Lifan'ı arazide sürdüm (bol çamurlu, manzaralı)
Reklamlar
-
Geçen gün güzel havayı yakalayınca dedim hemen şöyle yükseklere bir çıkalım şu motoru test edelim. Fındıklı'nın yüksek tepelerinden biri olan gebiyon'a çıktım lastiklerin dişleri her ne kadar bitmiş olsa da gerek rampalarda gerek çamurda sürüşü acayip keyif verdi şu an dört gözle kar yağmasını bekliyorum aynı yere bir de karda çıkmayı düşünüyorum. İyi seyirler;
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Reklamlar
-
Manzaralar güzel, keyifli olmuş gibi. Aman dikkatli olun
-
Geçtiğimiz pazar günü güzel bir gezi yaptık şunu da şöyle paylaşiyim
-
Helal olsun valla izlerken ben üşüdüm 😀 Az kaldı haftaya bende asfalttan kurtuluyorum inşallah
-
İyi geziyosunuz. Doğa manzara harika. Oraları bisikletle veya gürüyerek bile gezsen, keyfine doyulmaz. İyi eğlenceler.
-
Evet arkadaşlar gün geçmiyor ki lifanı farklı fantazilere alet etmeyelim. Şu çamurda biraz oynayalım dedikten 5 dk sonra aslında bataklık olduğunu öğrenmiş bulunduk ama başımıza gelenler ortada neyse tecrübe oldu umarım size de olur dalmadan önce bir kontrol etmek lazımmış araziyi :]
buyrun;
-
Bataklık ile şaka olmaz dikkat edin. Lifan da iyi dayanıyor
-
Bir lifan da ben gözüme kestirdim bakalım. Çinliler içinde iyiye benziyor sanki
-
Videoyu izlerken bunlar hangi ülke vatandaşı nece konuşuyor acaba diyip sorguladım
-
capt.ooz adlı üyeden alıntı
Videoyu izlerken bunlar hangi ülke vatandaşı nece konuşuyor acaba diyip sorguladım
Niye kardeşim ilk defa mı türk gördün?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
emre xt125 adlı üyeden alıntı
Bir lifan da ben gözüme kestirdim bakalım. Çinliler içinde iyiye benziyor sanki
Sürekli bakim ister söyliyim. Pis birakirsan sagi solu gicirdar yikayip yaglamak gerek her kullanimdan sonra tabi bu soylediklerim benim gibi kullananlar icin.
-
burakrak adlı üyeden alıntı
Niye kardeşim ilk defa mı türk gördün?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
Sürekli bakim ister söyliyim. Pis birakirsan sagi solu gicirdar yikayip yaglamak gerek her kullanimdan sonra tabi bu soylediklerim benim gibi kullananlar icin.
Şu an tracer 700 üm var. Onu her yere sokmaya kıyamıyorum. Ben öyle çamura girmem, hoyrat kullanmam. Gayet sakin kullanıcıyımdır. Köy yollarında, arada çarşıya gitmek amaçlı, kısa mesafelerde kullanmak için 2. Motosiklet olarak alayım diyorum yeşili çok hoşuma gitti. Motor ısınmadan hareket ettirmem, dip gaz kullanmayı ve motoru çok zorlamayı sevmem yağını da vaktinden evvel değiştiririm, wd 40 ile de bakım yaparsam epey kullanırım heralde sorunsuz olarak.
-
Şu an tracer 700 üm var. Onu her yere sokmaya kıyamıyorum. Ben öyle çamura girmem, hoyrat kullanmam. Gayet sakin kullanıcıyımdır. Köy yollarında, arada çarşıya gitmek amaçlı, kısa mesafelerde kullanmak için 2. Motosiklet olarak alayım diyorum yeşili çok hoşuma gitti. Motor ısınmadan hareket ettirmem, dip gaz kullanmayı ve motoru çok zorlamayı sevmem yağını da vaktinden evvel değiştiririm, wd 40 ile de bakım yaparsam epey kullanırım heralde sorunsuz olarak.
O zaman her turlu gider hocam motor kismi ozellikle saglam bildigim kadariyla gerci benim 3. Vites dislisi gitti 1 aydir 3e atmadan suruyorum ama onceki sahibi nasil bakmis cok onemli ben biraz uyguna almistim cocukta arazide kullanmisti. Yag bakimi cok onemli yagdan kacmican bi arkadasimda var 77000 km de hala kullaniyor. Ne olacak reis 4-5 liraya dolu al bitane keyif yap baktin begenmedin sat gitsin. Ben havalarin isinmasini bekliyorum komple bi bakim yaptiracam sonra gelsin yaylalar su an yukarlarda kar var cikamiyoruz bir yerden sonra.
-
sen çok orjinal bi adamsın
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
sen çok orjinal bi adamsın
Sakin kullanmaktan haz alıyorum sadece ☺️
-
capt.ooz adlı üyeden alıntı
Ülkemizin her yerinde ayrı güzellikler var.
-
Ben de Ardeşen'liyim, bir ara beraber gazlayalım.
Videolar da güzel olmuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler