimiz arkadaşına :D .. cool bir şekilde atlıyor motora yola devam .. ) bu bile çok değerli bir nasihat anlayana..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA CBR 250R / MONDİAL DRiFT 125
    Tamam düşeceğiz bu kesinleşti
    Umarım hepsinden sağ salim yırtarım.
    Ama motosikletime de üzülürüm. Asgari ücretle çalışıyorum, zar zor topladım bir Honda parası.

Vista86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Güneşli bir bahar günü, dağ yollarında gezmeye çıkmışsın..

Bir viraja hızlı girip düşüyorsun.. Yirmi metre yerde sürükleniyorsun.. Sonra bir süre kendini dinleyip ayağa kalkıyorsun..

Üstünü başını silkeliyorsun.. Ufak tefek acılar var ama önemli bir şey yok.. Motosiklet yolun öbür tarafında devrilmiş ama hala çalışıyor..

Gidip durduruyorsun, kaldırıp sehpaya alıyorsun.. Motosiklette senin gibi, ufak tefek hasarlı.. Sorun değil..Sonra oturup aşağıya vadiye bakarak bir

süre düşünüyorsun.. "Nerede hata yaptım, neden oldu..? " diye..

Tekrar binip yola devam ediyorsun... Ama tuhaf motosiklet sürüşün değişmiş..

Sen artık aynı adam değilsin...
    uzay gemisi bunu beğendi.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    benim ilk düşüşüm ikarus sendromunun tavan yapmasıyla virajda düşüp sürüklenmem ile olmuştu. ondan sonra biraz sakinleştim derken "bir kere düştüm yaw bidaha düşmem" diyip apırcınlığım yüzünden traktöre çarptım ondan sonra sakinleşiyorsun zaten. neyse ki ciddi birşey gelmedi başıma diyerekten gereksiz risk almamaya başlıyorsun, motosikletten düşmek insanı motosiklet üstünde olgunlaştırmaya yarıyor. gereksiz gaza gelmeler filan hepsi uçup gidiyor efendi efendi sürüyorsun
    çok sakin birisindir, gaza gelmezsin, yaşında ileridir, çolu çocuğun vardır risk almazsın bu şartlar altında kendi kendine düşmesen bile lavuğun biri gelip buluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------

@Vista86
    çok iyi yazmışsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Gs 1200 Adv
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim bir büyüğümüz abimizn anlattığı bir şey var bunu daha öncede yazmışdım bu forumda.. bir gün bir arkadaşıyla gidiyorlar konusu açılıyor bu düşme ile ilgili ikiside motorda bu abimizin arkadaşı özgüven patlaması var almışya honda academyden falan full eğitimini yolların kralı sanıyor kendini inat ediyor ben niye düşiyim ya , o kadar eğitim aldım ben düşmem , niye düşiyim diyor neyse kısa kesicem ışıklara geliyorlar yan yana kırmızı yanıyor bizim bu abimiz motordan iniyor bunun motora bir tekme atıyor arkadaşı yerde motorla beraber
    bak düşdün işte diyor abimiz arkadaşına :D .. cool bir şekilde atlıyor motora yola devam .. ) bu bile çok değerli bir nasihat anlayana..
    bunu bana bi abi yapsa onun abiliğini bırakmam çok net söylüyorum..

YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    kesinlike var."Ben düşmeyeceğim ulan" deyip de kafaya takarsan ihtimal daha fazla

Düşelim basit sıyrıklarla kırık çıkık olmadan.düşelim ki daha kötülerine zemin hazırlamayalım.

Motosikleti
    Dominar 400 - V15
    Düşülüyor dostum. Ekipman giy kafana takma bu durumları. Motorun parçalanacak sen hastanelik olacaksın diye bişey değil bu düşme olayı. En iyi sürücü bile düşüyor.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)