Eyyy motorcu gardışıım, ey kawasaki seven, Yamahacı, Hondacı bilumum motorcu gardaşııım, bunlar daha iyi günleriniiiz, böyle devam ederse aldığınız sıfır motorlar son sıfır motorunuz olabülüüü, amanin onları pambıhlara sarup sarmalayuun.
Açıklama, dil, güzel Türkçemiz, şu bu bi yana da, ben işler iyi giderken benzeri firmaların motosikletçinin yararına bi tane işini, uygulamasını ya da açıklamasını, basın bültenini filan görmedim, hatırlamıyorum, onu da geçtim motosiklet sektörü için ne yapmışlar mesela, alayını kastediyorum sadece Z moto diil, var mı bilen duyan; kendi işleri ters gidince mi geliyormuş bu açıklamalar. Vergi, ekonomik sıkıntı, işin asıl bağırılması gereken kaynağı filan geçelim, onların hepsine buradaki pek çok artistten daha çok bağırmışımdır. Ama yumurta kapıya gelince (ki o açıklama da resmi ise, emin değiliz, belki de Z-Moto'nun küçük oğlu evde feysi karıştırırken yapmıştır kim bilir
) bakıyoruz tüm firmalar ağlıyor.
Ha bu arada işleri tıkırında bi kaç abi de hala kawa'dan filan sıfır alet alabiliyorlar ya firma sahibi gibi savunmuşlur gene, babalarının ya firma.
Kısaca komik durumlar bana göre, ne biz ne de firmalar hiiiç ağlamayalım, mevcut hükümete oy verenler kadar muhalefet edenler de bu durumda pay sahibidir.
Bak akaryakıt fiyatı arttı diye Fransada günlerdir sokaklar yanıyor, ittir et kawasakiyi, motosiklet hobisini filan da benzin zamları için bırak sokağı sarı yeleği, bi taneniz evinin penceresine çıkıp bağırdı mı?
Hadi net olun, memuru, işçisi eylem yaparken kaçınız bunlarun hepsü teroriz homuna goyyum filan demişti.
Geçiniz.
Daha beter olsun demiyecem ama daha beter olmadan da hiç bi haltın değişeceği yok gibi.
Zaten desek de demesek de ne olacaksa olacak o da ayrı konu.
Kawasaki, Suzuki bilmem kim, bana hiç ağlamasınlar, ben ay sonunu nasıl getirecem onun derdindeyim.
Memleket batarsa emin olun kawa distribütörü hepimizden iyi yaşar, biz motoru arabayı satıp açık kapatırız.
Hele hele buralarda hala birilerini savunup da sonra bu firmalara giydirenlerin gözyaşı ise umrumda bile diil. Ben düşünecem taşınacam ona göre davranacam sen tikinin keyfine göre benim hayatımı da etkileyen tercihler yapacan, sonra burda firmalara giydirecen, asıl giydirmen gerekeni de yere göğe(hem de hala)sığdıramayacan. Yuh olsun sana da... Boşa ağlama arkadaşım.
O yüzden benim gözümde (doğru ise ) bu açıklamanın hiç bir değeri yoktur! Nokta.