Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba Çita 180R Gold

REKLAM ALANI
    MotoCG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250-Kuba Çita 200R
    Öncelikle selamın aleyküm herkese iyi forumlar,

Motoru alalı henüz 15 gün oldu şuan 7 kilometrede kullanmıyorum garajımda yaza kadar muhafaza edeceğim aldığım bayi motorun rodajıyla alakalı herhangibi bir bilgi vermedi 500Km ulaşınca bakıma gideceğim motoru sıkıştırsam, zorlasam herhangibi bir zararı olurmu ?

Motordan bir sıkıntısı olan memnuniyetsizliği olan veya sormak istediği bir şey olan varmı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    UğurDankı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 150-R
    valla rodajla ilgili çeşitli rivayetler var ama kesin olan şey sıkıştırılmaması zorlanmaması gerektiği sana tavsiyen ilk bin km 2 kişi binmemeye gayret et yüksek devir çevir ama çok uzun süre zorlamadan misal 30 sn kadar bas bırak kendi devir düşürsün çok ısıtma makineyi ve viteslerini kullan yani 6. viteste 3 bin devir giderken gazı kökleme uygun vitese düşür sonra bas gibi yağını iyi yağ koy süzgeci temizlet üstüne basa basa çünkü bunlarda filtre yok der geçerler uğraşmazlar tüm vidaları sıktır gerekirse sübap ayarı yaptır iyi buji tak
    MotoCG bunu beğendi.

Motosikleti
    Dediğini yapıcam dostum dediğine benzer şeyler söylemişlerdi banada etrafımdakiler sağol yorumun için. İyi bujiden kastın nedir üstündeki orjinal bujilerini değiştireyimmi? Sübap ayarı isteyeceğini zannetmiyorum sıfır araç sonuçta.

Motosikleti
    RKS TİTANİC 150-R
    üstündeki buji muhtemelen çok kaliteli değildir daha sağlıklı çalışması için ngk nın orjinalini bulup takman faydalı olur 5 liraya 10 liraya buji var onlar sahtedir bölge bayiini bulup oradan motoruna uygun olanı takman lazım sübap ayarıda isterse yaptır çünkü motor ısınacak soğuyacak vidalar gevşeyebilir sıfır motorda üretim kaliteleri malum
    MotoCG bunu beğendi.

kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    usta motosikletin hayırlı olsun öncelikle bende daha yeni 180r aldım fakat lastikleri dubleks e çevirmek istiyorum, bir arkadaşımda mondial driftin jant lastikleri var onları taksam acaba bizim motora uyar mı bilenler varsa yeşillendirebilir mi ?
    MotoCG bunu beğendi.

Motosikleti
    RKS TİTANİC 150-R
    muhtemelen al tak şeklinde takamazsın öncelikle kontrol etmen gereken unsurlar var arka çatal ın genişliği ve derinliği jant lastikle birlikte sığıyormu ardından arka jant mili farklı kalınlıkta olabilir arka kampananın sabitleme çubuğu uzun kısa geleblir yine arka kapline senin dişli uymayacaktır dolayısıyla aynı ölçüde dişli bulman gerekecek ön tarafta ise çamurluğa sığıyormu sığıyorsa frenler uyumlumu yani kaliper disk uyuyormu yine mil uyumlumu bunları kontrol etmen gerekli kısacası astarı yüzünden pahalıya gelebilir
    MotoCG bunu beğendi.

kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    Uzun iş, sıkıntı büyük desenize teşekkürler

Motosikleti
    Sağol dostum, arkadaşın dediğin gibi çapları boyutları tutmaz büyük ihtimalle gerekli açıklamayı yapmış zaten çitaya uyumlu bi takım alsan başın ağrımaz daha iyi olur

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Alıntı kyagmur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta motosikletin hayırlı olsun öncelikle bende daha yeni 180r aldım fakat lastikleri dubleks e çevirmek istiyorum, bir arkadaşımda mondial driftin jant lastikleri var onları taksam acaba bizim motora uyar mı bilenler varsa yeşillendirebilir mi ?
    buradan sadece tahmin yürütülebilir jantları alın en basit olarak motorunuzu orta sehpaya alıp arka tekeri sökün deneyin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)