Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kışın Motor Çalışmama Sıkıntısı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hero Dash Vx
    Arkadaşlar kışın zor çalışan motorumu servise vermiştim rolantisi düşük dediler neyse rolantiyi halletik,motorun sesi değişti güzel oldu daha rahat çalışıyor bi nebze, Arkadaşımın motoru en soğukta bile tek marşta çalışıyor neden ben bu kadar zorlaniyorum bizde mi bi sıkıntı var?
    Motor: Hero Dash vx 110

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    pulsar ns200
    çak bi yuasa akü bak bakalım nasıl basıyor marş

Motosikleti
    Hero Dash Vx
    Alıntı mkolia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çak bi yuasa akü bak bakalım nasıl basıyor marş
    Akü ile alakalı mı? çalışıyo gaz vermesem stop ediyor. Benim istediğim tek marşta çalışacak jikleyi açıcam motor isincak sonra ben yoluma gidicem.

Motosikleti
    MT 25
    Alıntı AtahanT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akü ile alakalı mı? çalışıyo gaz vermesem stop ediyor. Benim istediğim tek marşta çalışacak jikleyi açıcam motor isincak sonra ben yoluma gidicem.
    aynen öyle. Stop etmemesi için boştayken biraz daha gaz verebilirisn kitapçıkta maximum rolanti'yi söyler sana oraya da bak. benimde öyle stop ediyor bende boştayken 30 saniye jikle açık gaz veriyorm elimle

Motosikleti
    xv250
    en kalitesinden bir buji tak motora akü ile alakası yok akün bozuk bitik değilse eğer. çok sebebi olabilir bunun ama iyi bir buji tak olmazsa diğer sorunlara bak

Motosikleti
    Hero Dash Vx
    Alıntı allegromod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en kalitesinden bir buji tak motora akü ile alakası yok akün bozuk bitik değilse eğer. çok sebebi olabilir bunun ama iyi bir buji tak olmazsa diğer sorunlara bak
    Buji de hangi marka iyi???

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)