iyide benim bir eleştirim yok kaldıki oy verdiğim partiyi nerden biliyorsunuz.. benim adıma yorum yapıyorsunuz böyle.. ben burda en ufak bir siyaset yapmadım ki
ne eleştirisi olumsuz bir şeyde demedim..
sizin gibi insanların sorunu bu kafanızdaki şablonlara insaları yerleştirmeye çalışıyorsunuz.. şimdi size göre ben chp liyim dimi ama değilim ömrüm boyuda chp ye oy vermedim...
bilimsel verisel konuşmak sanırım fazla geliyor .. yani hurafeler öcüler böcülerle anlatmak daha iyi sanırım..
ben diyorumki 180 ile bariyere vurmanıza gerek yok yaşayamassınız zaten... siz hala korumalarımız var diyorsunuz.. siz o korumalarınız sizi ölümsüzmü yapıyor sizi sanıyorsunuz.. ironman falanmı olduğunuzu sanıyorsunuz o korumları giyince..
ben diyorumki bilimadamları ilim adamları büyük koruma üreten firmalar testler yapmışlar uluslararası ve demişlerki 100 km hız ile düşersen 65 metre kuru asfaltta bakınız kuru diyorum ıslak asfaltta en az ikimisli sürünüyorsunuz yerde.. 65 metre diyorum metre hesabınız varmı bilmiyorum 65 cm değil metre..
bu sürtünme sırasında ortaya çıkan ısı 770 derece.. bu nedemek biliyormusunuz kemiklerinizin erime ısısı 520 derece diyorum.. dahada anlaşılır anlatıyım kor kömürü bilirmisiniz kor kömürün ısısı 700-800 derece arasıdır.. yerde sürtünürken maruz kaldığınız ısı böyle bir ısı..
sizin o korumalarınızın kaldırabiliceği ısı ve sürtünme mukavemeti o kadar değil.. kaldıki 100 km hızdan bahsediyroum arkadaş 180km hız diyor .. 180km hızla motordan düşerseniz biryere vurmanıza gerek yok zaten ...
adam konu açmış 23 km hızla düşdüm kolumu kımldatamıyorum ayak bileğim gitti el bileğim gitti diyor kaldıki 23km hızla yapıyor doku zedelenmesi dışında kırığı çıkığı yok ama adam nerdeyse haraket edemiycek halde.. sizde 180 ile bariyer yumuşak olsunda korumamızda var bir şey olmaz mantığındasınız.. benim eleştridiğim bariyer değilki bu mantık..