BMW alana karayolları tapusu bedava !!!
Reklamlar
-
yağmurda ciddi bir yokuşu tırmanmaya çalışırken düzlükte bekleyen bmw aracı tam ben önünden geçeceğim sırada beni çiğniyordu.
tam soldan bacağıma doğru çarpmak üzereydi. hadi bacağımı geçtim motora birşey olacak diye korktum.
karayolları tapulu hediyeli motosiklet satan yer varmı bildiğiniz.
Reklamlar
-
Yaşadığımız her olayı buraya getirip başlık açarsak, ohooo.
-
bmw ve mercedes tipi lüks araçların her zaman ve her koşulda geçiş üstünlüğü olduğunu bilmiyor muydun?
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
yaşadığım her olayı anlatsaydım o zaman ohoo derdin
-
BMW, Mercedes (özellikle bu) ve kıçı kalkık Şahin türü araçlara dikkat edin (üçünün de sürücü profili aşağı yukarı aynıdır). Bunlardan olabildiğince uzak durun.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
hadi bacağımı geçtim motora birşey olacak diye korktum.
Motosiklet bütçemizin üzerinde galiba, insan vücuduyla karşılaştırıldığına göre...
hokahey adlı üyeden alıntı
bmw ve mercedes tipi lüks araçların her zaman ve her koşulda geçiş üstünlüğü olduğunu bilmiyor muydun?
Ben Lada Samarayla sürüyorken trafikte hepsi çil yavrusu gibi dağılıyordu ama cüzzamlı etkisi diyorum ben buna haksız da değillerdi yani.
İngilizce bir forumda bizzat gördüm:
- Niye BMW kullananlar serseri gibi sürüyorlar?
Birinin cevabı:
- Çünkü serseri gibi sürebiliyoruz.
Süper Aslında olay burada bitiyor. Arka tekerde 150 beygir'i yola bırakma gücü varsa, eli mahkum arada bir o beygirler salınır.
Aynı şekilde ekonomi göçüyorken milletin parasıyla yarım milyar dolara keyfi özel uçak alınabiliyorsa kimseye doğru düzgün hesap vermeden, alınır tabii ki...
-
İsviçreli bilim adamlarının yaptığı son araştırmalara göre Türkiye'deki beyaz BMW sahiplerinde ciddi kişilik bozukluklarına sahip olduğu tespit edilmiştir.Yine yapılan araştırmaya göre ortalama bir BMW kullanıcısının sinyal kolunun yerini bilmediği ve hayatında hiç kullanmadığı tespit edilmiştir.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
İsviçreli bilim adamlarının yaptığı son araştırmalara göre Türkiye'deki beyaz BMW sahiplerinde ciddi kişilik bozukluklarına sahip olduğu tespit edilmiştir.Yine yapılan araştırmaya göre ortalama bir BMW kullanıcısının sinyal kolunun yerini bilmediği ve hayatında hiç kullanmadığı tespit edilmiştir.
evet evet. doğru o da bir beyaz bmw idi. demekki tespitler doğru
-
beyaz bmw 3 serisi için haklısınız ;)
-
06 Aralık 2018, 10:27
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Sence de burada olmamızın amacı,her olayı paylaşıp yaşanılabilecek olan diğer olaylara karşı hazırlıklı olmak değil mi?
Ya nereye yazacaktı?
Kazasız, belasız, hayırlı sürüşleriniz olsun.
-
06 Aralık 2018, 11:16
"beyaz şahin sürücüleri henüz yeterli parayı denkleştiremeyip beyaz bmw alamamış kişilerdir"
off aforizma kastım yine sabah sabah.
-
06 Aralık 2018, 11:24
mavzer-i adlı üyeden alıntı
.....
tam soldan bacağıma doğru çarpmak üzereydi. hadi bacağımı geçtim motora birşey olacak diye korktum.
...
Siz böyle düşünürseniz BMW sahibi hayli hayli öyle düşünür! Canınız, sağlığınız herşeyden önemli... Varsın motor zarar görsün, illa tamir edilir.
-
06 Aralık 2018, 11:27
Almanyada Almanlar bile 3 serisi BMW'ye binemez olmus Turkler yuzunden
-
06 Aralık 2018, 11:38
marka uzerinden suruculere bunlar soylenebiliyorsa motosiklet kullanicilari ile ilgili yaygin toplum goruslerine sasmamak lazim. ozellikle motosiklet forumunda olmasi garip geldi bana.
-
06 Aralık 2018, 11:53
ilkeronat adlı üyeden alıntı
marka uzerinden suruculere bunlar soylenebiliyorsa motosiklet kullanicilari ile ilgili yaygin toplum goruslerine sasmamak lazim. ozellikle motosiklet forumunda olmasi garip geldi bana.
Hocam kaç model canavar?
-
06 Aralık 2018, 12:01
Adam arabaya 300.000 tl saymış tabi ki istediği gibi gider, allahın fakiri sen ne anlarsın.
-
06 Aralık 2018, 12:17
-
06 Aralık 2018, 12:31
BMW' nin anahtarı, i-phone ve Marlboro paketi üçlüsünü, gittikleri ortamlarda masaya koymaktan keyif alırlar.Tesbih de eklenebilir bu itemlere.
-
06 Aralık 2018, 12:34
-
06 Aralık 2018, 12:37
İki hafta falan oluyor bir Doblo da bana denk geldi, tuğrasız ama bu.
Kendi şeridi tıkalı. Benim şeride önüme daldı. Biraz gitti durdu tabii trafik kilit. Yanaştım sağına, o arada camı açarken bi bağırdı Ne var diye.
Dedim ki; aynayı bi kontrol et şerit değiştirmeden önce, neredeyse çarpacaktım.
Cevaplar bilindik tabii.Özetle, ben seni gördüm ona göre ayarladım çarpmazsın dedi. Ne alakası var ben durmasam çarpıyordum dedim. Arkanda otobüs, minibüs olsa şerit değiştirmezdin dedim. Korkuyorsan binme o zaman motosiklete dedi.
Eyvallah dedim gittim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)