Kışın Motor Çalışmama Sıkıntısı
Reklamlar
-
Arkadaşlar kışın zor çalışan motorumu servise vermiştim rolantisi düşük dediler neyse rolantiyi halletik,motorun sesi değişti güzel oldu daha rahat çalışıyor bi nebze, Arkadaşımın motoru en soğukta bile tek marşta çalışıyor neden ben bu kadar zorlaniyorum bizde mi bi sıkıntı var?
Motor: Hero Dash vx 110
Reklamlar
-
çak bi yuasa akü bak bakalım nasıl basıyor marş
-
mkolia adlı üyeden alıntı
çak bi yuasa akü bak bakalım nasıl basıyor marş
Akü ile alakalı mı? çalışıyo gaz vermesem stop ediyor. Benim istediğim tek marşta çalışacak jikleyi açıcam motor isincak sonra ben yoluma gidicem.
-
AtahanT adlı üyeden alıntı
Akü ile alakalı mı? çalışıyo gaz vermesem stop ediyor. Benim istediğim tek marşta çalışacak jikleyi açıcam motor isincak sonra ben yoluma gidicem.
aynen öyle. Stop etmemesi için boştayken biraz daha gaz verebilirisn kitapçıkta maximum rolanti'yi söyler sana oraya da bak. benimde öyle stop ediyor bende boştayken 30 saniye jikle açık gaz veriyorm elimle
-
en kalitesinden bir buji tak motora akü ile alakası yok akün bozuk bitik değilse eğer. çok sebebi olabilir bunun ama iyi bir buji tak olmazsa diğer sorunlara bak
-
allegromod adlı üyeden alıntı
en kalitesinden bir buji tak motora akü ile alakası yok akün bozuk bitik değilse eğer. çok sebebi olabilir bunun ama iyi bir buji tak olmazsa diğer sorunlara bak
Buji de hangi marka iyi???
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)