Katil Bariyerler İçin Önemli Gelişme
-
14 Aralık 2018, 17:17
o iş okadar ucuz olmaz bunun bir fizibilite çalışması altyapı çalışması karayollları ile görüşülmesi projelendirilmesi falan filan doğru metaryel seçimi pilot bölgelerde uygulanması takibi ve sonrası tüm türkiyede uygulanması bu çok çok büyük maliyet demekdir az buz değil..
öyle bir kaukçuk altı üstü koy gitsin tarzı değil o işler.. o kaukçuk sen kaza yaptığında tekrardan seni koruyamadıkdan sonra boşa para boşa giden devlet serveti..
Reklamlar
-
Ne oldu bu bariyer işi? Sağda solda görebilen var mı? Ama yurtdışından foto olmasın mümkünse!
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Ne oldu bu bariyer işi? Sağda solda görebilen var mı? Ama yurtdışından foto olmasın mümkünse!
takip ettiğim konulardan birisi; rivayetlere göre belli bölgelerde yapılıyor ancak yaşadıgım yerde yapıldıgı söylenen bölgede göremedim.
yanlışım olabilir ancak göstermelik olarak birkaç bölgeye yapıldı sanırım.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
noldu kandırıldık mı
-
Muhtemel yapacak yandaş yanaşmadı bu işe... Pahalı gelmiş olabilir...
-
Unutulduk
-
Bariyer alt yapi demek, ciddi masraf demek, gelecege yatirim, vatandasin hayatina onem vermek demek.
Oy satin almak icin "kopru bele$ olcek" demek varken ugrasmaya ne hacet?
-
Eğer umut veripte yapmayacaklarsa baştan hiç dile getirmeselerdi daha iyiydi.Her seçimde şunu yapıcaz bunu yapıcaz seçim geçtikten sonra icraat yok.Pahalı,maliyeti yüksek gibi söylemlerde bulunup sinirlerimi bozmayın astıkları bayrak paralarıyla çokta biterdi bu proje.Neyse hiç haz etmiyorum siyasetten ve siyasetcilerden...
-
Bizim Senatör bu işe el attığında baya sevindiydik, elimizden geldiğince destek de olduk, kamuoyunda kampanyalar da düzenlendi, sesimizi duydular sandık.
Peki sonuç?
Ne kadar da doğru demişler: "Türk gibi başla, Alman gibi devam ettir, İngiliz gibi bitir."
-
02 Ağustos 2019, 12:12
en son saati çaldırmıştı,
sonrasını bilmiyorum.
bilen var ise buyursun.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
02 Ağustos 2019, 12:15
ben izmir manisa arası bariyer olayını gördüm
cok güzel yapmıs devletimiz tebrik ediyorum. umarım kaza yapan herkes 30 km'lık bu mesafedeki 4 metrelik bariyer kısmına denk gelir.
şaka gibi.
-
02 Ağustos 2019, 14:26
Ne güzel dalga geçiyorlar bizle,Allah hesabını soracak
-
02 Ağustos 2019, 14:30
-
02 Ağustos 2019, 15:12
Ekrem abi(!) tatile gitmeyi bırakıp çok istediği mazbatasının gereğini yapmaya başlarsa belki daha fazla bariyer görürüz. Umarım bulunduğu yerin gerektirdiği hizmetleri yapar.
-
03 Ağustos 2019, 14:41
emenyasin adlı üyeden alıntı
Ekrem abi(!) tatile gitmeyi bırakıp çok istediği mazbatasının gereğini yapmaya başlarsa belki daha fazla bariyer görürüz. Umarım bulunduğu yerin gerektirdiği hizmetleri yapar.
Karayollarının işini belediye başkanı mı yapacak? Devletin yapması gerekeni Belediye başkanı mı yapacak? Önce söz verenlere sormanız gerekmiyor mu?
-
05 Ağustos 2019, 09:48
ero__ adlı üyeden alıntı
Karayollarının işini belediye başkanı mı yapacak? Devletin yapması gerekeni Belediye başkanı mı yapacak? Önce söz verenlere sormanız gerekmiyor mu?
1 sn 1 sn
ülkeyi ekrem ve kılıçdaroğlu yonetmıyor mu
nalet olsun onlar yönetiyor diye akepeye oy vermiştim
kandırıldım
-
05 Ağustos 2019, 10:05
Bu Ekrem'in gözünün üstünde kaşı var gibi.
Bariyer deyince aklıma geldi.
-
05 Ağustos 2019, 10:14
Tabi, ülkenin karayollarının otokorkuluklarını(!) İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapmalı
-
05 Ağustos 2019, 10:59
Hemen sinirlenmeyin ekrem abi(!)'ye laf gelince, bi sakin olun yaf. Ben büyükşehir yapsın demedim, onu kendiniz anlamışsınız. Adam İstanbul B.B. başkanı, makamın önemini Türkiye ve İstanbul hakkında bilgisi olmayanlar dahi geçen seçim olan olaylar sonrasında anlamıştır. Görüşsün gerekli makamlarla elini zorlasın yaptırsın. Sonuçta hizmet adamı olmak bunu gerektirir. (tabi öncelikle adam olmak ve hizmet yapmayı istemeyi de gerektirir ama umarım o kısımları da elde eder yada etmiştir).
He bir de bir haber bırakayım faydası olur belki( en azından sinriniz diner yada laf atmak için yeni bahane bulursunuz, vaktiniz geçer.):
http://www.nilufer.bel.tr/haber-6072..._dostu_bariyer
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
ero__ adlı üyeden alıntı
Maalesef yine unutulduk.
Hocam inanır mısın o metal bariyerlere giren arabaları gördükçe arabalara bile faydası yok gibi geliyor bana, sevmiyorum, çok rahatsız edici geliyorlar bana.
-
05 Ağustos 2019, 12:31
emenyasin adlı üyeden alıntı
tabi öncelikle adam olmak ve hizmet yapmayı istemeyi de gerektirir ama umarım o kısımları da elde eder yada etmiştir.
Once insan olup olmadigini tartisalim bence...
Hersey sırayla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)