Klasik Motosiklet tavsiye
Reklamlar
-
Üstatlar, benim 2009 GV250 yaşlandı sanki (Masallah hala tikir tikir calisiyor gerci) Daha oncesinde MT-25 ve Versys650 kullandim. Mt25 hic bana gore bir motosiklet degildi. Zira oturuş pozisyonu cok kotuydu. Diger ozelliklerine bir laf edemem. Canim askim hayallerimi susleyen Versys650 yi ise nakit ihtiyacindan satmak zorunda kaldim. Sizlerden ricam GV 250 oturus pozisyonuna sahip, artci konforlu ve ekonomik maksimum 25.000TL butceli motor tavsiyesidir. Sebepleri ile bildirirseniz daha guzel olur. İyi forumlar
Reklamlar
-
yenimi istiyorsun eskimi klasik derken sanırım cruiser istiyorsun yada kıllık olsun şöyle diyim chopper istiyorsun..
yaş takıntın yoksa en500 al revize et bin ama c kasa al.. yaş takıntın varsa daystar250 abs li olandan al az yakar tek silindir abs de var su soğutmalı yoluna bakarsın.. benim motorda iyidir ben kendi motorumu tavsiye etmem normalde reklamını yapıyor demesinler diye ama sende benim gibi keyifçi adamsan piaggio x10 öneririm. yürüyen padişah koltuğu..
-
logaritma adlı üyeden alıntı
yenimi istiyorsun eskimi klasik derken sanırım cruiser istiyorsun yada kıllık olsun şöyle diyim chopper istiyorsun..
yaş takıntın yoksa en500 al revize et bin ama c kasa al.. yaş takıntın varsa daystar250 abs li olandan al az yakar tek silindir abs de var su soğutmalı yoluna bakarsın.. benim motorda iyidir ben kendi motorumu tavsiye etmem normalde reklamını yapıyor demesinler diye ama sende benim gibi keyifçi adamsan piaggio x10 öneririm. yürüyen padişah koltuğu..
Cevabiniz icin oncelikle teşekkür ederim. ‘Klasik’ derken soru klasik hocam gv250 harika bir makine. Beni cok mutlu etti. Simdi gv250 den inip yolda yoran daystara binmem. Cb500f gibi makinelerin beni idare edip edemeyecegini dusunuyorum. Sizin makineyi hic duymadim. İlk isim aratirmak
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:01 ----------
logaritma adlı üyeden alıntı
Scoter bana gore degil ustat ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------
Yar bana bir fikirrr
-
Doğru bir tavsiyede bulunabilmek için soruyorum ^^ Klasik ^^ derken.😊 cruser klasik mi yoksa chopper ların genelinimi klasik olarak nitelendiriyorsunuz ?
-
Soru anlaminda klasik demistim ama yanlis sormusum sanirim. Duzeltip tekrar konu acmamda yarar var sanirim.
-
Zeybeks adlı üyeden alıntı
Soru anlaminda klasik demistim ama yanlis sormusum sanirim. Duzeltip tekrar konu acmamda yarar var sanirim.
😀 Evet . Konu ^Motosiklet Tavsiye^ olabilir.👍
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)