Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Geride kalanlara Allah sabır versin.
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Geride kalanlara Allah sabır versin.
Bariyer olmaması mümkün değil. Otomobil ve diğer taşıtları tutmak için olmak zorunda.
Ancak bariyer ayakları kapatılarak motosiklet sürücülerine oluşturduğu tehlike asgariye indirilebilir. Bunun için artık toplanıp, bir şekilde toplu halde sesimizi duyurmamız gerekiyor, yoksa bu sebeple daha çok arkadaşımızı kaybedeceğiz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşin sonunda her türlü ölüm kötü. Aileleri ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
Ben hatırlıyorum, seneler önce bir forumdaşımız İBB'ne e-posta atmıştı bariyer ayaklarıyla alakalı olarak. İBB'den gelen cevabı da paylaşmıştı. Kısaca belediye cevapta "bariyerlerimiz avrupa standartlarında" diyordu.
Yani sizi çok da bi tarafımıza takmıyoruz manasında bir mesajdı kısacası. Malesef mücadeleye girişmeden bu ülkede bu işlerin düzelmesi mümkün değil. Tarihe baktığınızda da bu böyle.. Milletler hep mücadele vererek, acı çekerek kazanmışlardır haklarını.
Bariyer olmasa dediğim tabiki komple olmasa değil.Bu şekilde olmasa.Mücadele kısmına katılıyorum.Sosyal medyadan mesaj yayınlamayla olmaz.
Allah rahmet eylesin. Mekanları Cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.
ALLAH rahmet eylesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Bende bariyer konusunda beldiye ye ve o zamanki adı bimere yazmıştım banada avrupa standartlarında demişlerdi
Yönetim şeklini AB standartlarının üstüne çıkardık, bariyeri de çıkarmak zor olmasa gerek.
Başımız sağolsun.
Mekanları cennet olsun, çocukları görünce içim fena oldu - Allah ailelerine sabır versin...
Allah rahmet gani gani rahmet eylesin 2 tane dolu dolu motorcu kardeşlerimize...
Allah rahmet eylesin, çok üzücü gerçekten.
Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun...
Ailelerine ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum.
Zülcelal makamlarını cennet eyleye. Geride kalanlara ise sabırlar ihsan ede. Değerli M.T. toplumu , bariyer konusunda ne yapılabilir diye bir konu
açılsa veya daha önceden açılmış bir konu varsa tekrar hemi de kanlı canlı bir şekilde hortlatsak iyi olur derim . Düşünceleriniz ???
Katılıyorum, hatta sabitlenmesi uygun olur. Olaki sesini gerekli yerlere duyurabilecek(devlet erkanında bir yakını olan vs.) bir kardeşimiz bulunur yahut farklı elle tutulur bir çözüm sunan olur şimdi olmasa da ilerde. İlla ki bir şeyler yapılır istenirse.
İlgilenen arkadaşlar için:
http://chng.it/HvsxGJV7
Şok oldum görünce... İkisini de üniversiteden tanıyorum... Şakir’in eşi de yakın arkadaşım. Allah rahmet eylesin... Söz bulamıyor insan...
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm allah sabır versin sevenlerine.
Nur içinde yatsın. Olan gene arkada kalanlara oluyor. Yakınlarına sabırlar diliyorum.
Hep böyle bir haber aldığımda şu mereti bırakayım diyorum ama yapamıyorum.. hem hayatımı kolaylaştırıyor hem de keyif veriyor.. ama çocuğumu ve ailemi daha çok seviyorum...
Öfff çok zor işler bunlar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)